• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    už několik let zpívám dětem procítěně lidovku, kterou znám od Čechomoru: "ej, cos porobil Janečku, že ťa svázali na dečku"...no přišlo mi to vždycky trochu zvláštní s tou dečkou, ale říkám si lidová slovesnost, že jo. A před pár dny jsem tu písničku po delší době slyšela: "ej cos porobil Janošku, že ťa svázali za nožku"...jak jsem na to asi přišla - jako dát někomu deku?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Takže nějakou dobu teď u nás nebudeme moct zvát na kafe celiaky (leda by nesladili). Připravovala jsem těsto na vanilkové rohlíčky z hrníčkové kuchařky. Dvojnásobnou dávku, takže jsem si myšlenky zkoplikovala násobením. Hrnek a čtvrt hladké mouky, to máme dva a půl. Půl hrnku cukru krystalu, to máme celej. Moment... ten recept na rohlíčky je na stránce vedle, tohle je úplně něco jinýho. A do rohlíčků měl přijít hrnek mouky a tři lžíce moučkového cukru. No co, oddělit krystal od hladké mouky jde prosátím, tenkrát ta směs cukru a soli byla horší.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ALDARION: Marně jsem se chvíli snažil dopočítat, kolik lidí to vlastně postihuje a jestli jsou bráni i jednorucí, či jednoocí.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Čtu: Mistr Zeng pravil: "Co deset očí vidí, to deset rukou ukradne."
    WTF?
    Mohl bych se už taky pořádně vyspat. A nehovoříme o Čechách, ale Číně, takže: "Co deset očí vidí, co deset rukou ukazuje, to musí být bráno vážně!"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    voláme si přes skype s kolegyní. ona mě tentokrát skoro vůbec neslyší. obvykle mívám špatné spojení já. řvu na noťas jak pominutá, ale ona pořád natahuje uši, že jsem děsně slabě. No aby mě slyšela dobře, když jí ševelím ze zapojených sluchátek, co leží na stole...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KAERI: Jednu dobu jsem chodila zamerne s kazdou ponozkou/botou jinou, inspirovala me Alice z Tretiho prani a prislo mi to ohromne zabavne :-) asi bych to nekdy mela udelat zase :-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Mám dvoje černé boty. Jsou si trochu podobné. To trochu je důležité. Dnes jsem tak zvažovala, které si vezmu, jestli ty, co se pohodlněji obouvají, nebo ty, co jsou hezčí... až jsem vyrazila ven s každou botou jinou a všimla si toho až po návratu domů. Mohlo by to vysvětlilt některé podezíravé pohledy ve školce...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    potřebuju najít pdf soubor
    místo "název.pdf" píšu www.pdf - ale nedopsal jsem to.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    že nejsem žádný domácí kutil, to tak nějak vím
    ale že si při silikonování vany ohnu v ruce tu pistoli, protože jsem zapomněla uříznout špičku tuby..hm
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    kamarád mi pujčuje knihu a píše mi tak nějak o čem to je, že sou tam vojáci, galaktické zbraně a spoousta černýho humoru, tak se ptám na název a píše mi... Aktivní kozy... :) jsou to ale kovy :)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    SALVATOR: Tak já se nebudu chlubit, že jsem přečetla "karbanátek s fetkou", co...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    heh- vcera letim z mesta, abych chytla jeste otvrenyho Alberta u baraku, protoze jsem potrebovala nutne koupit do prace zrnovy kafe do kavovaru. Si rikam super cajk, je 3/4 davam to v klidu, tak si nakupuju i domu neco a rikam si, to by byla prdel, kdybych zapomela koupit to kafe do prace... Tak ho davam do kosiku....
    na pokladne to rozdelim, svuj nakup a do prace nakup. platim a jdu....
    a pak takovy to plac do cela, ja blbka si zapomela vzit paragon na proplaceni.... hm a pak druhy plac do cela, ja nechala to kafe na pasu pred pokladnou. shrabla jen svuj nakup a cau :(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pokud ma archiv dve badatelny na dvou ruznych mistech prahy, tak je vcelku sumak, ze vam v mailu napsali do ktere mate dorazit...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    místo soukromé firmy napsat veřejné podniky...taky potřebuju nějaký restart nevědomí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Farmářské píčoviny. Hmm, zajímavý název obchodu, takový upřímný... aha, potraviny.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    podílí se také na stimulaci syntézy rekreantů...

... wait! WTF?????

... aha, reaktantů
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Běžím ven, nestíhám, peněženka, klíče, telefon, na polici kulich a vedle něj zívá sedící kočka totožné barvy. Myslím že jsme byli oba stejně překvapeni.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ráno si ve sprše říkám, proč mi jako přítelkyně počmárala v noci koleno. Jo aha, to je tetování.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    zakládám doklad Tablety k PC
    Mozek vyhodnotí jako: něčí PC je nemocné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam