• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARI
    MARI --- ---
    GUMIDEK30: jj, "prcák". nebo "prsím tě"...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    E-mail do/z jedné organizace: Nejlepší by bylo, kdyby se pán přihlásil na prcák . . . // odpověď: Na prcák by se přihlásil určitě rád :) ale s tím pracákem, no nevím.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Proc jsem do vyhledavace napsala kveten misto beat?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    jsi moje sprznena duse.! emmm..spriznena..
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    číst blockwork jako blowcock je fakt špatně.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Plánuju si dneska trasu na pojezdy po městě. Ještě se kouknu na streetview na jednu zastávku, abych věděl, jak to tam vypadá. A hele, tady je dokonce volný parkovací místo, výborně...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Jsem si upek v troube hranolky vezmu flasku olivovyho oleje. Z flasky vychrstene kapalina zname barvy jen o dost ridsi. Lekl jsem se, ze tam leju ocet. Nastesi to byla jen whiska kterou jsem dostal k vanocum, takze jsem ty hranolky mohl sezrat.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Od nádraží odcházím na parkoviště a vyhlížím auto. Hledám klíčky, auto nejde odemknout. Vytočenej nadávám, jakej z*** se mi zas dostával do auta. po chvilce beznaděje mi dochází že to neni moje auto.. ja šel vlastně ráno pěsky... aneb náročný den v práci.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: sem si sam odepsal a este se tomu divim, kdo mi to pise
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Jsem si dneska chtěla otevřít tramvaj vstupní kartou do práce. Nevyšlo to, tramvaj odjela...
    VOSTER
    VOSTER --- ---
    Provádím jarní úklid a u okna je plastová lahev od neperlivé vody se zbytkem. Vezmu ji a prskající , proč takovým zbytkem jsem rovnou nezalila kytku a jak jsem to otočila do květníku tak jsem ucítila alkohol. Strčím nos k lahvi a ouha tam nebyla voda, ale pálenka a ten zbytek zbyl, když jsem dělala na podzim likér z Arónie Nó, příště lépe si označím lahve .
    ZCR
    ZCR --- ---
    postupuju v jednom souboru po oddílech odzadu, a teď jsem jeden oddíl dokončil, ukládám zálohu a přepisuju číslo uložené verze na - bingo, o jedno číslo nižší!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já včera šila patchworkové čtverce technikou "v řadě" (neukončuje se po jednom kuse, ale šije se s centimetrovými rozestupy jeden kus za druhým a pak se rozstříhnou). A šiju, šiju, šiju, vztekám se, že se mi motají za šicím strojem neušité kousky s ušitými, že je to jakési nekonečné, že jsem myslela, že jich je míň, divím se, že některé kousky už mají něco jako prodírkovanou linii v místě, kde mám šít...
    a pak jsem si všimla, že u druhého kusu mi došla spodní nit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nakrájím si hrušku na čtvrtiny, nandám na talíře, jednu začnu ukusovat a zbylé strčím ohřát do mikrovlnky. (A teplá hruška teda nic moc.)
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Vysvetluji klientovi vyhody a nevyhody jednoho typu obvodove listy:

"...praktickou a jednoduchou montaz i demontaz ocenite zejmena pri milovani...tedy...malovani...stetkou..."

"My to delame valeckem."

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čtu Surprise Management... konečně máme útvar, co se zabývá překvapováním zaměstnanců a zákazníků? Ne, nemáme, je to Enterprise Supplier Management :D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ptám se včera na pohřbu pratetičky, jak vypadá ta její nejlepší kamarádka. a otec začne popisovat: "má černou halenku, černou sukni, černý punčochy"...tak dík tati, to tady na pohřbu má jen málokdo
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Hledám teď v práci kalkulačku, abych si spočítala plochu jedné místnosti (wc). Naťukám 1 x 1,51 = a jaké to překvapení...1,51. Příště si budu víc věřit a zkusíim to z hlavy.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    před pár dny se mi rozbil monitor (přestalo fungovat napájení) tak jsem ho hodil včera do servisu. dneska tu hledám kabel a rozmotám to zloklubko co mám pod stolem (teda jen částečně) a co z toho nevytáhnu - napájení Samsung monitoru. docela by mě zajímalo co jsem jim tam místo toho zabalil omg
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Zapálim si, škrt, a kamínek v prdeli. Hm. Ha! Hotelový sirky poslední záchrany. Škrt a prd, asi tak třikrát, ale poslední chytla. Super! Šluknu si a nejsem přeci blbej, tak dokud to hoří, tak si zažehnu na sporáku plamínek poslední záchrany, než si půjdu naproti pro pivo a sirky.
    Dostal jsem pivo a i mi holky připálily, skvělý, přijdu, vypnu plamínek - a kde sou sirky? kua :)

Tak jinak, po chvilce nostalgického přehrabování ve změti kabelů a starejch pohlednic najdu v krabici trafopájku, a už vidim, jak to sem napíšu, ale ta páječka nežhaví, wtf? aha, ještě neni v zásuvce

:)=*´
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam