• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TAP
    TAP --- ---
    BRKODLAK: ty skrývající se notifikace jsou bohužel featurou miui10. dají řešit nějakou appkou (jejíž jméno jsem zapomněl), která dokresluje ikony do vrstvy nad lištou tak, jak by to mělo být. ale miui11 už to má zas jak by to mělo být (zas se tam toho ukazuje imho nějak míň na zamčený obrazovce, ale moc si miui10 nepamatuju, neměl jsem ho dlouho)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Kdyby nekoho zajimalo, jak dopadl vyber noveho pristroje, tak jsem nakonec zvolil Redmi 8.
    Hned jsem narazil na par veci, ktere nefunguji, jak by mely, ale to bude spíš věc systému.
    Prvni vec jsou ikonky upozorneni ve stavovem radku. Přestože je v nastavení zapnu, vždycky se tam jen objeví a hned zase zmizí, stale je tam jen ikona ticheho rezimu a budíku.
    Další spíš kosmeticka vada jsou rámečky kolem nekterych ikon aplikaci, jako treba Messenger, telegram, kdy místo průhledného pozadi je bile.
    Taky se mi klepnutím na Widget prehravace na plose neotevre celá aplikace, přestože ovladat ním jde.
    Kdybyste někdo věděl jak to vyřešit, zejména první problém, podělte se.
    Dnes mi to nabídlo update na miui 11, tak třeba se tím aspoň něco vyřeší.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Ahoj, prosím o radu. Máma si koupila Redmi 8Pro a poprosila mě jestli bych ji tam nenastavila wallpaper carousel na lock screen. Měla to na svym minulym telefonu(Huawei) a je na to zvyklá. Zjistila jsem, že k tomu používaji "Glance", který ale v EU nefunguje. Tak jsem máme nastavila telefon na oblast "Indie" a pak to v nastavení měla ale jen jedno "téma" na obrázky a tam jsou jen čtyři. Takže nic, v EU to prostě fungovat nebude. Neměli byste typ na nějakou aplikaci, která by to umělá?
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    KACHITA: jojo diky za info. uz jsem ho poridil do rodiny a vypada v pohode.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    EVILMIND: jo? Super, díky zkusím.. já nemám přes 2 miniděti čas to zkoušet, zkusila jsem jeden a stál za prd. Vyzkouším tvůj tip;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KACHITA: muzes nainstalovat prohlizec bez reklam ne? aktualne nejlip mi funguje Brave (na mobilu se teda moje preference casto meni)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    MIKEKT: mám 8a od Vánoc a jsem fakt spokojená... Dělá i moc pěkné fotky (jednu jsem nechala dělat na plátno 60x40cm cca a moc pěkné). Jen mi vadí prohlížeče s reklamami. Dřív jsem měla Samsung Galaxy J5 a ten jejich prohlížeč měl Adblock. Ale předpokládám, že by ten prohlížeč šlapal i tady. Chybí mi teda led notifikace, ale zvykám si...
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    KOZLIKK: preinstalovat MIUI (parkrat se mi to po aktualizacich taky stalo, jina verze to odstranila)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    hele me "Xiaomi Mi 9 SE" pri nabijeni vydava v naprosto nepravidelnych intervalech "vibracni" upozorneni, docela me to sere protoze z 90% neuzivam nic jineho. :) co s tim? deje se to na siti i na powerbance.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Vybírám nový telefon a koukám na redmi 8. Líbí se mi velká baterka a 2 sloty na sim + zvlášť slot na kartu a velká baterka. Je to pro nenáročného uživatele co má teď nějaký starý lenovo a6000. Máte ho někdo? Nebo to není dobrá volba? Díky
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    TOOMIX: to tam právě není.. i když dám do hledání "LED", tak nic...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KACHITA: Na Redmi Note 5 s MIUI 9 to mám v Nastavení - Další nastavení - LED
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Ahoj, prosím, jde u Redmi 8a nastavit upozornění na zmeškaný hovor, zprávu atd. pomocí LED bliknutí? Prošla jsem nastavení a nenašla jsem. Nebo je nutná nějaká aplikace? Příp.doporučte, prosím..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ALENNAI: nastavit synchronizaci do Xiaomi Cloudu a pak to v novém telefonu/po factory resetu obnovit
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Ráda bych poprosila o radu pro lamu jak si dát telefon zas do nějakého použitelného stavu. Mám Xiaomi Redmi 4 a po poslední aktualizaci se nedá používat ( odemykání obrazovky...). Ráda bych si zazálohovala apky, kontakty, kalendář, poznámky, smsky- zbytek ať jde k čertu. Jenže podle všech netových manuálů je to složitější než jsme si myslela. Odkázal by mne někdo na postup, jak to udělat bezbolestně, proste na lamí způsob? Děkuju.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BRKODLAK: kouknu, měl jsem někde jedno utopeny
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    BRKODLAK: bez baterky to nedas
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRKODLAK: mam redmi 5 plus na náhradní díly, kdyby někdo potřeboval.. všechno funkční jen prasklý displej.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    nemate někdo 4x na nahradni dily, nebo aspon baterku? zjistil jsem, ze mam v interni paměti dulezity soubory... nebo jde to vytáhnout pres usb i bez baterky? jsem z toho zoufaly. předem diky za rady
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a abych tu nebyl offtopic, dorazil dneska update na MIUI11 na muj Redmi 5 plus
    ale koukam na reddit na nejake reakce, a prijde mi, ze asi neni duvod upgradovat? plus tam lidi pisou, ze je vyznamne pomalejsi... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam