• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MADIETTA: Bylo by vtipný, kdybys dojela do školy bez něj a divila se, co je špatně :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska měl jeden ze svých četných errorů syn. Vezu ho ráno do školy. Dojdeme k autu, nastoupím, připoutám se a pak si všimnu, že on pořád ještě zadumaně stojí u dveří. "Co je, proč nejdeš?" - "Aha, já nevěděl, že už jsi odemkla."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem se sekla v geologické dataci o 1-2 miliardy let a to jen při opisování z mapy. Jdu ven.
    MARI
    MARI --- ---
    jsem si teď šla pro hrnek na kafe a jak jsem šla kolem tiskárny, zarazila jsem se u ní, že by mi třeba mohla vydat to kafe...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska nemohu číst ani noviny.
    Koukám na titulky, "Olomouc trápí velké KOKONY. Začal první den uzavírek." Chvíli si představuji Olomouc sužovanou obřími pavouky nebo vetřelci, až po chvíli mi dojde, že to bude jinak.

(Olomouc trápí velké kolony. Začal první den uzavírek.)
    MARI
    MARI --- ---
    DR_NIKITA: tak netopyr, no...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    2 hodiny našívám pidistehama obrázek na tričko, abych po vyzkoušení zjistila, že milý batman je upside down..fok.!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Taky občas chodíte do sprchy v pyžamu?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám spáleninu seshora na pravém ukazováku. I vymáčknu trochu pantenolové masti, jak jsem zvyklá, levou rukou na bříško pravého ukazováku, načež zadumaně hloubám, co teď s tím.
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    telefonovat a hledat po byte telefon jak splasena. Az clovek, ktereho jsem mel na drate mi rekl, ze ho najdu u ucha . . .dobra demence :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kamarád řešil, proč mu už 14 dní v hlavě furt zní písnička: "přejdi Jordááán řeku všech nadějííí" nakonec problém diagnostikoval a musel ten kartáček na zuby "Jordan" vyhodit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TESSS: Promiň.
    TESSS
    TESSS --- ---
    SALVATOR: ja vedela, ze si ten dotaz mam rozmyslet :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TESSS
    TESSS --- ---
    MAR_TINA: co je to nafukovaci kolik?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    chystám se z domu mé sestry na jednu pracovní schůzku na Svaz průmyslu a prosím jí: "nemáš prosim tě nějaký malování?" (rozuměj šminky). ochotně odběhla, ovšem do dětského pokoje, což mě trochu zmátlo. a přinesla mi pastelky, matka jedna poblázněná
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dnešek byl nadmíru plodný. Po vyčištění zubů se otočím pro ručník, ale on nikde. Zamrmlám cosi o tom, jakej jsem bordelář a jdu pro něj na obvyklá místa - postel, sedačka, kuchyně. Po tom, co ho za žádnou cenu nemůžu najít (ano, mohl jsem si vzít pět dalších ze skříně) projdu kolem zrcadla a všimnu si, že ho mám celou dobu omotanej na sobě. A to jsem si ho v mezičase několikrát upravoval, protože mi padal...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem vařila večeři, kuře v troubě, brambory na plotně... a na ty brambory jsem si nařídila minutku na troubě. a hádejte, co jsem šla slít do dřezu, když minutka pípla?
    zastavilo mě akorát to, že jsem nemohla najít vhodnou pokličku ke skleněnému pekáči :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tip pro multitaskery: když pijete čaj a u toho si potřebujete pomoct zubama, abyste si stáhli náramek na ruce, tak ten čaj nejdřív spolkněte...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    pondělí po výživné poradě mi přijde zpráva od mýho nejlepšího kamaráda. marně jsem si zkoušel vzpomenou jakou :D :D :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam