• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARI
    MARI --- ---
    únava má občas smysl pro humor. v jedné ruce jsem měla láhev vína, ve druhé talíř se zbytkem kuřete a začala jsem přemýšlet, kde mám třetí ruku, abych si otevřela lednici.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Jsem misto "annonce" naklapala do vyhledavace svoje telefonni cislo... Vzdyt to ale nema zadne vysvetleni!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SEDELAVLOKALE: to dělá podobně jako můj dvouletý syn, který ještě neumí chodit ze schodů/z kopce. Když vidí schody, tak se otočí a plazí se pozadu. ovšem často je to třeba 10 metrů daleko od těch schodů. takovej voják plazmo, ale pozpátku
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    od víkendu mě baví jedna moje kamarádka...napáchala erorů nepočítaně, mimo jiné: prohlásila o jiné naší kamarádce, že ji má ráda, protože je taková bezpředmětná (myslela asi bezprostřední); když jsme šly v sobotu do hospody a došly k takovému úzkému chodníčku, který byl zakončen schody, udělala už na začátku pár kroků jakoby už šla po těch schodech, přičemž se málem přizabila, dnes se mě s vážnou tváří zeptala, jak dlouho to trvá, než se z vajíčka vylíhne myš, atd atd...
    SURICATA
    SURICATA --- ---
    Ráno při čištění zubů vezmu kartáček, podívám se na láhev s tekutým mýdlem, zdá se mi to nějak divné, ale mýdlo vymáčknu na kartáček. Dojde mi to až když ho dám do pusy. Myslím si něco o debilech, kartáček vydrhnu a nanesu na něj opět mýdlo...
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    NAMATHUR: Taky dobrý. Nejlepší bylo, že prodavač se směle vydal mezi regály, po pár krocích se zastavil, otočil a překvapeně povídá, že to oni ale nemají!!!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Slévat vodu z brambor je OK. Pokud si teda ve zkratu nemyslíte, že je přeléváte a neprovádíte to nad linkou a trochu i mimo ni. Jauva!

TEREZZ_: dnes v kantýně: a vzal bych si ještě deset deka kešu rohlíků.
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Nenapadlo by me, ze vlezu do elektra a budu chtit deset deka muskatoveho orisku...
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Já zase četla epileptické trenažéry (eliptické)
    ISCH
    ISCH --- ---
    REDTIME: jak kdy...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    V novinách čtu Dopingová kauza striptérky Campbellové-Brownové končí, soud ji očistil. Velká škoda, že sprint není strip :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    koukám, že můj projekt bude vyloženě zábavnej na čtení "pro koordinátory uspořádáme pracovní sektání" ..."vzdělávání pro spotřebitetele"
    LASERDANCE
    LASERDANCE --- ---
    udělal jsem přítelkyni kafe s jednou lžičkou kafe a třemi lžičkami soli
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    takovej malej: po mesici s notebookem ibm jsem na normalni klavesnici meho desktopu hledal trackpoint a kurzor mysi se nechtel pohnout. ulicnik.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Dnes rano me popadla panika. Zamkla jsem se uvnitr vzorkovny a dvere neslo odemknout. Po mnoha marnych pokusech, se cela zoufala chystam volat sefovi. Vrhla jsem zlostny pohled na neposlusny zamek a v tom me napadlo otocit klicem na druhou stranu a ejhle! Stal se zazrak!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To chce trošku šikovnosti a můžeš z polívky mít i sloupeček:
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    hovězí vývar nejde na talíř nalít do kopečka.
    nešlo to minulý týden a nešlo to ani dneska.

doufám, že příští týden už myšlence "ale dyť je toho tam už jen trochu, to přeci doleju!" dokážu odolat.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Včera večer jsem si při práci na PC pustila iVysílání na ČT. Za druhé stříbro za biatlon jsem byla ráda,než to skončilo a na obrazovce naskočilo „přehrát znovu?"
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Vlezu do výtahu a - ano - ve stejném patře z něj vystoupím …
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CASTROL: To je jen základní chyba v přístupu. Já bych dítě podezírala jako první :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam