• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Po stažení radio1-192.mp3 (56).m3u jsem zjistil, že si to pustím živě i kterýmkoliv z 55 předchozích souborů v adresáři Downloads. Na plochu hážu originál radio1-192.mp3.m3u ze 4. prosince 2012, což tak zhruba odpovídá věku tohoto počítače
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    právě jsem chtěl vyhodit prázdnou, asi 2 měsíce starou čerstvě utřenou misku, do koše
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    moje dvouleté dítě si včera chystalo pěknou hroudu špinavýho sněhu do pusy. povidám mu: "nejez to, vždyť je to špinavý". tak si našel nejbližší okap, ze kterého kapala voda a slavnostně si to umyl
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    koukám na městský rozcestník v cizím městě, takový ten hnědý s důležitými místy. Hřbitov, radnice, popraviště... Popraviště? Ehm, parkoviště.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI: ale už jsem si dala na kartáček krém na obličej z tuby
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    MARI: to ne, ale často si namísto elmexu na kartáček dám krém na ruce a řeším jestli tu pastu neinovovali..
    MARI
    MARI --- ---
    pokoušel se někdo vyčistit si pleť zubní pastou? moc to nefunguje...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Mozek v útlumu, asi to bude lehkým závanem předjaří. Vše dělám natřikrát, divím se, že mi nekane slina. Jak jsem si dokázal v práci zadřít třísku do pravého předloktí, netuším. Naštěstí tu mám jehly. Takže šťourání, víceméně marné. Spásná myšlenka: pravou ruku mám šikovnější. Střih. Tupě zírám střídavě na jehlu v pravé ruce a na postižené místo, pomalu mi dochází marnost vší existence a s hurónským smíchem jdu postavit na kafe.

Třetí čtvrtek v řadě, co už... doufám, že zítra je opravdu pátek.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    SEDELAVLOKALE: By mě zajímalo, jak to pokračovalo, ale semel a dumec je slibný začátek roku!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zadumaně hledím na plastový zásobník na dětské vlhčené ubrousky. "Ohne parfum", stojí tam napsáno. No to bych chtěla vidět, jak neparfémované, vždyť stačí čuchnout a cítím, jak voní! Šlendrián! Pak si uvědomím, že už roky kupuju úplně jinou značku dětských ubrousků, než je ta původní, která v zásobníku byla.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    šla jsem na návštěvu a ve vchodu paneláku jsem si všimla jakoby plánovacího kalendáře na nástěnce. bylo tam napsáno Semel, Dumec, ... říkám si tyjo jakým je to asi jazykem ... no když jsem si přečetla názvy na dalších řádcích - byt č. 3, byt č. 4, Jasanská, atd atd....tak mi došlo, že to asi nebudu názvy měsíců, ale normální rozpis úklidu
    MARI
    MARI --- ---
    NAMATHUR: to mi připomnělo můj error s vařením...

chtěla jsem udělat přítelovi dušenou mrkev s hráškem, ale neměla jsem hrášek. přítel povídal, že to nevadí, ať udělám mrkev bez hrášku. já na něm ale trvala, takže jsem ho šla koupit do obchodu. vrátila jsem se s mraženým hráškem a strčila ho do mrazáku (ať mi nerozmrzne celej, než všechno nachystám, když budu potřebovat jenom část).
    ...
    mrkev uvařená, všechno ostatní taky nachystané... šli jsme tedy s přítelem jíst. no a teprve, když jsme dojídali jsem si všimla, že ten hrášek jsem tam nedala...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Matka, ta tvrdej květák má...

"Takhle k obědu vařím květákovou polívku a ke konci zjistim, že jsem do ní nedala květák. Večer koupu Malinu a po pěti minutách si všimnu, že má na sobě ponožky ???"
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    takže dneska ráno klasika, zalila kytky zeleným čajem a k snídani si nalila přihnojenou vodu. Aspoň že jsem to nevypila. Ještě někdy budu zalejvat v šest ráno, fakt.
    MARI
    MARI --- ---
    zrovna jsem si chtěla ohřát jídlo v ledničce...
    MARI
    MARI --- ---
    tak hezky pěkně při pondělku hned zrána: v pracovním e-mailu jsem místo "Dobrý den, pane Dvořáku," panu Dvořákovi napsala (a poslala) "Dobrý den, pane Nováku,".
    (očekávala jsem zadání práce od Nováka a přišlo zadání práce od Dvořáka na něco úplně jiného)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    jal jsem se dneska prechazet ulici pred tramvaji v zastavce, kdyz se zrovna stridali ridici a oba stali venku.. uprostred koleji se muj mozek na vterinu panicky zdesil, ze me ta tramvaj prejede kdyz ji nikdo neridi..
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Skoro error včerejšího rána
    V rozespalém stavu beru psí misku, nabírám granule a následně se přesouvám do kuchyně. Po cestě do kuchyně beru do druhé ruky telefon. Obojí pokládám na linku a............chystám se dát na telefon porci konzervy.
    A každodenní večerní skoro error:
    Při ukládání kontaktních čoček do krabičky mám dost často v ruce místo roztoku odličovací vodu či odlakovač.....
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Prave jsem si malem odlicila oci odlakovacem na nehty. Vterinu pred okem byla apokalypsa zmarena.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    kouknu na objednávku: "Hm, ulice Alkalická, jestlipak tam maj baterky ..."
    Arkalycká – Aha … baterky asi ne …
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam