• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Teď mi došlo, že SALAMAN a STARE_CASY nemají stejnou ikonku!
    Ale stejně vás od sebe nepoznám, jak nebudete pohromadě :o)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MARI: Na střední jsme mívali na účetnictví takovou alkoholičku a ta klepala, než vylezla ze třídy na chodbu.
    MARI
    MARI --- ---
    FAREDON: mně taky, vždycky tahám kartu místo klíčů. a nestačí mi ten fail u vchodových dveří, s radostí si to v zápětí zopakuju i u vchodu do bytu! a kolikrát i u dveří od kanclu...

kolega si zase občas zaklepe na vlastní kancelář, než vstoupí...
    MARI
    MARI --- ---
    ARCHIMEDES: chvíli mi trvalo, než mi došlo, že bachyně napadla psa v lese a nikoli celý les. :))
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    to mi připomělo, že dost pravidelně, když jsem odcházela od sousedky (ID Tuleni btw.), která bydlela přímo ve dveřích přes chodbu, vždycky jsem při odchodu strkala svůj klíč do jejích dveří zevnitř (??) a inkasovala posměšné "už zase odemykáš?":)))
    FAREDON
    FAREDON --- ---
    Poměrně pravidelně se mi stává, ze si oteviram dveře od domova čipem z práce...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    měla přijít kámoška, tak jsem jí zalila do konve černý čaj, jelikož ho má ráda. Nakonec nedorazila, tak jsem šla ke konvi a vyndavám sítko trochu otrávená, že tolik černýho čaje sama asi nevypiju a budu to muset vylejt. no nebudu naštěstí, zapomněla jsem tam ten čaj nasypat..
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: Vyšší level dosažen! Jdu si do auta pro kabel a najednou zjistím, že si u drive Mekáče objednávám snídani. :-))
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    čtu
    "Agresivní tchyně napadla v Bohumíně psa, pes je nyní obehnaný páskou"
    Aha, ne tchyně, ale bachyně, ne pes, ale les...
    ADD
    ADD --- ---
    Když si občas odbarvujete pramínky vlasů a občas dobarvujete odrůstající pěšinku a oboje děláte barvou stejné značky, je dobré skladovat načaté tuby v originálních krabičkách, nikoli v jednom boxu "načaté barvy na vlasy". Protože když složitě přesvědčíte rodinu k společnému focení, domluvíte fotografku a dopoledne v den akce si ve snaze zakrýt pár šedivých vlasů v pěšince vyrobíte blond dálnici napříč hlavou, musíte fotografování odložit, abyste napravili škody. :-) A to mi došlo docela brzo, že je divné, že barva zůstala i po nanesení na vlasy čistě bílá. :-)
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    Z mé rok staré technické zprávy: "střešní krytina z cementovláknových šablon bez obsahu cementu"
    ISCH
    ISCH --- ---
    Čtu si nějakou diskuzi a narazím na "budou chciet gulatu kocku" a chvíli jsem uvažovala, kde je jako problém vykrmit kočku dokulata...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mezi ukazováčkem a prostředníčkem (a opřenou o palec) pravé ruky držím propisku. Stejnou pravou rukou prohledávám papíry před sebou, abych našla propisku a mohla podepsat fakturu.
    HELA
    HELA --- ---
    Když usednete k jídlu a zjistíte, že v jedné ruce držíte vidličku a ve druhé zvýrazňovač, zatímco opodál na složce papírů odpočívá příborový nůž a propiska, znamená to, že došlo k nedokonalému přepnutí mozku z modu "práce" do modu "večeře".
    SARGO
    SARGO --- ---
    NELLAS: Tak to jsem měla přesně opačný postup. Dostala jsem žízeň. Tak jsem vstala od počítače, vyklidila myčku, vrátila se. Zjistila jsem, že mám žízeň. Tak jsem vstala a dala prát prádlo. Do třetice se mi povedlo vyřídit jeden telefonát a po té, co už jsem to vyprané prádlo věšela a žízní mi začalo být lehce šoufl, mi to konečně docvaklo... :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KENJIRO: Třeba ten, co si chce zaplacený nákup odnést domů.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TANGERINE: hele, ty kasy furt něco kecají, kdo to má pořád poslouchat :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V práci se rozhodnu, že je čas dojít si na tiskárnu pro věci, které jsem poslala na tisk. Zvednu se, projdu kolem místnosti s tiskárnou/kopírkou a dojdu do kuchyňky, naleju si džus, vrátím se na místo a pracuju dál. Po chvíli vezmu do ruky sklenici a napiju se a divím se, kde se tam vzala ta druhá prázdná sklenice, když zásadně celý den piju z jedné. Pak mi to dojde. Nejenže mi přebývá sklenice na stole, ale chybí mi hromádka papírů.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KENJIRO: Ja sel takhle nakoupit detskou stravu v akci a usetrene 200 sem nechal v tom automatu...
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    KENJIRO: "Prosím, odeberte zboží." :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Přijdu v Tescu k automatické pokladně, vyskládám na ni nákup, zaplatím a spokojeně odcházím.

Až v tramvaji mi došlo, že jsem v tom procesu něco vynechal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam