• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    taky jsem si vsiml, ze už nestaci ukončovat procesy po zmacknuti ctverecku. poznal jsem to tak, ze se mi někdy sekala hudba pres bt po zapnutí fotoaparatu, coz 4x nikdy nedelalo a tahle osmička ma výkon vetsi nez moje pocitace :D tak jsem si stáhl avast cleaner a hned to je o něčem jinem.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Jen se zeptám - můžu tady případně řešit Xiaomi s Android One?
    QUIP
    QUIP --- ---
    BRKODLAK: me tohle dela i hodne stara verze MIUI 8.2. Killne mi to treba AccuBattery, Folder Player a dalsi veci, co mam nastavene, ze je nema nikdy zabijet.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: také sem si toho s novější verzí MIUI všiml. I aplikace uzamčené v paměti ukončí :( Ale daleko víc mě vadí rozlézající se reklamy v systémových appkách od Xiaomi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    změnilo se neco v nastaveni MIUI? Konkrétně nastaveni aplikaci ve vztahu ke spotřebě baterie? V poslední dobe se mi stává, ze aplikace u kterých mam nastavene automaticke spousteni, jsou mimo usporny plan a jeste je mam zamcene proti ukonceni se stejne ukonci. Konkretne amazfit a amazmod. Dnes jsem s hrůzou zjistil, ze od 16. dubna se mi nespouštěl last.fm scrobler, na coz jsem neprisel, protože jsem mel u nej vyple upozorneni, aby tam porad nezavazelo. Stve me to, driv byl pro me xiaomi vždycky mobil, ktery byl schopny drzet v paměti rozepsany mail ci prispevek v nyxdroidu klidne tyden a dnes abych se bal prejit do jine aplikace. Máte nekdo stejnou zkusenost?
    LEITWOLF18
    LEITWOLF18 --- ---
    CHEWBACCA: přesně tak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEITWOLF18: Dik. Toto by melo byt ono.


    LEITWOLF18
    LEITWOLF18 --- ---
    CHEWBACCA: App - profil - zařízení - zvednout zápěstí pro info - naplánováno.... (tam to nemáš?)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: nevite nekdo jak nastavit na xiaomi anazfit gts nejaky rezim aby se mi v noci pri spani nerozsveveli ?? Nejak se nedari najit ani na hodinkach ani v amazfit appce nejaky nocni rezim.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Jen na okraj - dneska se mi muj MI A3 konečně updatoval na Android 10, zatím vše funguje, taxnad to číňan po všech těch posunutí termínu konečně vyladil..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zdravim. Pouziva tu nekdo Xiaomi amazfit gts ?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    a nikdo z přítomných amazmod nepouziva? rad bych tipy na nejake aplikace, ktere v hodinkach budou fungovat. zatim mam klavesnici, ktera je jak na starém mobilu, tzn pismenka na číslech, galerii, kalendar, prohlížeč a to je asi vse
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AOTEAROA:

    rozebrat, změřit (nebo pokus omyl) a nahradit odešlý články, je dost pravděpodobné že odešel jen jeden a ostatní jsou ok.

    možná, možná by stačilo ten odešlý jen vyndat, záleží jak je to zapojené.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ATAN: počkej, tim se to da bricknout? jak? ale zkousel jsem ji, ale na amazmod nema nic
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: no už mám dvě další objednaný
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: ty máš jen jednu? Školácká chyba. Na Ali stojí pár šušňů. Já mám jednu doma, jednu v práci a jednu v autě, když vyrazíme někam na víkend.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Moje Amazfit Bip mají po 24 dnech 2% baterky a nabíječka kde? V práci. To budu do pondělí jak bez části těla...
    ATAN
    ATAN --- ---
    BRKODLAK: ja jsem si k tomu koupil apku Notify & fitness for Amazfit. V tom jsem to bricknul. Umi mnohem vic nez Amazfit apka. Chvili pockam, jestli nenarazim na nejake reseni (na 90% ne), a pak si koupim druhe. Stihl jsem si objednat i sklo na Ali. Skoda ze tu neni nejaky servis, ktery by to dokazal opravit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ATAN: ja jsem si do verge dal ten amazmod a můžu diky tomu psat i odpovedi, mít widgetu kolik chci, prohlizec a tak. sranda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam