• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Začala jsem jíst opačným koncem vidličky... a nedošlo mi to úplně hned...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dávala jsem děcka do vany a byla u té vody děsně obezřetná, jelikož jsem v kapse bundy cítila mobil. jak se později ukázalo, byl dětský, plastový
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Právě jsem vlezl do výtahu a na tlačítka pater začal vyťukávat heslo do telefonu. A došlo mi to až ve chvíli, kdy jsem nemohl najít devítku, protože má náš barák 7 pater...
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Dorazila jsem na pracovní schůzku, abych se následně dozvěděla, že jsme byli přece domluveni až na zítřek. Jó, někdy to přijít muselo... :-)) Že se tohle stane mě, která všude chodí 10 minut s předstihem a navíc se považuje za organizovaného člověka... Tentokrát jsem si dala teda slušnou rezervu, rovnou 24 hodin. :-D Co to bude příště? Půjdu do práce v neděli v domnění, že je pondělí?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Od známého:
    Už jsem z těch rozdavačů letáků na palici. Jdu zamyšlenej kolem Republiky a nějaká turistka mi zamávala mapou tak blbě před ksichtem, že jsem si ji automaticky vzal, zkouknul a hodil do sběru, kterej byl dva kroky vedle.
    Našli jsme jí, novotou už ale teda nevoní:-D
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Error meho podrizeneho. Prijdu do prace, o hodinu driv nez normalne a objevim skladnika v praci, tak se ho ptam co tu dela? A jeho odpoved mne dosti rozesmala. Pri pondelku si, chudak, myslel, ze zaspal (rano jeste zalepene oci), tak dorazil o hodku driv. Prijembe zaspani, ne? :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Opět se mi nějak při čtení zpráv přeskládaly písmenka
    - Redaktor : Incest mezi muslimy a aktivisty bereme vážně...
    ano, měl to být incident.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    grafikovi se povedla vypečené chyba na vizitka je namísto pamět národa paměť nada.

Já myslím že zas tak špatně s tím historickým povědomím na tom nejsme.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    po dvou tydnech na dovolene prestavame vladnout cestinou, jedna nyxi kolegyne je momentalne ve stadiu presmycek .. zatim mi stihla sdelit, ze na fotce ji couhaji jenom vody z nohy .. a pred chvili prehrabuje batoh se slovy "chystam si cestu na hadry" ..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TYRKYS2: od té doby občas obědváme kruťáka :)
    Ale ten zásek hodný 3letého, ten nás rozesmívá dodnes.
    MARI
    MARI --- ---
    kolegův včerejší error. jede z práce autem, venku vedro a celou cestu si říká: "to je vedro, to snad ani není možný, že je až takový vedro" a leje z něj pot... a v půlce cesty si všiml, že má do toho vedra, co fakt bylo, ještě navíc puštěné topení.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MAR_TINA: Čekala jsem, že řekl jen "oběd" :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARCHIMEDES: šli jsme s manželem na výlet a viděli za plotem velkého statného krocana. Manžel se zarazil a po usilovném hloubání, jak se ten monstrpták jmenuje, ze sebe vyrazil : krůťák.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Jdu v potravinách kolem regálu s konzervami. Vidím letmo slovenský nápis.
    "Mäčačí guláš".
    Tyjo kočičí guláš, Slováci jsou hustí, ale že to prodávají tady? Ne, aha, on je to
    "Morčací guláš".
    To je furt divný, guláš z morčete...?
    Jáááááj, krůtí guláš!
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Jdu kolem stánku s nápisem trdelníky. Vidím i ceduli s příchutěma: s česnekem, s tatarkou... Říkám si, které prase by jedlo trdelník s tatarkou. Podívám se pořádně - kromě trdelníků se ve stánku prodávají i langoše.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čtu titulek článku a říkám si, že je ta letošní móda už nějaká zvrhlá.
    Letošní léto není jen o plavkách. Vsaďte na špeky.

(Bylo to šperky.)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Čtu si zprávy na internetu. Když se zvednu, abych si došel pro ohřátou pizzu, mačkám mezerník, abych čtení pozastavil.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Můj muž "Odtučňovací tampony...ta už taky věří všemu...a ani to nemaj"...no já chtěla ODLIČOVACÍ tampony :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    SALVATOR: Já jsem zase onehdy telefonoval s kolegou. Tlačítka na zeslabení/zesílení zvuku mám klasicky na straně (HTC 500 je má jakoby součástí celýho plastu, takže nijak nevystupujou ven a člověk po hmatu nezpozná, že je na tlačítku) a samozřejmě na nich, aniž bych si to uvědomil, položený palec. Za silnějšího větru, takže jsem telefon tisknul v dlani jako magor. A tak jsem si krásně ztišoval a zesiloval nevědomky palcem telefon a řval na kolegu, jestli mě slyší že já jeho ne a byl nasranej na operátory, že v roce 2015 nejsou schopný ještě docela dobře zajistit telefonní služby. No, došlo mi to asi po dvou minutách boje. V práci jsem radši nic neřekl akorát mi kolega doporučil, že když mi takhle ten telefon blbne, jeslti už neuvažuju o novym.
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    SALVATOR: diky ted mi dochazi, ze ten problem s obcasnym vypadkem signalu na mem sluzebaku bude mit podobnou pricinu a opravdu ho nebudu muset vymenovat za jiny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam