• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Error mého kolegy, nebo nevím jak toto nazvat spíš lobotomií. Takže kolega v prosinci brouzdal na netu, uviděl reklamu na filmy zdarma ke shlédnutí a pro registraci chtěli číslo kreditky... (toto by mne ihned odradilo od jakéhokoliv pokračování dál...) No ale kolega tam to číslo tupě zadal, pak se mu to ani nedařilo spustit tak se na to vykašlal neřešil a dnes se divil, že přišel o tři litry. Já se mu vysmála a snad je poučen, vzal to sportovně.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Nedele rano - rozhodnu se pro uklid kuchyne... Naskladam nadobi do mycky, zapnu mycky, poklidim nejakej dalsi bordel cimz naplnim odpadak - tak zavazu pytel s odpadky, hodim ho za dvere a chci dat novy, proto sahnu do skrinky pod drez a vydesim se co se kua stalo, ze tam tak brutalne protejka voda ze drezu.

Az pipani me upozorni na to, ze sem se seknul o jedny dvere vedle a cumim do mycky :-/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sesypávám do pytlíku namraženou polévku. A na pytlík píšu : dýňová pol. extra hnusná.
    (Mělo být extra hustá).
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    takový to jak se vám zdá o tom že ste v noci převrhnuli pití přímo na svuj mobil a koberec ale spokojeně spíte dál... ráno se probudíte a zjistíte že to uplně vlastně sen nebyl
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANYSZKA: což mi připomnělo, že jsem si připravila myčku, aby mi nezaschlo nádobí od pomazánek, a zapomněla ji zapnout :D
    ANYSZKA
    ANYSZKA --- ---
    Oblíbený častý error: zapnu troubu,nastavím si způsob pečení,vložím jídlo a ..... po půl hodině zjistím,že jsem nenastavila teplotu.Nebo telefonuji stím,že dotyčná osoba mi sdělí,že zavolá zachvilku a zavěsí.A já neodložím telefon na stůl,ale neustále ho přidržuji ramenem k uchu a popřípadě ještě u toho myju nádobí.Pak se hrozně divím,že mi řve vyzvánění do ucha.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MARI: Tohle mi nedělej, když piju sekt :-D
    MARI
    MARI --- ---
    a ani ve vaně mě ta únava evidentně nepřešla. namydlím se, oholím si nohy, oholím si podpaží a hned na to mířím holítkem k hrudníku, že si oholím prsa.
    MARI
    MARI --- ---
    únava má občas smysl pro humor. v jedné ruce jsem měla láhev vína, ve druhé talíř se zbytkem kuřete a začala jsem přemýšlet, kde mám třetí ruku, abych si otevřela lednici.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Jsem misto "annonce" naklapala do vyhledavace svoje telefonni cislo... Vzdyt to ale nema zadne vysvetleni!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SEDELAVLOKALE: to dělá podobně jako můj dvouletý syn, který ještě neumí chodit ze schodů/z kopce. Když vidí schody, tak se otočí a plazí se pozadu. ovšem často je to třeba 10 metrů daleko od těch schodů. takovej voják plazmo, ale pozpátku
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    od víkendu mě baví jedna moje kamarádka...napáchala erorů nepočítaně, mimo jiné: prohlásila o jiné naší kamarádce, že ji má ráda, protože je taková bezpředmětná (myslela asi bezprostřední); když jsme šly v sobotu do hospody a došly k takovému úzkému chodníčku, který byl zakončen schody, udělala už na začátku pár kroků jakoby už šla po těch schodech, přičemž se málem přizabila, dnes se mě s vážnou tváří zeptala, jak dlouho to trvá, než se z vajíčka vylíhne myš, atd atd...
    SURICATA
    SURICATA --- ---
    Ráno při čištění zubů vezmu kartáček, podívám se na láhev s tekutým mýdlem, zdá se mi to nějak divné, ale mýdlo vymáčknu na kartáček. Dojde mi to až když ho dám do pusy. Myslím si něco o debilech, kartáček vydrhnu a nanesu na něj opět mýdlo...
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    NAMATHUR: Taky dobrý. Nejlepší bylo, že prodavač se směle vydal mezi regály, po pár krocích se zastavil, otočil a překvapeně povídá, že to oni ale nemají!!!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Slévat vodu z brambor je OK. Pokud si teda ve zkratu nemyslíte, že je přeléváte a neprovádíte to nad linkou a trochu i mimo ni. Jauva!

TEREZZ_: dnes v kantýně: a vzal bych si ještě deset deka kešu rohlíků.
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Nenapadlo by me, ze vlezu do elektra a budu chtit deset deka muskatoveho orisku...
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Já zase četla epileptické trenažéry (eliptické)
    ISCH
    ISCH --- ---
    REDTIME: jak kdy...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    V novinách čtu Dopingová kauza striptérky Campbellové-Brownové končí, soud ji očistil. Velká škoda, že sprint není strip :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    koukám, že můj projekt bude vyloženě zábavnej na čtení "pro koordinátory uspořádáme pracovní sektání" ..."vzdělávání pro spotřebitetele"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam