• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    PSYSBEE: tyjo me skoro prijde, ze se v tom redmi 8 za ty roky ta kvalita fotaku nak zhorsila :-D ale mozna se jen zlepsili ostatni.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Poslední rok dva jsem nějak přestal sledovat vývoj Xiaomi smartphonů. Aktuálně vybírám novej foun nižší střední třídy do 6ti tisíc pro ženu - celkem nenáročná uživatelka, jen už by chtěla aspoń trochu kvalitní foťák (dosavadní Redmi 8, kterej sem tu taky kdysi řešil, byl v tomhle směru velký zklamání)
    Otázka zní - řada POCO X5 nebo řada REDMI NOTE 12S ?
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    JEREMIUS: https://www.vspdata.cz/servis/xiaomi
    zkus tady, delali mi tel, kupovanej z ciny a zvladli to jeste v zaruce (a dokonce i postovne bylo zdarma)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    JEREMIUS: Tak podle tady komentáře asi opravdu není v ČR autorizovaný servis na Xiaomi vysavače https://xm.cz/blog/dotaz/moznost-reklamace-vysavace/
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Doufám, že to není OT.
    Je v ČR autorizovaný servis Xiaomi chytrých vysavačů? Chci koupit Xiaomi Mi Robot Mop 2 Ultra a byl jsem v jednom obchodě, kde se chlap kroutil jak had při dotazu, jestli je to šedivka nebo EU distibuce. A prý v ČR stejně neexistuje autorizovaný servis, takže je to jedno. Myslel jsem si, že kecá, ale jak googluju, našel jsem jen VSPdata, kde ale vysavače neuvádí jako záruční servis jen jako opravy...
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    Ahoj,potreboval bych prosim poradit s TWRP (asi banalni problem, ale ja to nejak nedavam-holt lama)
    nejlepe pres SZ

    Diky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BRKODLAK: žena má gts2 mini a kamarád T-Rex, oba v pohodě a stabilně...

    Je fakt že před update sem tam t-rex chtěl resetovat ale už cca půl roku se to neděje

    Žena s gts2 mini spokojenost a vlastně od začátku na pohodu

    Já kdysi dávno jsem měl mi band 2, tam byla aplikace na notifikace a zobrazení jména volajícího, ale to se bavíme min 6 let zpátky, synovi který si přál chytrý hodinky jsem koupil mi band 5 (se zepp aplikací) a na pohodu a bez problémů
    QUIP
    QUIP --- ---
    Takovy obecny dotaz ke Google Play - kdyz jste napsali nekdy review na aplikaci, odepsal vam nekdy vyvojar a kde jste nasli odpoved?
    V souvislosti s tim, jak se mi vsechno zaktualizovalo a protoze se tim dojebalo co mohlo, jsem na par aplikaci napsal review, uz podruhe se mi na telefonu objevila notifikace, ze vyvojar reagoval na moje review, kdyz na tu notifikaci kliknu, tak se mi otevre Google Play na strance te aplikace, na kterou to review bylo, ale nikde tam nevidim reakci vyvojare, vidim tam jen to svoje review. Tak ted nevim, jestli mi vyvojar neco radil, jestli chtel vedet vic detailu, nebo me jen poslal k sipku.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    QUIP: vtipny je, ze se to zepta a kdyz to nepotvrdis nebo zrusis, tak ji to stejne za tejden nainstaluje bez ptani..
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    E42: docela svinstvo, jsem zakazal upozorneni ty aplikaci ze ktery to vyskakovalo, ale ono to pokazdy vyskakovalo z jiny, tak jsem zakazal pulku aplikaci :-D i kdyz ted mi prijde, ze se to trochu uklidnilo.
    E42
    E42 --- ---
    Pokud vám tento týden taky začaly ve velkém vyskakovat reklamy servírované systémovými aplikacemi.
    Reklamní oznámení v MIUI nekončí. Další tip, jak se reklam zbavit
    https://xm.cz/blog/reklamni-oznameni-v-miui-nekonci/
    QUIP
    QUIP --- ---
    Dokazal byste mi nekdo exaktne vysvetlit, za jakych okolnosti se vynucuji aktualizace aplikaci (Google Play), kdyz mam vypnute automaticke aktualizace?

    Mam dva telefony Redmi 4X, oba s MIUI, jeden z nich snad jeste s MIUI 9. Nejprve si nejake aktualizace nainstaloval jeden v sobotu a pak druhy vcera vecer. Oba ted mely v nastaveni Google Play prepnuto na auto-update WiFi only, ale pred tim to nemely. Je to prvni vec, co na telefonu vypinam. Navic se takhle automaticky nezaktualizovaly vsechny aplikace, ale jen nektere. Vim presne, proc ty aktualizace mam vypnute, protoze ted mam nektere veci naprosto dojebane a nefunkcni (treba upozorneni z kalendare, ktere zvoni, vibruje, ale na obrazovce neni videt)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Nepotřebujete někdo levé sluchátko a/nebo dobíjecí krabičku od Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S? Ztratila jsem v zimě pravé sluchátko a koukám, že celá nová už se dají sehnat za 900, tak jestli by do toho někdo nechtěl jít se mnou…
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Díky, okouknu to.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: tak to bych ti doporucil amazmod, pokud chces odpovedi atd
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Ne, jen v mobilu. V hodinkách je pořád původní.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: a tam je zepp os? to asi ne ne. nemyslim zepp v mobilu ale os v hodinkách.
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Já mám staré Stratosy 2. Měl jsem dost problémů s notifikacema, dost často hodinky až do továrního nastavení. Ale teď, tak půl roku, to docela maká. Občas tedy jen reset hodinek a spokojenost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: takova ta klasicka apka notify for amazfit, ktera je uz stara asi jako amazfit sam, byla placena verze nejdriv, ted je verzi vic, pro ruzny typy hodinek, tahle se jmenuje notify lite for amazfit myslim, najdes v google play, prectes pro jaky hodinky to je. ja jen ze jsem ji zkousel a vlastne jsem neprisel na nejaky vyhody oproti zeppu (navic musi bezet obe)
    btw nemas problem s odpojovanim a s notifikacema? mel jsem předtím amazfit verge, ktera jela ještě na androidu a ty drzely pripojeny a vsechny notifikace prisly, ale co mam ty gtr3 pro a zepp, tak se na to neda spolehnout :(
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Mám jen Zepp, co to ja za apku pro Amazfit? Odkaz pls...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam