• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    včera scénka jak ze "S Tebou mě baví svět". Akorát já dětem bačkory nedávám, takže prcek šel venku v tom dešti venku celej v gumovym oblečení ovšem jen v ponožkách. Cedil mezi zuby dudlík a ani nemuknul
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    Po cca 50 metrech cesty do práce jsem zjistila, že si místo kompu nesu hrnek s čajem. Kamarádka z Anglie mi odvětila, že to je dobrý, ona jezdí do práce na kole a jednou takhle po 20 minutách zjistila, že nemá kolo a sedí ve vlaku v cyklistickým i s helmou. No nic, pátek...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RANDOM_NIGHT: já jsem zas gestem pouštěla prvního do dveží slepce..
    MARI
    MARI --- ---
    na fesťáku jsem se opakovaně snažila v toitoice po vykonání potřeby spláchnout! jako fórek to povídám kamarádovi, po čase jdu opět na záchod, při oblíkání kalhot se svému erroru ještě jednou zasměju a co neudělám? otočím se po splachovadle...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak jsem se oholil a namatlal si na obličej deodorant. Jako krém po holení to je opravdu nepoužitelný.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    osolený čaj... klasika, která nikdy nezklame
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    V pracovni pauze jsem si odbehla koupit pulku chleba, sunku od kosti a jeste par dobrot. Dostala jsem na to po dlouhe dobe velikou chut. Vecer jsem odesla z prace a na zastavce mi doslo, ze moje sunka na kterou se tak tesim zustala v kancelari. Tak jsem se pro ni vratila abych ji o pul hodiny pozdeji mohla zapomenout na poste...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    můj syn dneska zarputile hledal na louce lampiony...ovčí lampiony! ta úleva, když jsem si vzpomněla na jeho památné setkání se žampiony..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    zeptala jsem se kolegyne od vedle, jestli nechce neco od naseho reditele, ze u nas zrovna oxiduje a neuvedomila jsem si, ze jsou otevreny dvere. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž dal auto do servisu dělalo divné zvuky v prudké zatáčce. Dal to do servisu nic, cestou ze servisu nic, veze tříletého syna Tondu do školky, zase, otočí se a on to dělá Tonda. Má takovou knížku s volantem a když se vytočí volant do maxima, dělá to skřípavý zvuk a Tonda to věrně imituje:-)
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    MARKYSHA: Nechala jsem ji čekat venku a až sestřička, udivená, mě vrátila do reality. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TEREZZ_: kdy ti došlo? Představila jsem si, jak rveš psa na tu kozu;D
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Objednala jsem psa na očkování a místo toho dorazila na gyndu, pozor, pes byl se mnou!!! Leze mi to těhotenství na mozek už asi...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Včera večer jsem byla moc ráda, že jsem se vykopala na nákup a dokoupila na ráno mlíko do kafe. Protože v lednici už byl jen zbytek mléka od pátku.

Ráno uvařím kafe, doleju zbytek mléka a trošku toho čerstvého. ochutnám a vyleju - je to nakyslé. Udělám nový hrnek kafe, přileju mléko a voilá - mléko se sráží v hrudky tvarohu. Nakyslé bylo to včera koupené.

Nadšena procházkou do obchodu v pondělí po ránu bez kávy, přinesu nový karton mléka. Uvařím kafe, naleju tam čerstvě koupené mléko a voila - vona to je stejná šařže, jako co jsem kupovala den předím večer.

Tak jsem si dala kafe do kelímku cestou...

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    už skoro týden mám těžké potíže s ovládání pákové baterie na záchodě v práci. Jednou se mi stalo, že jsem chtěla vodu vypnout, ale místo toho jsem si znovu nabrala mýdlo ... asi za dva dny se mi to stalo znovu a po tom, co jsem teda to mýdlo smyla a usmála se vlastní pitomosti, jsem to udělala zas ... no síla ... dalších pár dní na to jsem chtěla vodu zastavit vypínačem světla na zdi ... noa v pátek vše v pořádku, ale když jsem použila papírové utěrky na utření rukou, hodila jsem je do umyvadla místo do koše ... dnes už jsem tam byla párkrát a vše v pořádku, ale vždy mám takový zvláštní pocit, že se musím hrozně soustředit, abych to zvládla všechno správně ...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    i mozkový error je občas užitečný...

v náhodných intervalech mi na autě bliká jedna servisní kontrolka. Koukla jsem do manuálu a zavolala do servisu, že je něco s převodovkou a ať mě objednají.
    Sice ta kontrolka patřila ve skutečnosti k něčemu úplně jinému a já si akorát blbě zapamatovala manuál, ale jak jsem byla tak přesvědčená o své pravdě, tak tu převodovku rozebrali a zjistilo se, že tam je málo oleje (na což moje auto fakt čidlo nemá) a převodovka byla zachráněna dřív, než se stihla zadřít :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    rada pro zamyšlené matky: při aplikaci zubní pasty mláďátku na kartáček, buď vždy ostražitá! po užití dospěláckého modelu je mládě vyplašené
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Error ředitelství závodu VC Španělska: ve 20. z 66 kol byl Hamilton označen za vítěze.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    no jo a co teprve když občas jezdíte přes Polsko a tam furt ty nápisy "drogova pomoc" a "droga dětí do školy"
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já soustavně čtu u nás na chodbě "Pravidla bezpečného sexu", místo "Pravidla bezpečného domu", už od doby, co to tam vyvěsili. Teď jen nevím, jestli jsem já úchyl, nebo nám lepí po domě samé čuňárny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam