• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Od desáté dopolední hodiny si potřebuju skočit na záchod...když jsem se tam vydala poprvé, dopadlo to tak, že jsem v kuchyňce pro sebe a pro kolegyni uvařila kafíčko...po další půlhodině mi došlo, že jsem vlastně ale chtěla na ten záchod. Abych nešla jen tak, vzala jsem si s sebou dokumenty ke kopírce, že to sfouknu při jedné cestě .. no teď, když mě pomalu chytá křeč do močového měchýře, mi došlo, že jsem se na tom záchodě vlastně pořád nezastavila ....
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Připravuji krupicovou kaši. Otevřu nový pytlík s krupičkou, odsypu a pytlík postavím na linku opřený o krabici s mlékem. Vařím a poklízím, chytnu mléko, že ho uklidím.. ano pytlík se zvrhnul a vysypal. Uklidím spoušť a pytlík znovu postavím a opřu o dózu s kafem. Říkám si, že to se už nestane.. Ano, stalo.. za pět minut mi blikne hlavou, že musím uklidit to kafe.. Resumé - jedna krupicová kaše = půl pytlíku krupičky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska v obchodě pokladní markuje nákup paní přede mnou. Vezme do ruky pytlík mandarinek, koukne a vyrazí s nima směrem k váze.
    Paní: "Já jsem je nezvážila?"
    Pokladní: "Zvážila, ale zmáčkla jste meloun vodní."
    Paní:"Jéžiš, já si ty brejle musím nasazovat hned na začátku:"
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Už několikrát se mi v noci stalo, že jsem si chtěla obout boty, že jako půjdu na WC, ale jaksi jsem to musela přehodnotit hned po obutí boty na palec, dál to totiž nešlo, ona to nebyla bota moje, ale mého dvouletého syna. No nic...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Ve věku 76 let zemřel zpěvák Pavel Bobek, gentleman české coury.
    Ve věku 76 let zemřel zpěvák Pavel Bobek, gentleman české country
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    nezáleží na tom, jak dlouho máváte čipem od vchodových dveří před zámkem schránky, prostě se neotevře, dokud vám to nedocvakne a nepoužijete klíč...
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ze zvědavosti si čtu popisek na energetáku, co jsem dostala od dodavatele:
    "...zvyčující fyzickou a psychickou odolnost, schopnost erekce a ..."
    Bohužel - reakce. Ne erekce.
    Ale je fakt, že tohle mě probralo víc, než obsah.
    MARI
    MARI --- ---
    CASTROL: "psí služba" ale zní líp, přejmenovala bych to. :))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    včera se ukázalo, že si manžel už 10 let myslí, že můj táta doktor má občas v práci "psí službu" - tedy je doma, a když se něco děje, tak mu zavolají a on přiběhne...Modří vědí, je to "příslužba"
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    MONIOUS: Nedavno jsem sel z nejakeho uradu a u vychodu jsem cekal nez se pomale prosklene dvere otevrou. Neotevrely - manualni ovladani (vedlejsi vstup) - cekal jsem docela dlouho.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    jdu si uvarit kafe, pustim horkou vodu, koukam, jak tece a cekam, az zacne varit.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vedu s dodavatelem úplně marnou emailovou konverzaci a završila jsem to tímto:
    Dear Ivett,

you mean if the world SKLO is right? Because then yes, it’s right.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Error prodejcův. Zákazník musí přece vidět, co kupuje. I u fotografických papírů.

photographic paper forte (3698917765) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/photographic-paper-forte-i3698917765.html

CASTROL
    CASTROL --- ---
    dneska jsem koukala u poklady prodavačce přes rameno při platbě kartou. Koukám, že se tam o platbě píše: ČEKÁM NA HANKU... Tak jsem se podivila, že to mají tak pěkně familiárně nastavené...byla to pochopitelně BANKA.
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Další error ale ne můj.
    Volal mi kolega a ptal se jaké y/i se píše ve slově mýdlo... Myslela jsem, že padnu, dneska je to den na jedničku :)
    Asi skvrny na marsu či co... :)
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Kolega v práci se chtěl kouknout na telefon kolik je hodin a z kapsy vytáhnul ovladač od televize....
    MARI
    MARI --- ---
    není nad to dát do polévky omylem dvakrát pepř a podruhé si u toho ještě říct "a tak dám si tam toho pepře ještě trochu...". jj, to mám za to, jak jsem se včera kamarádovi smála, když brečel nad příliš ostrou omáčkou...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ZUZKAOU: zkus ještě olej, ten by se tam třeba mohl udržet :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ZUZKAOU: Prosimtě vyhoď ji už, vyhoď ji !
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a hádejte co se stane, když do té děravé láhve přelijete kefír? Taky vyteče!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam