• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    nevim, zda se detska nevedomost bere taky jako mozkovy error. Asi ne, ale me to bavi ted, kdyz jsem dospela:
    nekdy v roce 1992 na skautskym tabore ( me bylo 10) jsme meli rovery ( kluci treba kolem 16 let?, meli samozrejme jiny statut nez mi kindr). Nejaky kindr tenkrat prilitlo z lesa, ze videlo kluky rovery v lese za stromem, jak vypalujou zobaky.
    Silene jsouho jsme mela problem s tim, ze kdyz jsem ty kluky videla, predstavila jsem si, jak drzej ty maly ptacatka, co nasli nekde v hnizdech, pod krckem a strkaji jim zapaleny klaciky do zobacku.. brrr
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PEETIK: no vrtal jsem hlavou, než mi to došlo! :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jedno starší. To sem měl takhle jednu oční problém a prostě špatně viděl na jedno oko. A po nějaký době sme jeli ke kamarádce na hory. Tak sme se nějak domlouvali že kdo pojede se mnou autem. Nikdo se nehlásil. Tak sem tedy přijel navečer už sám a všichni už stáli u ohně a opejkali buřty. Tak sem se jich chtěl zeptat, proč se mnou nikdo nechtěl jet? A vytasil sem na ně hlášku. "vy ste se semnou jelibát"?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    právě jsem v poslední chvíli zarazila manžela, který se chystal ozdobit koláčky místo rozinek kočičími granulemi (oboje uchováváme ve sklenici a uznávám, že ty granule vypadají trošku jako rozinky...)
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    dneska jsem si peclive a na velmi drobno nakrajela jablko ( ktery jsem predtim myla) -vcetne ty ovalny samolepky na slupce.
    Samozrejm jsem o ni vedela a rikam, musim ji sundat nez to budu mejt :(
    Tak jsem pak skládala puzzle z jablka :(
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    FRDK: Nedá mi to nereagovat

Jozxyqk
    https://www.youtube.com/watch?v=v2u_DVkK1Rc
    FRDK
    FRDK --- ---
    SALAMAN: Hehe, tos mi připomněl -> když jsem byl malý, četl jsem si v posteli a následně si přiskřípl šulína do knížky...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    kamarádka pracovala v respitní péči, mimo jiné se starala o seniory s demencí. Povedlo se jí vyhrát lístek na Dark Hall (taková tucka v Brně). Napsala něco o tom na fejsbuki, že teda vyhrála lístek, konečně se na ni obrátilo štěstí, a že je důležité být trpělivý, pracovat na sobě dřív než přijde stařecká demence. Jo má recht, to je moudrý, pokývala jsem hlavou.
    Mezitím jsem Zapoměla že původně psala o tom vyhraném lístku a začla jsem odpovídat: Jo a jdeš na Dark Hall?

Sice jsem to neodeslala ale demence už je za rohem.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Týden marně vyhlížím třicítky - aha já na Accuwetheru zadala Prague, USA:)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    znáte ten pocit: díváte se na stole na krabici s jablečným džusem a přitom se napijete z hrnku se zeleným čajem? chutná to hnusně
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SALAMAN: ja som sa s velkou pizzou na rukach zachytila zozadu satami o klucku na dverach. zachranoval ma okoloiduci sused :-)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALAMAN: Já si kdysi přivřela ucho do dveří. Ale jsi větší frajer :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jde si skřípnout nos do lednice? Jde.
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Chtěla jsem si otevřít Nyx na telefonu. Všechno by bylo fajn, kdybych nečuměla do kalkulačky a dobrejch třicet sekund nedumala nad tim, kterym tlačítkem to asi půjde :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Předpoklad, že když už je vejce napůl uvařené (neodhadla jsem čas a slila ho moc brzy), a skořápka už je rozbitá, tak by se už mohlo dohřát v mikrovlnce... byl tedy mylný.
    (koukám, že mám poslední dobou samá extempore s mikrovlnkou)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prave jsem pocitala na kalkulacce 15+17, je cas jit domu :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž místo holicí pěny použil k holení vousů můj depilační krém a vůbec si toho nevšiml.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Aneb tým ČASP v akci, tvoříme psychopaty! Těšte se, bude to nářez.

Taky bych se tešila, bohužel tvoří jen psychoparty.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Ta party v crossu asi stála za to, teď jsem si omylem stříknul sprej do nosu do ucha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Měla jsem dlouhej těžkej den. Večer jsem zajela k benzínce, zaparkovala za pumpou na parkovišti a šla si dovnitř koupit naftu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam