• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    no jo a co teprve když občas jezdíte přes Polsko a tam furt ty nápisy "drogova pomoc" a "droga dětí do školy"
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já soustavně čtu u nás na chodbě "Pravidla bezpečného sexu", místo "Pravidla bezpečného domu", už od doby, co to tam vyvěsili. Teď jen nevím, jestli jsem já úchyl, nebo nám lepí po domě samé čuňárny.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    dva cteci errory za sebou ...
    na krabici monitoru jsem cetl "eco farts" misto "eco facts"
    a v prohlizeci jsem s velkou chuti chtel kliknout na "obnovit felaci" ... bohužel se obnovila jen relace
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    a nepodepisovali na policii, že jste byli před výslechem řádně pomučeni :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A to jste ještě nepoděkovali za ojebávku
    MARI
    MARI --- ---
    GUMIDEK30: jj, "prcák". nebo "prsím tě"...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    E-mail do/z jedné organizace: Nejlepší by bylo, kdyby se pán přihlásil na prcák . . . // odpověď: Na prcák by se přihlásil určitě rád :) ale s tím pracákem, no nevím.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Proc jsem do vyhledavace napsala kveten misto beat?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    jsi moje sprznena duse.! emmm..spriznena..
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    číst blockwork jako blowcock je fakt špatně.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Plánuju si dneska trasu na pojezdy po městě. Ještě se kouknu na streetview na jednu zastávku, abych věděl, jak to tam vypadá. A hele, tady je dokonce volný parkovací místo, výborně...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Jsem si upek v troube hranolky vezmu flasku olivovyho oleje. Z flasky vychrstene kapalina zname barvy jen o dost ridsi. Lekl jsem se, ze tam leju ocet. Nastesi to byla jen whiska kterou jsem dostal k vanocum, takze jsem ty hranolky mohl sezrat.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Od nádraží odcházím na parkoviště a vyhlížím auto. Hledám klíčky, auto nejde odemknout. Vytočenej nadávám, jakej z*** se mi zas dostával do auta. po chvilce beznaděje mi dochází že to neni moje auto.. ja šel vlastně ráno pěsky... aneb náročný den v práci.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: sem si sam odepsal a este se tomu divim, kdo mi to pise
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Jsem si dneska chtěla otevřít tramvaj vstupní kartou do práce. Nevyšlo to, tramvaj odjela...
    VOSTER
    VOSTER --- ---
    Provádím jarní úklid a u okna je plastová lahev od neperlivé vody se zbytkem. Vezmu ji a prskající , proč takovým zbytkem jsem rovnou nezalila kytku a jak jsem to otočila do květníku tak jsem ucítila alkohol. Strčím nos k lahvi a ouha tam nebyla voda, ale pálenka a ten zbytek zbyl, když jsem dělala na podzim likér z Arónie Nó, příště lépe si označím lahve .
    ZCR
    ZCR --- ---
    postupuju v jednom souboru po oddílech odzadu, a teď jsem jeden oddíl dokončil, ukládám zálohu a přepisuju číslo uložené verze na - bingo, o jedno číslo nižší!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já včera šila patchworkové čtverce technikou "v řadě" (neukončuje se po jednom kuse, ale šije se s centimetrovými rozestupy jeden kus za druhým a pak se rozstříhnou). A šiju, šiju, šiju, vztekám se, že se mi motají za šicím strojem neušité kousky s ušitými, že je to jakési nekonečné, že jsem myslela, že jich je míň, divím se, že některé kousky už mají něco jako prodírkovanou linii v místě, kde mám šít...
    a pak jsem si všimla, že u druhého kusu mi došla spodní nit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nakrájím si hrušku na čtvrtiny, nandám na talíře, jednu začnu ukusovat a zbylé strčím ohřát do mikrovlnky. (A teplá hruška teda nic moc.)
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Vysvetluji klientovi vyhody a nevyhody jednoho typu obvodove listy:

"...praktickou a jednoduchou montaz i demontaz ocenite zejmena pri milovani...tedy...malovani...stetkou..."

"My to delame valeckem."

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam