• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    V článku v časopisu jsem si přečetla, že kdosi "studoval v Izraeli bojové umění krav maga".

V chvilkovém zatmění jsem pak nevěřícně dumala, jakou že to bojovou techniku ty izraelské krávy ovládají, že to lidem stojí za to napodobovat...
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Včera jsem vyplňovala formulář do školy, a když se tam objevila kolonka Rok zahájení studia, několik minut jsem na to nevěřícně koukala a nedokázala jsem vymyslet, jak mám něco takovýho spočítat. Nakonec mi naštěstí došlo, že jsem teprv v druháku, tudíž jsem musela začít studovat loni.
    Nicméně když jsem dneska formulář nesla na studijní, ještě jednou jsem si údaje kontrolovala a u Roku zahájení studia stálo 2014. Ach jo. (A teď mě ještě napadlo, jestli jsem tam náhodou neměla napsat školní rok... no nic.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera před školkou jsem se na poslední chvíli rozhodla, že sluneční brýle nechám v autě. Zkusila jsem otevřít dveře u spolujezdce - nešlo to. Asi zamrzlé.
    Pak pravé zadní dveře - taky to nešlo, ačkoli před odjezdem jsem je otevírala, abych tudy usadila jedno z dvojčat.
    Levé zadní dveře (stejná story) taky nic!
    Panika. Jak dostanu třetí dítě dovnitř a první dvě ven, když mi auto zamrzlo?
    Ani dveře u řidiče nejdou otevřít!!!

No, kdybych si byla to auto odemkla, asi by to i fungovalo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Včera v noci cca v 11:25 jsem se podívala na klasické ručičkové hodiny. Zaboha jsem tam nemohla najít malou ručičku a říkala jsem si, že jsem snad blázen ... problém se vyřešil po chvíli, kdy se velká ručička pohla a tím pádem se linie trochu zakřivila ...
    NEETARELL
    NEETARELL --- ---
    Asi deset minut jsem uvažovala, jaké mé dnešní jídlo mohlo zapříčinit totální likvidaci mých chuťových pohárků, než mi došlo, že chybějící chuť čaje má původ někde jinde: v horké vodě se máchá papírová cedulka a pytlík s čajem je mimo hrnek...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    populární Lenko, ne kopulární proboha :D
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    10 let mám stejné heslo - PROČ jsem se ho dnes pokusila přeložit do jiného jazyka a odeslat? (A ne, nefunguje to pak.)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vylejt zbytek caje se zazvorem do kose na pradlo a spinavy tricko vyhodit do hajzlu taky moc nefunguje.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Držíte v ruce tužku a potřebujete shodit flash ve fullscreenu. Obrátíte ruku hřbetem vzhůru a ukazováčkem stisknete escape. Představujete si to? Tak teď si ještě představte, že ta tužka není tužka, ale lžička s jogurtem. Asi mám u obou stejný úchop, protože to není tak dlouho, co jsem se pokusila zapsat si myšlenku lžičkou s kapkami proti kašli.
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Delala jsem tiramisu a to mascarpone posolila.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Tak jo, právě jsem si nalila do kafe acidofilní mlíko.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ježdění mandarinkou, kterou jsem si odložila na stůl vedle myši, kupodivu nemá na pohyb ukazatele po obrazovce žádný vliv.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MMISHA23: no aspoň, že jsi nesnědla ten mobil :-)
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    Nesu v ruce mobil a sušenku. Jedno z toho odložím na stůl pro spotřebu posléze a druhé jdu dát do nabíječky. Celkem dlouho mi trvalo, než jsem uznala, že sušenka se nabíjet nezačne..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Po vcerejsi celodenni konferenci jsem prijela domu, zacala varit drubezi vyvar a kdyz uz byl precedeny ve varicim hrnci, precetla jsem si v kucharce, ze se ma prudce zchladit...ta moje vyhucena hlava si to prebrala tak, ze jsem ten rozpalenej hrnec narvala do lednice... bum! co to bylo? doprdele, sklenena police... (nikdy se mi takova dmnc nestala)
    TABO
    TABO --- ---
    CHEVALIER: Já naštěstí často nosím tmavé oblečení, takže to nebylo moc vidět. No a faktury jsou od té doby růžové. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já už jsem fakt případ pro blázinec....čtu odkup ojetých rodidel...samozřejmě vozidel....pak nabízíme lázeňské lesbičky...to jsou nějaký nový služby...no balíčky...a to zas nějak zanedbaný sex nemám, těhotná taky nejsem..nechápu
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TABO, NAMATHUR: Jak jte to řešili?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mm mm mmm, podle koho se jmenuje den sv. Valentýna? Sv. Antonín ne, sv. Jeroným? To taky ne... Oh wait.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA + ATUARFIK: Měla jsem tam stovku, dvoustovku, kartu a pár slevových kartiček. Ovšem pořád jsem nemohla najít toho Sandmana, na kterého jsem se těšila...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam