• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MATHEA: co Mi9 SE?

    Xiaomi Mi 9SE, 6GB/64GB, černá + 500Kč voucher na | CZC.cz
    https://www.czc.cz/xiaomi-mi-9se-6gb-64gb-cerna/259279/produkt
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Mam dlouho Redmi 4x a potrebuju za nej nahradu, MIUI mi vyhovuje (nicmene uz sem smirena i se zmenou), ale vsechny telefony jsou vetsi a vetsi, ne jen u Xiaomi, nebo jsou to HW mrdky. Cena do 8k, poradili byste neco, co jsem mohla pri patrani prehlidnout a je to max stejne velky jako 4x? Kdyby byl mensi, zlobit se nebudu, ale to uz je jen zbozny prani.
    Min. 4gb ram, 64gb rom, slusnej displej..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX: vsude stejny prave.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: co jiny prohlizec? V chrome mi ten web jede
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Chlapi snazim se z darovaneho telefonu udelat test telefon pro vyvoj, problem ale je, ze mi nejde odemknout je to MI2S. odkazuje me to sem http://en.miui.com/unlock/ ale to proste nebeha presmeruje me to na uvodni stranku at ma ucet nebo ne.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KORKMAZ: ja mel kratkou chvili jako nahradni telefon nejakej starsi winphone. nějaká lumia 720 nebo nejak tak a tam slo videt ze je ta optika taky jinde, ale jako za dobrýho svetla delaj ty dva objektivy redmi 8 nádherny snimky. kamosi maji tu ctyrcockovou note 8t a to je teda jeste dal, obzvlast ty slowmo videa, to je hodne okulahodici zalezitost
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BRKODLAK: Sice OT, ale nakonec jsem koupil Motorola One Vision a fotky teda o parsek lepší než jakýkoli šaolín v podobné cenové kategorii co jsem kdy měl v ruce.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Provozujete nekdo mi home pres chinske servery? Nevite jak koupit cloud storage vip u kamery, abych mel aktivni rozpoznavani obliceje? Nabizi to platbu jen pres wechat, alipay a mipay. Ani jedno nejde rozchodit mimo Chinu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FLUFFY: souhlas, redmi 4x a 8 ma fotky o sto procent jinde.
    akorát nemůžu prijit na to, jak zapnout panorama...
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    KORKMAZ: Note 4/4X foti otresne, teda - venku na slunicku to udela nejaky obrazek ktery dejme tomu - ale porad zadny zazrak (barvy, dynamika...) - porad je to "obrazek z mobilu", ne fotka. A indoor je uplne v pr...

    Pro srovnani - stejne misto, stejne svetlo (obyvak s 40W LED osvetlenim) : http://peklo.biz/xiaomicompare.jpg

    Jo je to sice Note 8 Pro, ale nemyslim ze od toho bude 8T nejak hodne daleko, U 8Pro je jen zbytecnych 64Mpix, z kterych se sklada zbytecnych 16Mx vysledek - 8T dela 12Mpix ze 48. Osobne jsem spokojeny, da se tomu rict "fotka" na rozdil od nejakych "barevnych obrazku" ze 4X.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    FLUFFY: Note 4 fotí ve dne celkem ok, v noci pak šeredně. Nicméně 8T fotí v noci o trochu méně bídně a ve dne ty foťáky dělají dohromady děsnej eintopf. Děti mi to vždycky zesvětlá a děsně natáhne - vypadají jak albínský platýzi.
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    KORKMAZ: tomu se mi moc verit nechce, Note 4 jsem mel dost dlouho - foti fakt bidne (jinak supr telefon, jen fotak tragicky). Ted mam Note 8 Pro - a je to nebe a dudy. Uz u Note 6 je sakra znat ze je to jinde.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PRUSATKO: Tak musím říct, že to 8T fotí skoro stejně jako můj starý Note 4. Takže spíš zklamání.
    MATTH3W
    MATTH3W --- ---
    TOOMIX: jj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MATTH3W: davals tu z miuios.cz?
    MATTH3W
    MATTH3W --- ---
    Prehral jsem ROM (MIUI 7) abych ozivil Mi 4c, ale ted to po me chce heslo k Xiaomi uctu - resetovat ho nemuzu, uz neznam, pod kterym cislem (respektive uz tu SIM nemam, tudiz cislo je davno pryc) jsem ho linknul a email jsem tehdy nezadaval... nejake tipy, jakou ROM tam hodit a obejit to? Diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja teda uz si vcera po nekolika videich a nejakych clancich a recenzich udelal vlastni nazor, ale chtel bych slyset zda to nekdo vidi bez meho vodeni za rucicku stejne nebo uplne jinak... A nechci navadet :o)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SIBERIAN:
    Apple Watch :)
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    KOC256: co je AW?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dokaze mi nekdo fundovane vysvetlit proc AW vydrzi 18 hodin a napr. Amazfit GTR 18+ dnu? Diky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam