• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zdravim. Pouzivam aplikaci amazfit a stravu a donedavna nez doslo k aktualizaci stravy a amazfitu tak se mi po napr. dokonceni aktivity (jizdy na kole) automaticky prenesla aktivita z amazfitu do profilu na strave. Po aktualizacich se to uz nedeje. Nejsem si jist zdali se to nekde nenastavuje autimatic upload, nicmene pokud ano nemuzu to najit. Poradi nekdo jak to fixnout. Dekuji
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: občasné mizení tras a nabíjení pouze na 98%, to jsou právě důvody, proč jsem je těsně před koncem záruky odnesl nakonec na reklamaci. Uvidíme, zda bude stačit přehrát fw (nikoliv to co se děje s aplikací), jak tvrdil technik. Ale ta ztráta historie řady, mě fakt sere :( Navíc zbytečně, kdybych nezmatkoval a měřil kroky dočasně jen telefonem, tak bylo vše ok.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: me se zase včera nejakym zpusobem v průběhu cesty smazala aktualni trasa, kterou jsme usli, chtel jsem ty hodinky hodit do male ameriky.grrr.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak jsem po letech relativně spokojeného užívání proklel MiFit. Za prvé se mi v aktuální verzi (jak oficiální tak modifikované 4.1) nespáruje MiBand 2, ale hlavně jsem si přeinstalací zkurvil sou dlouhou řadu, protože nová verze to bere po reinstalu od 1.1.2020 a předchozí dny ignoruje :( kurva práce :(
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Tak přiznám, že přes den nespím, tak tohle nevím...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: prave že spánek pres den to nepozná. co jsem procital fora, tak to nema reseni
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Mělo by to být pod dobou spánku pro ten den. Jinak to na "Profilu", jsou potom najít nejlepší výkony.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: nevis kde pak najdu v telefonu uslou trasu, abych ji poslal kamosovi? aktivitu jsem zapl taky jen v hodinkach, používám aplikaci amazfit.
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Ve spojení s hodinkama,kdy si aktivitu určím na hodinkách, tak dost přesné. Používám na chůzi a kolo.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    nazdar pánové. co vsechno umi amazfit, nebo se s nim da delat v souvislosti s turistikou? napadlo me to az pri dnesni ceste na karlstejn, tak jsem jen v rychlosti dokázal zapnout chůzi. Co s tim delate a co z toho dostavate vy, nebo o cem víte?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    FAT: prolez fóra na tohle téma a pokud to tak bude, tak to neinstaluj a počkej za měsíc a něco až to opraví a sosni rovnou tu opravenou vetzi
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FAT: mám Mi8 s A10 a zabezpečení 1.4.2020 a nfc v pohodě už pár týdnů
    FAT
    FAT --- ---
    Dneska prý dorazila jednomu ID aktualizace na Android 10 + bezpečnostní záplata. Má RN8Pro a tvrdí, že to zneschopní NFC platby. Víte o tom někdo něco, prosím?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PEDRO: hele to s tím zvonenim mi dela do urcite miry i uplne novy amazfit verge. obvykle pomuze restart na neduhy vseho druhu. pripadne si na notifikace nainstaluj amazmod
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PEDRO: Obávám se že nastal čas hledat náhradu. Máš aktuální FW.?
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Amazfit Bip, poslednich par dnu mi spatne chodi notifikace do telefonu (nechodi vubec/prijde jen nejaka/hodinky obcas stale vyzvani i kdyz prijmu hovor) a zacala se mi extremnim tempem vybijet baterka, driv vydrzela 40-50 dni, ted ji mam po par dnech prazdnou. Nesetkal se s tim nekdo?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PSYSBEE: tak tos me uklidnil teda. miui mam, stejne jako většina xiaomi. ale ten jejich ucet teda nepouzivam, tak nevim. každopádně aspoň diky me muzou videt ty nejlibovejsi memy.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRKODLAK: hlavne teda dost zpoždění. článek forbrs je z 30.3.2020

    Exclusive: Warning Over Chinese Mobile Giant Xiaomi Recording Millions Of People’s ‘Private’ Web And Phone Use
    https://www.forbes.com/...aomi-recording-millions-of-peoples-private-web-and-phone-use/#3f8fd1041b2a
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BRKODLAK: hele nekde sem zaslech, ze se to týká hlavně telefonů s MIUI nadstavbou a ne těch s čistým ANDROID ONE, ale těžko říct..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: nevím, já používám MiFit (modified) a ten mi to neukončuje a na notifikace je spoleh. Se spánkem mimo noc je to asi běžný trabl. Mě se to netýká, ale myslím, že jsem to četl i u mou používaných Bip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam