• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Se mi dějou teď takové jazykové errory. dlouho jsem nemluvila česky a včera jsem zjistila, že se mi vybil mobil a že už nemám sílu dojít si ho nabít a poprosila jsem souseda ze stanu vedle mě (v kempu), jestli by mě nemohl ráno vzbudit (není mobil=není budík a soused vstává tak nějak ve stejnou dobu). No a dneska ráno se začaly ozývat z vedlejšího stanu šílené zvuky, které mě probudily a celá zpitomělá volám: "Co to má být? Kolik je hodin?" a týpek: "what?" a já zase: "no kolik je hodin, to má být ten tvůj budík?" a on zase: "what? are you speaking on me in czech, or what?" :D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    1023: Je to velký letadlo, potřebuje pořádnou ranvej, tak kde není, tam si ji před přistáním vybagruje, no ne? :)
    1023
    1023 --- ---
    V Praze přistál obří Airbus A380. Na palubě má bar i sprchy
    http://www.novinky.cz/...vani/373896-v-praze-pristal-obri-airbus-a380-na-palube-ma-bar-i-sprchy.html
    Čtu si nadpis článku, a marně několik dlouhých okamžiků při prohlížení fotek přemýšlím, na co asi mají na palubě bagr a proč není na fotkách.
    NOMM
    NOMM --- ---
    Teď jsem dočetl na netu článek a periferně jsem zachytil dole pod ním název dalšího článku: Vyrobte dětem model vagíny!!!
    Tak jsem se tam očima překvapeně vrátil a bylo tam: Vyrobte dětem vagon modelíny za 20 Kč.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Vyčistila jsem si větráček v notebooku. Sešroubovala jsem to dohromady, pustila a začala panikařit, že jsem to rozbila, protože nic nehučelo a startovalo to potichu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SARGO: nemá smysl pro humor, její chyba :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jdeme ze školky.
    "To je ale pěkně tvarovaný kousek!" zajásám k dítku, aby se se mnou esteticky pokochalo.
    Ženská v minisukni přede mnou se otočí a hrozně ošklivě se podívá.
    "Já mluvila o tomhle!" ukazuju honem na to působivé BMW Z4 vedle nás, nizoučký sporťák...
    A ona koukla ještě ošklivěji. :-(
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Místo růžové vody jsem si nastříkala na obličej kondicionér ve spreji.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jedu autem, topení přliš topí. Kroutím tím knoflíkem na stažení teploty a je to pořád stejné, jen hudba z rádia nějak slábne.
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Dala jsem ohřát kakao do skříňky vedle mikrovlnky :-)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Začala jsem jíst opačným koncem vidličky... a nedošlo mi to úplně hned...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dávala jsem děcka do vany a byla u té vody děsně obezřetná, jelikož jsem v kapse bundy cítila mobil. jak se později ukázalo, byl dětský, plastový
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Právě jsem vlezl do výtahu a na tlačítka pater začal vyťukávat heslo do telefonu. A došlo mi to až ve chvíli, kdy jsem nemohl najít devítku, protože má náš barák 7 pater...
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Dorazila jsem na pracovní schůzku, abych se následně dozvěděla, že jsme byli přece domluveni až na zítřek. Jó, někdy to přijít muselo... :-)) Že se tohle stane mě, která všude chodí 10 minut s předstihem a navíc se považuje za organizovaného člověka... Tentokrát jsem si dala teda slušnou rezervu, rovnou 24 hodin. :-D Co to bude příště? Půjdu do práce v neděli v domnění, že je pondělí?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Od známého:
    Už jsem z těch rozdavačů letáků na palici. Jdu zamyšlenej kolem Republiky a nějaká turistka mi zamávala mapou tak blbě před ksichtem, že jsem si ji automaticky vzal, zkouknul a hodil do sběru, kterej byl dva kroky vedle.
    Našli jsme jí, novotou už ale teda nevoní:-D
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Error meho podrizeneho. Prijdu do prace, o hodinu driv nez normalne a objevim skladnika v praci, tak se ho ptam co tu dela? A jeho odpoved mne dosti rozesmala. Pri pondelku si, chudak, myslel, ze zaspal (rano jeste zalepene oci), tak dorazil o hodku driv. Prijembe zaspani, ne? :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Opět se mi nějak při čtení zpráv přeskládaly písmenka
    - Redaktor : Incest mezi muslimy a aktivisty bereme vážně...
    ano, měl to být incident.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    grafikovi se povedla vypečené chyba na vizitka je namísto pamět národa paměť nada.

Já myslím že zas tak špatně s tím historickým povědomím na tom nejsme.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    po dvou tydnech na dovolene prestavame vladnout cestinou, jedna nyxi kolegyne je momentalne ve stadiu presmycek .. zatim mi stihla sdelit, ze na fotce ji couhaji jenom vody z nohy .. a pred chvili prehrabuje batoh se slovy "chystam si cestu na hadry" ..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TYRKYS2: od té doby občas obědváme kruťáka :)
    Ale ten zásek hodný 3letého, ten nás rozesmívá dodnes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam