• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: také sem si toho s novější verzí MIUI všiml. I aplikace uzamčené v paměti ukončí :( Ale daleko víc mě vadí rozlézající se reklamy v systémových appkách od Xiaomi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    změnilo se neco v nastaveni MIUI? Konkrétně nastaveni aplikaci ve vztahu ke spotřebě baterie? V poslední dobe se mi stává, ze aplikace u kterých mam nastavene automaticke spousteni, jsou mimo usporny plan a jeste je mam zamcene proti ukonceni se stejne ukonci. Konkretne amazfit a amazmod. Dnes jsem s hrůzou zjistil, ze od 16. dubna se mi nespouštěl last.fm scrobler, na coz jsem neprisel, protože jsem mel u nej vyple upozorneni, aby tam porad nezavazelo. Stve me to, driv byl pro me xiaomi vždycky mobil, ktery byl schopny drzet v paměti rozepsany mail ci prispevek v nyxdroidu klidne tyden a dnes abych se bal prejit do jine aplikace. Máte nekdo stejnou zkusenost?
    LEITWOLF18
    LEITWOLF18 --- ---
    CHEWBACCA: přesně tak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEITWOLF18: Dik. Toto by melo byt ono.


    LEITWOLF18
    LEITWOLF18 --- ---
    CHEWBACCA: App - profil - zařízení - zvednout zápěstí pro info - naplánováno.... (tam to nemáš?)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: nevite nekdo jak nastavit na xiaomi anazfit gts nejaky rezim aby se mi v noci pri spani nerozsveveli ?? Nejak se nedari najit ani na hodinkach ani v amazfit appce nejaky nocni rezim.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Jen na okraj - dneska se mi muj MI A3 konečně updatoval na Android 10, zatím vše funguje, taxnad to číňan po všech těch posunutí termínu konečně vyladil..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zdravim. Pouziva tu nekdo Xiaomi amazfit gts ?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    a nikdo z přítomných amazmod nepouziva? rad bych tipy na nejake aplikace, ktere v hodinkach budou fungovat. zatim mam klavesnici, ktera je jak na starém mobilu, tzn pismenka na číslech, galerii, kalendar, prohlížeč a to je asi vse
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AOTEAROA:

    rozebrat, změřit (nebo pokus omyl) a nahradit odešlý články, je dost pravděpodobné že odešel jen jeden a ostatní jsou ok.

    možná, možná by stačilo ten odešlý jen vyndat, záleží jak je to zapojené.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ATAN: počkej, tim se to da bricknout? jak? ale zkousel jsem ji, ale na amazmod nema nic
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: no už mám dvě další objednaný
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: ty máš jen jednu? Školácká chyba. Na Ali stojí pár šušňů. Já mám jednu doma, jednu v práci a jednu v autě, když vyrazíme někam na víkend.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Moje Amazfit Bip mají po 24 dnech 2% baterky a nabíječka kde? V práci. To budu do pondělí jak bez části těla...
    ATAN
    ATAN --- ---
    BRKODLAK: ja jsem si k tomu koupil apku Notify & fitness for Amazfit. V tom jsem to bricknul. Umi mnohem vic nez Amazfit apka. Chvili pockam, jestli nenarazim na nejake reseni (na 90% ne), a pak si koupim druhe. Stihl jsem si objednat i sklo na Ali. Skoda ze tu neni nejaky servis, ktery by to dokazal opravit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ATAN: ja jsem si do verge dal ten amazmod a můžu diky tomu psat i odpovedi, mít widgetu kolik chci, prohlizec a tak. sranda
    ATAN
    ATAN --- ---
    BRKODLAK: leta takhle hazaraduji, a vzdy bylo vse ok. holt jednou se to nepovedlo. jinak jsem jen chtel font s emoji. jinak tam fakt neni treba nic menit.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Prosím dá se nějak oživit li-ion akumulátor? Mám powerbanku xiaomi, ale téměř jsem ji nepoužila a 3 roky mi ležela v šuplíku, vím že to je chyba :-( teď bych ji potřebovala používat, nabije se, ale jak do toho něco zapojím, za 30 sekund to klekne. Mám si koupit novou, nebo se s tím dá ještě něco dělat?

    Xiaomi Power Bank 16000 mAh, stříbrná NDY-02-AL | CZC.cz
    https://www.czc.cz/xiaomi-power-bank-16000-mah-stribrna/166125/produkt
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ATAN: přitom se dají tak moc prizpusobit třeba jen pres amazmod
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam