• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARI
    MARI --- ---
    včera asi moc moc vedro...
    domlouvali jsme se na srazu na synkáči v 19.30... když vyjíždím, oznamuju v sms, že budu na ostrčilově náměstí o 15 min. dřív, přičemž jsem měla na mysli otakarovu, avšak čekala jsem u fidlovačky. nakonec teda po dlouhém čekání a shánění se jsme se sešli v čase a na místě prvního určení – na synkáči.
    MAGI
    MAGI --- ---
    moje dnešní ráno :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mozkový error je, když reklamu na opravy a renovace koupelnových van smaltem považujete za holandskou firmu.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    NAMATHUR: rozkliknu a čtu "U aerolinek EasyJet si myslí, že brýlemi vybaví piloty i mechaniky už od tří let."
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Potřebuju volno... chtěla jsem si uvařit vodu v konvici a protože nejsem zvyklá, že lednička není zapojená někde, kde nejde vytáhnout, samozřejmě zvolím zrovna tu zástrčku s ní. Takhle to nechám celou noc, jídlo na vyhození, na podlaze potopa.. přítel se zasmál, prý se to stane. Další den jdu do obchodu, koukám, že je tam sleva na zásuvky s vypínáním (můj mozek jásá, konečně nemusím trpět paranoiou, že mi vyhoří kuchyně kvůli zapojeným zásuvkám, hurá). Další den to nadšeně oznamuji příteli s tím, že jsem to už na noc vypla a jak je to skvělé řešení, tentokrát jen nevěřícně kouká..
    jídlo znovu na vyhození, na podlaze potopa
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Piloti si brýle s roztříštěnou realitou pochvalují. Poznají, co je rozbité ... Cože??? Aha...

Piloti si brýle s rozšířenou realitou pochvalují. Poznají, co je rozbité - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...a-realita-piloti-0h9-/tec_technika.aspx?c=A140530_150416_tec_technika_pka
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    Platil jsem dan z nemovitosti a pri zadavani platebniho prikazu jsem premyslel jestli je to castka s dani nebo bez dane.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    včera scénka jak ze "S Tebou mě baví svět". Akorát já dětem bačkory nedávám, takže prcek šel venku v tom dešti venku celej v gumovym oblečení ovšem jen v ponožkách. Cedil mezi zuby dudlík a ani nemuknul
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    Po cca 50 metrech cesty do práce jsem zjistila, že si místo kompu nesu hrnek s čajem. Kamarádka z Anglie mi odvětila, že to je dobrý, ona jezdí do práce na kole a jednou takhle po 20 minutách zjistila, že nemá kolo a sedí ve vlaku v cyklistickým i s helmou. No nic, pátek...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RANDOM_NIGHT: já jsem zas gestem pouštěla prvního do dveží slepce..
    MARI
    MARI --- ---
    na fesťáku jsem se opakovaně snažila v toitoice po vykonání potřeby spláchnout! jako fórek to povídám kamarádovi, po čase jdu opět na záchod, při oblíkání kalhot se svému erroru ještě jednou zasměju a co neudělám? otočím se po splachovadle...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak jsem se oholil a namatlal si na obličej deodorant. Jako krém po holení to je opravdu nepoužitelný.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    osolený čaj... klasika, která nikdy nezklame
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    V pracovni pauze jsem si odbehla koupit pulku chleba, sunku od kosti a jeste par dobrot. Dostala jsem na to po dlouhe dobe velikou chut. Vecer jsem odesla z prace a na zastavce mi doslo, ze moje sunka na kterou se tak tesim zustala v kancelari. Tak jsem se pro ni vratila abych ji o pul hodiny pozdeji mohla zapomenout na poste...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    můj syn dneska zarputile hledal na louce lampiony...ovčí lampiony! ta úleva, když jsem si vzpomněla na jeho památné setkání se žampiony..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    zeptala jsem se kolegyne od vedle, jestli nechce neco od naseho reditele, ze u nas zrovna oxiduje a neuvedomila jsem si, ze jsou otevreny dvere. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž dal auto do servisu dělalo divné zvuky v prudké zatáčce. Dal to do servisu nic, cestou ze servisu nic, veze tříletého syna Tondu do školky, zase, otočí se a on to dělá Tonda. Má takovou knížku s volantem a když se vytočí volant do maxima, dělá to skřípavý zvuk a Tonda to věrně imituje:-)
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    MARKYSHA: Nechala jsem ji čekat venku a až sestřička, udivená, mě vrátila do reality. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TEREZZ_: kdy ti došlo? Představila jsem si, jak rveš psa na tu kozu;D
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Objednala jsem psa na očkování a místo toho dorazila na gyndu, pozor, pes byl se mnou!!! Leze mi to těhotenství na mozek už asi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam