• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    místo soukromé firmy napsat veřejné podniky...taky potřebuju nějaký restart nevědomí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Farmářské píčoviny. Hmm, zajímavý název obchodu, takový upřímný... aha, potraviny.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    podílí se také na stimulaci syntézy rekreantů...

... wait! WTF?????

... aha, reaktantů
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Běžím ven, nestíhám, peněženka, klíče, telefon, na polici kulich a vedle něj zívá sedící kočka totožné barvy. Myslím že jsme byli oba stejně překvapeni.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ráno si ve sprše říkám, proč mi jako přítelkyně počmárala v noci koleno. Jo aha, to je tetování.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    zakládám doklad Tablety k PC
    Mozek vyhodnotí jako: něčí PC je nemocné
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "Zde plaťte bankocetlemi." Cože? Měl bych updatovat své podvědomí. Asi o dvě století. "Zde plaťte bezkontaktně."
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Večer se ptám muže, jestli neví, kde skončilo krmítko pro ptáky (na léto ho uklízím na půdu, ale letos nám dělali novou střechu - všechno z půdy pryč, pak zas zpět...). Omluví se že neví. Druhý den jdu na půdu pátrat po krmítku, vzdám to už po půlhodině, tak prostě tuhle zimu tu létající havěť krmit nebudu.
    Aha, on to krmítko celý léto nikdo neuklidil a visí pořád na jabloni (ve výši očí, za kuchyňským oknem).

To už není error, to je dysfunkce.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    ZUCCA: to muze byt docela drahá vlajka anebo i docela lacina ;-)
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Jsme s přítelem na přednášce v jedné velké aule a on mi najednou povídá: "Hele, támhle pověsili francouzskou vlajku!" A já na to, že fakt. Nicméně nakonec se ukázalo, že je to jen bílé topení, na němž z jedné strany visí modrá a z druhé červená bunda.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ach jo. Chci říct "letos na Štědrý den..." a vypadne ze mě "dneska, na Štědrý rok..."
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: To skoro zní, že tvlj error dotáhl do konce a pokousal tě? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: poznámka: lidi nemají tu praktickou mezeru mezi špičáky a stoličkami, kterou lze dobře otevřít tlamu.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: to je ještě dobrý, taky sis manžela předtím mohla balit do osušky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na vysvětlenou : chováme kočky.

Manžel má průjem. Chci mu podat prášek. Vezmu krabičku, rozbalím, vymáčknu jeden, zbytek pečlivě uklidím. Jdu s tabletou k manželovi a chystám si ji šikovně do jedné ruky a druhou natahuju, že mu otevřu pusu...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    jeden můj známej je Milan Komár Mařík, druhej Miloslav Kombajn Hamřík, tohle nedopadne dobře.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHEALA: Nejspíš jo, ony jsou psí dávky léků vyšší, než lidské.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    potižené děti mohou na běžný záchodek? co?

Aha, do běžných základek.

TAPINA:
    přčežil by pes Lexaurin?
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Koukám v knihkupectví na dětský knížky, když tu najednou Lolita ... cože? ... uff Luisa a Lotka
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARKYSHA: Ne. Enap jenom lehce snižuje tlak a byla to minimální dávka, takže to jednorázově zdravý organismus ani nepozná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam