RIMIQ: Díky za reakci...myslím,že nejdůležitější je nebýt sám...Tady mi pár lidí poslalo do SZ povzbuzující zprávy a v době,kdy jsem tohle psala a nebyla schopna si ani vyčistit zuby mě to velmi potěšilo.Naopak zprávy jistých chytráků tady bych raději nekomentovala.Divím se, že když si člověk projde peklem, nemá snahu tomu aspoň zabránit u toho druhého...holt ale lidé jsou různí. Ale ani tyto příspěvky, které mě potěšily,nezabránily zlým myšlenkám,aby ovládly mou hlavu. Nebýt nejlepšího kamaráda,který mi v té době ani nepřipadal jako kamarád, bych tady už nebyla. Nejspíš se tyto stavy rozjely stereotypem, kdy člověk nedělá nic jiného nez jen chodí do práce,která je monotónní (v mém případě fabrika) a domů se vyspat a nemá čas na nic jiného,což ho dohání k šílenství.Dostala jsem novou šanci, v nové proklientské práci v úplně cizím městě.Sebrala jsem poslední zbytky energie a odvahy a odstěhovala se.Nová kolegyně s kolegou si všimli mých "záseků" a při jedné příležitosti mě tak opili, že ze mě vytáhli všechny moje obavy.Ona nová kolegyně ihned volala (cca v 22 hodin) nějaké doktorce, která mě v 8:00 ráno měla čekat. Říkala jsem si,co je to za blbost a ono ejha....Centrum Riaps - paní doktorka Bečková pozorně naslouchala, cítíla jsem poprvé pochopení odborníka a ona ihned nasadila lithium a moc mě chválila za to,že se snažím se svými myšlenkami něco dělat a nebojím se ozvat. Velmi se divila, jak na mě reagovali lékaři v krizovém centru v Brně i můj obvodní lékař. Teď k ní chodím pravidelně a pilujeme dávky... Takže znovu děkuji všem, co reagovali kladně a vy ostatní byste se měli zamyslet....když už člověk je natolik zoufalý, že žádá pomoc na internetu od cizích lidí, kudla do zad opravdu není vhodnou variantou...