• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEDELAVLOKALE: mezi Trutnovem a Turnovem by měli mít přímou linku právě pro tyhle případe a ne pro cizince :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Teď jsem si ještě vzpomněla, že kamarádi španělé, co často jezdí na léto do česka a učí se česky a snaží se češtinu používat, si kdysi libovali, jak se svezli levně z Prahy do Trutnova busem a když jsem je na tom autobusáku nemohla najít, zjistili jsme, že jsou v Turnově.
    Taky jednou chodili po Praze a ptali se lidí kde najdou "čínská trafika" a byli docela rozčarovaní, že jim nikdo nechtěl poradit. Když jsem se jim pak podivovala i já, zjistilo se, že vlastně chtěli najít vietnamskou tržnici :D
    Noa nejvíc se mi líbilo, jak někde v hospodě vyprávěli, že je super, jak jsou v Praze tramvaje zadarmo ... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCYA: a Stuttgart. U těhle tří měst musím mít na cedulce napsáno, kam jedu a koukat na ni.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    NAMATHUR: mno, strasburg a salzburg byl výživnější.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    před mnoha a mnoha lety jsem vyrazila do Prahy na nákup pohorek a zoufale jsem chodila po Národní a hledala odbočku do ulice Elišky Krásnohorské.
    Málo jsem se učila literaturu anebo moc? Sport obchod byl v Karolíny Světlé.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ja misto na Myslikovou jsem poslala kamarada na Bubenskou :( Proc na ulici Myslikova je klub Buben a U Bubenicku, kdyz se ta ulice nejmenuje Bubenska?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Kladno a Kolín. Notně jsme se nasmáli, když jsem si to spletl kdysi na stopu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    SEDELAVLOKALE: Já mám Kostelec a Klášterec. To je pořád v normě, muž si spletl Pardubice a Českou Třebovou...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Joa ještě bych vám mohla vyprávět dost příběhů na téma Kbely/Kyje ... nechápu, proč se mi to pořád plete.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dost nám teď dávají dokupy dům a u zadnícho vchodu přibyla na dveřích pěkná výrazná nálepka "ZADNÍ DVEŘE". Říkám si: "Jo, to je fajn, že to tak označili...teď je to konečně jasné, který vchod je přední a který zadní" .... no dnes jsem si všimla, že je na té nálepce "ZAVÍREJTE DVEŘE"

(jako k čemu by vlastně bylo to vyjasnění ohledně zadních a předních dveří? A hlavně ta samá nálepka je ve finále i na těch předních ...)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    FEMMEFATAL: tak ještě že ne do trouby synka a do postýlky flákotu masa...to už by byl větší problém.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Už od léta mě ignoruje facebook. Zhruba od tý doby, co jsem nahrával jednu fotku ak, aby byla viditelná jenom pro mě.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HELA
    HELA --- ---
    A když jsme u toho bytí mimo, tak jsem si právě uvědomila, že zatímco si tady vesele píšu na nyxu, vedle v kuchyni se mi už asi půl hodiny vaří těstoviny...
    HELA
    HELA --- ---
    "Nee, potřebuju ještě na chvilku usnout, jinak budu přes den naprosto mimo", říkám si nad ránem a pokouším se tlačítkem od lampičky vypnout úsvit. (To, že jsem teď při příchodu domů zuřivě hledala neexistující klíč na odemčení výtahu, je už jen třešnička na dortu.)
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    boty synka do ledničky, maso do botníku. no jo... už se to na mně začíná podepisovat:)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dnes jsem omylem otevřel hospodu o hodinu dřív.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Chci umýt hrnec, napouštím do něj vodu, ale hladina nestoupá. Aby stoupala, když to byl vnitřní napařovací hrnec s dírkama.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Sednu do auta, v ruce dvoje klíče, klíček od auta strčím do kabelky a pak chvíli soustředěně koumám nad tím, který ze svazku domovních klíčů by asi tak mohl pasovat do zapalování. I jsem jich pár zkusila, ale nešly tam.
    MARI
    MARI --- ---
    PEETIK: já si v práci dost často dělám sypaný černý čaj, takže je to pak opravdu černý čaj. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam