• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: pres to jsem to prave udelal do toho doogee, ale prijde mi ze ten samsung to ma nejak jinak,.dokazal bys obetovat svuj cas a napsat to krok po kroku, o ty historie hovoru mi fakt dost jde a o ty appky a jejich data vlastne taky,.mame tam se synem rozehrany hry, savy a tak.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: a přes BUNDA to nejde?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SMOOKE: nevyzaduju dve sim, proste nema slot na pametovku, to uz některy mobily dneska nemívají. nakonec jsem sel do samsungu m31s, je to takovy note 8 pro se silnejsi baterkou. akorat se mi nedari přetáhnout věci tak dobre jak se mi to podarilo z redmi do toho doogee, to se pretahli i historie hovoru, apky, data tech apek, proste vse, ale jak to mam udělat z xiaomi do samsungu, na to nemuzu za boha prijit.
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    BRKODLAK: Mi 10 lite je oproti uvedenym tel. vybaven 5G technologii, ma dual sim a divil bych se kdyby jedna SIM nesla nahradit pametovou kartou (to xiaomi dela uz dlouho). Pokud vyzadujes dve SIM a memory card taxe to udelat takto https://www.youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM
    QUIP
    QUIP --- ---
    Myslim, ze uz jsem to tu kdysi zminoval - kdyz si v MIUI nastavim automaticke lokalni backupy, treba jednou tydne, tak jedna vec je, ze to neumi zazalohovat vsechno, ale to by me az tak netrapilo, druha podstatnejsi vec je, ze mi to vzdycky rozbije vsechny widgety (jsou prazdne, zasekle a musim je smazat, pridat znova a nakonfigurovat znova a to je u nekterych pomerne vopruz) a prepne se mi klavesnice na vychozi Gboard.
    Da se tomu nejak zabranit?
    Existuje nejaka free alternativa na zalohovani, co mi pri kazdem zalohovani nerozbije widgety atp.?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak jsem tu cihlu vratil, vrele nedoporucuju, desny fotky, neustale nechtene mačkání bočních tlacitek, strasne chudý systém.

    kdybyste si měli ted kupovat nejaky telefon, jaky by to byl? chci s největší pravděpodobností zůstat u xiaomi, pozadavky na telefon mam 6gb ram, 128gb úložiště, paměťovka, slušný foťák a pořádná baterka.
    moji adepti jsou bud note 8 pro, ktery ma zena, takze uz vim do ceho bych sel (nejak jsem nenasel duvod proc priplacet za 9 pro), nebo poco x3. klidne ale doporucte jakykoliv jiny. koukal jsem ještě po mi 10 lite, ale tam mi vadi chybejici slot pro pametovku.
    trosku si pohravam s myslenkou si priplatit a jit do samsungu galaxy m31s, u xiaomi, když rozbiju displej, tak je to na drahej servis, zatímco výměna displeje u Samsungu je asi jako vymenit ramky u notebooku.
    Budu rád za vaše názory, nerad bych ten dalsi telefon vracel :D
    diky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: v nastavení Zálohování je Google záloha a obnovení.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CYRILL: diky za pomoc, jak tobe, tak druhemu kolegovi. doteď me boli u srdce, ze jsem opustil xiaomi, ale novej mobil kazdej rok, to zase moje ekologicky srdce neuneslo. ten doogee ma navíc podvodni kameru a 10000mAh barerku, tak jsem zvedavej :D
    CYRILL
    CYRILL --- ---
    BRKODLAK: ShareMe lze instalovat z Google play na libovolnej android. Umí ultra rychlý přesuny dat mezi telefony včetně aplikací. Jestli umí i nastavení a uživatelský data, to ale netuším... vyzkoušej.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CYRILL: a bude to fungovat když novej telefon neni xiaomi? zkopiruje se i nastavení a data aplikace?
    CYRILL
    CYRILL --- ---
    BRKODLAK: Apky lze přesunout pomocí aplikace ShareMe od Xiaomi ;)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BUNDA: diky, super, ucet, kontakty i historie hovoru se prenesla, ale apky ne. Jak tomu muzu pomoct?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: pokud používáš Google účet, pak přes něj. kontakty, kalendář, appky, pokud jsi používal google messages, pak i zprávy.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ahoj kolegové. Podařilo se mi si fakt šikovně nechat spadnout redmi 8 s ochranym sklem.V podstate spadlo primo na vyrez pro fotak a sklo displeje se rozstristilo. Říkal jsem si, ze po serii jednoročních vydrží zkusim nejakej ten odolnejsi kousek. takze Doogee s88, no to je vedlejsi, zamackl jsem ale slzu, ze opouštím xiaomi. Nicméně, jde mi o to, jak co nejlepe přenést do nového mobilu, co nejvíce věci (hlavne kontakty, jinak vlastně nevím, co vsechno je možné, kdyby se daly i nainstalované aplikace, případně nastavení, nebo obsah aplikací, byla by to bomba.
    Předem díky!
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    E42: Ale to ja vim, kde to pripadne nastavit. Nektera zarizeni ale tu volbu ani nemaji.

    E42
    E42 --- ---
    HVJ3R: U Mi 9 se to nastavuje pod Display - Control center & Notification shade.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Tusite nekdo, proc soudruzi u novejsich modelu (konkretne Mi 10T Pro) zrusili "top bar" battery indicator? Vim, ze se na to daji splasit ruzne aplikace, ale ty mi nezmizi otravnou ikonku baterky vpravo nahore.
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    ad platby, naistaloval jsem novy magisk v22 a Hide jede jak ma
    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: Jenze muj telefon nema odemknuty bootloader. Respektive musel by ho mit odemknuty jedine z vyroby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam