• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LUCIASHECK: což ve vinále sníží i pohodu duševní :-D

Při podepisování věcí mladýmu do školky jsem se se tak rozvášnila, že jsem podepsala i mužovy slipy a ponožky...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONIOUS: vzhledem k tomu, že má tendenci snižovat účinek antikoncepce, tak pro poševní pohodu je double error :-D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    trezalka teckovana pro posevni pohodu.
    wait what?
    jo aha, dusevni.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    A teď čtu "Zeman se nesere s propuštěnými dívkami, dopustily se podle něj hlouposti a uškodily Česku" a nepřijde mi to divný.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    V klídku si jedu na devátou s půlhodinovou rezervou do práce, aby mi ve výtahu volal šéf kde jsem, že už je půl desátý! Zasranej letní čas!
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Ráno kolem deváté vstanu, s kafem si sednu ke kompu a zaznamenám, ze je venku hezky.
    O něco později si všimnu, ze se pěkně zatáhlo, skoro není vidět obzor. Prolítne mi hlavou, ze se asi žene nějaká bouřka.
    Ze proběhlo zatmění se dočtu asi v jednu, ehm...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Celý den si říkám, že ty bylinky od babičky jsou ještě hnusnější, než minule - ale má to léčit, tak je to asi OK. Teď jsem pozornějším prohlédnutím toho listí zjistil, že jsem vypil několik litrů odvaru z polévkové směsi s libečkem a petrželovou natí, ale mám takovou rýmu, že mi to nedošlo.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Mně to nevadí. Já to plně chápu, proč došlo k tomu, že si SALAMAN dal jako avatara mou podobiznu.

Ono je to totiž takhle:

Nějaká ikonka už mne nerozhodí. ;-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    TAPINA: Že jo! Mohl by si dát alespoň to S na čelo, aby se líp rozeznali... :-D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TAPINA: S tím mám taky problémy.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Teď mi došlo, že SALAMAN a STARE_CASY nemají stejnou ikonku!
    Ale stejně vás od sebe nepoznám, jak nebudete pohromadě :o)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Dialog před chvílí.

Já: Zítra bude vlastně to zatmění Slunce.
    Osoba X: Jo? A v kolik.
    J: V 10.46.
    X: Dopoledne?

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MARI: Na střední jsme mívali na účetnictví takovou alkoholičku a ta klepala, než vylezla ze třídy na chodbu.
    MARI
    MARI --- ---
    FAREDON: mně taky, vždycky tahám kartu místo klíčů. a nestačí mi ten fail u vchodových dveří, s radostí si to v zápětí zopakuju i u vchodu do bytu! a kolikrát i u dveří od kanclu...

kolega si zase občas zaklepe na vlastní kancelář, než vstoupí...
    MARI
    MARI --- ---
    ARCHIMEDES: chvíli mi trvalo, než mi došlo, že bachyně napadla psa v lese a nikoli celý les. :))
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    to mi připomělo, že dost pravidelně, když jsem odcházela od sousedky (ID Tuleni btw.), která bydlela přímo ve dveřích přes chodbu, vždycky jsem při odchodu strkala svůj klíč do jejích dveří zevnitř (??) a inkasovala posměšné "už zase odemykáš?":)))
    FAREDON
    FAREDON --- ---
    Poměrně pravidelně se mi stává, ze si oteviram dveře od domova čipem z práce...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    měla přijít kámoška, tak jsem jí zalila do konve černý čaj, jelikož ho má ráda. Nakonec nedorazila, tak jsem šla ke konvi a vyndavám sítko trochu otrávená, že tolik černýho čaje sama asi nevypiju a budu to muset vylejt. no nebudu naštěstí, zapomněla jsem tam ten čaj nasypat..
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: Vyšší level dosažen! Jdu si do auta pro kabel a najednou zjistím, že si u drive Mekáče objednávám snídani. :-))
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    čtu
    "Agresivní tchyně napadla v Bohumíně psa, pes je nyní obehnaný páskou"
    Aha, ne tchyně, ale bachyně, ne pes, ale les...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam