• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Týden marně vyhlížím třicítky - aha já na Accuwetheru zadala Prague, USA:)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    znáte ten pocit: díváte se na stole na krabici s jablečným džusem a přitom se napijete z hrnku se zeleným čajem? chutná to hnusně
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SALAMAN: ja som sa s velkou pizzou na rukach zachytila zozadu satami o klucku na dverach. zachranoval ma okoloiduci sused :-)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALAMAN: Já si kdysi přivřela ucho do dveří. Ale jsi větší frajer :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jde si skřípnout nos do lednice? Jde.
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Chtěla jsem si otevřít Nyx na telefonu. Všechno by bylo fajn, kdybych nečuměla do kalkulačky a dobrejch třicet sekund nedumala nad tim, kterym tlačítkem to asi půjde :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Předpoklad, že když už je vejce napůl uvařené (neodhadla jsem čas a slila ho moc brzy), a skořápka už je rozbitá, tak by se už mohlo dohřát v mikrovlnce... byl tedy mylný.
    (koukám, že mám poslední dobou samá extempore s mikrovlnkou)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prave jsem pocitala na kalkulacce 15+17, je cas jit domu :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž místo holicí pěny použil k holení vousů můj depilační krém a vůbec si toho nevšiml.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Aneb tým ČASP v akci, tvoříme psychopaty! Těšte se, bude to nářez.

Taky bych se tešila, bohužel tvoří jen psychoparty.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Ta party v crossu asi stála za to, teď jsem si omylem stříknul sprej do nosu do ucha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Měla jsem dlouhej těžkej den. Večer jsem zajela k benzínce, zaparkovala za pumpou na parkovišti a šla si dovnitř koupit naftu.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    omylem jsem vypnul v kanceláři rádio a neuvědomil jsem si to, ale stále jsem si broukal poslední písničku co hrála ... asi po pěti minutách mi kolegyně řiká "tos to jako vypnul, že nám tu budeš zpívat sám jo?"
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    ESPERANZA: říkáme tomu doma "pičí místa". nevíš kde to je? zkoukni pičí místa.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SABRIEL13: a našlas ho?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    to tak večer na zastávce hledám v kabelce mobil, a když ho nemůžu najít, posvítím si. mobilem.
    CHIRURGUS
    CHIRURGUS --- ---
    Přijdu domu hladovej a chci si udělat párky. Natočim vodu do hrnce, zapnu na max, všechno ready. Protože mám fakt hlad, tak chodim každou minutu koukat, jestli se ty párky už nevařej. Když se voda konečně vařit začne a já netrpělivě čumim do hrnce tak mi dojde, že sem do ní nedal ty párky.
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    V Egyptě na dovolené chceme dokoupit druhou sadu na šnorchlování. Večer při procházce městem mají v jednom stánku šnorchlovací sadu za 5 Eur. Říkám si, že tam zajdu dopoledne. Jdu ta, je zavřeno, vlezu do jiného obchodu, prý 25Eur. Říkám, tak to nic, vedle jak otevřou mají stejné za 5. Vracím je a už hlásí 15Eur. Odcházím a hned mne odchytí obchodník z vedlejšího, že má super ceny. Vlezu dovnitř a rovnou mi ty brýle zkouší. Říkám že nemusí, že je znám. S cenou se nedohodneme a odcházím. Po 100 metrech si uvědomím, že jak mi je zkoušel, nechal jsem tam své nové polarizační sluneční brýle... Tak se vrátím a říkám mu že vyhrál, že si ty potápěčské koupím za jeho cenu, ale ať mi k nim vrátí moje brýle. Tvrdí, že tam nejsou. Před obchodem obří stojan plný brýlí. Nehledám je tam a naštvaně se vrátím na pláž. Kde tuhle story vyprávím manželce, která na mne kouká jak na blbce, protože moje sluneční brýle tam celou dobu leží...

Sorry za trochu delší, ale už tak jsem to ořezal :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    šla jsem ráno v kempu pro housky a nesu pytel s odpadkama. vyzvednu si pytlík s pečivem a co myslíte, že jsem o pár metrů dál mrskla do popelnice?
    naštěstí jsem s sebou měla mrštné malé dítě, které jsem hlavou dolů svěsila do zatím prázdného kontejneru pro ty čerstvé housky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kojenec, který napadl amerického velvyslance... Aha, Korejec!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam