• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    potižené děti mohou na běžný záchodek? co?

Aha, do běžných základek.

TAPINA:
    přčežil by pes Lexaurin?
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Koukám v knihkupectví na dětský knížky, když tu najednou Lolita ... cože? ... uff Luisa a Lotka
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARKYSHA: Ne. Enap jenom lehce snižuje tlak a byla to minimální dávka, takže to jednorázově zdravý organismus ani nepozná.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: U nás to byl Vetmedin, Enap a Verospiron:-) Stalo se tý paní něco?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARKYSHA: To je úplně běžné, jednou mi volala vyděšená paní, že má brát pes Enap a ona Lexaurin a spolkla ten Enap. Lexaurin psovi dát nestihla :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Každý den dávám psovi prášky na srdce, dneska jdu a narvu si je do pusy (naštěstí jsem je vyplivla, to by se mi eror nevyplatil).
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    "Napište text o plození" cože? Jo aha, ono to je "Napiste text pisnicky, ktera/y vystihuje vase momentalni rozpolozeni"
    OPIC
    OPIC --- ---
    Vcera jsem si pred spanim chtel jeste chvili cist, tak jsem si nachystal knihu, pripravil se do postele, ulehnu a vemu knihu do ruky, kdyz v tom pri listovani zjistim, ze jsem si uz zhasl a ze si asi moc teda nepoctu.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Babička si volala přes skype s nějakým kámošem a ten jí říkal, že měl k obědu pečené maso s bramborama, ale nemohl si vzpomenout, jak se to jídlo jmenuje ... pak jí taky říkal, že má doma docela zimu, ale je to dobrý protože má tó, no, tepláky to nejsou, ale je to něco takového ... no taky si nevzpomněl. Po nějaké době volá babičce znovu a říká: "Už vím, kamaše to jsou" a babička pak na mě: "ty sou fakt prdlí, ty moraváci, říkat pečenýmu masu s bramborem kamaše".
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Volám na MŠMT a nemůžu se tam dovolat. Když to ten chlápek nakonec asi napočtvrté zvedne, jsem tak překvapená, že zapomenu, na co se ho chci zeptat...
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    SEMTELE: Hlavně v srpnu. Což bude asi tím, že srpen klidně nacpeš do prosince, ale prosinec do srpna ne. :)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    KAERI: já si z nějakýho důvodu pletu srpen a prosinec :\
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Neni to mozkovy error, spis diagnoza. Mati dela michany vajicka a nemuze je najit.
    Mati: prinesla jsem si ze sklepa 10 vajicek, kde jsou?
    Otec: vajicka jsem uklidil do sklepa.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem jednou stála na nádraží u pokladny za chlapem, co chtěl do Hrušovan, ale nějak sám nevěděl, jestli u Brna nebo nad Jevišovkou. To bylo na dlouho, málem mi to ujelo.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZUZKAOU: stejně jako mezi Frankfurtem nad Odrou a nad Mohanem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEDELAVLOKALE: mezi Trutnovem a Turnovem by měli mít přímou linku právě pro tyhle případe a ne pro cizince :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Teď jsem si ještě vzpomněla, že kamarádi španělé, co často jezdí na léto do česka a učí se česky a snaží se češtinu používat, si kdysi libovali, jak se svezli levně z Prahy do Trutnova busem a když jsem je na tom autobusáku nemohla najít, zjistili jsme, že jsou v Turnově.
    Taky jednou chodili po Praze a ptali se lidí kde najdou "čínská trafika" a byli docela rozčarovaní, že jim nikdo nechtěl poradit. Když jsem se jim pak podivovala i já, zjistilo se, že vlastně chtěli najít vietnamskou tržnici :D
    Noa nejvíc se mi líbilo, jak někde v hospodě vyprávěli, že je super, jak jsou v Praze tramvaje zadarmo ... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCYA: a Stuttgart. U těhle tří měst musím mít na cedulce napsáno, kam jedu a koukat na ni.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    NAMATHUR: mno, strasburg a salzburg byl výživnější.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    před mnoha a mnoha lety jsem vyrazila do Prahy na nákup pohorek a zoufale jsem chodila po Národní a hledala odbočku do ulice Elišky Krásnohorské.
    Málo jsem se učila literaturu anebo moc? Sport obchod byl v Karolíny Světlé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam