Uááá.. Sice už jsem zpátky v Matrixu skoro 2 týdny, ale návrat nebyl jednoduchý. Posledních +/- 5 let jsem neměl dovolenou - co hůř - neměl jsem ani potřebu
si ji brát. Někde vevnitř jsem si dokonce říkal, že dovolená je pro lidi, co tak úplně nemají rádi svou práci a nemají silného koníčka. Než mě roznesete
na kopytech - samozřejmě jsem zjistil, že je tomu jinak. Po návratu ze Španělska mě dokonce v práci poslali na další dovolenou, neboť jsem měl skoro 90 dní
volna, a to už nejde dohromady s našimi zákony. Tak jsem se otočil na podpadku, a dalších 10 dní cestoval po naši nádherné zemi - bez připojení. A byl to
úžasný zážitek. Jen jsem měl dostatek času vidět svět z jiné strany.
O to náročnější byl návrat do "digitálního vesmíru". Novinky a publikace které před zhruba dekádou zaplnily +/- týden, jsou dnes namačkány do 24 hodin.
Musel jsem tedy někde začít, a logicky zvolil "domovskou" platformu googlu s tím, že to tady na Nyxu zřejmě umřelo, a nikomu se nebude stýskat. O to větší
radost jsem měl vida, že to tu funguje. Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří se o to zasloužili (seřadil jsem to alfabeticky, nikoliv chronologicky :D)
HOWKING:
JAYME:
JULIANNE:
NEBULA:
PANAAK:
SLAPPY:
TOXICMAN:
VINCENT_BU:
VINCENT_BU - tobě především, parádně ses toho ujal, a když jsem si to teď projel, tak mě to fakt potěšilo - máme hodně podobné úchylky. :)
Teď mám bohužel hektiku i v práci, a snažím se to všechno synchronizovat tak, aby nedošlo k mentální újmě. Takže víkendy pořád trávím tak,
že vyjíždím mimo Matrix, a v podstatě trochu pokračuji v tom, co jsem dělal o dovolené. Pokud máte chuť a čas, pokračujte v pastování, mně
ještě určitě potrvá celkové "dosednutí na letištní plochu". Ale už jsem se rozkoukal... :)
Ještě jednou díky moc všem!
JAYME: :))) Já se snažil zapomenout všechna hesla. :D