• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Jeden můj opakovanej error je, že dám vařit vodu do konvice a zaleju si čaj studenou vodou, jelikož jaksi šňůru od konvice zapomenu strčit do zásuvky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    jedu autem,zapnu rádio, že si poslechnu polední zprávy. Je 11:58 a hraje hudba. Tak zuřivě mačkám šipku "posunout před", aby už začly.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kouknu na digitální budík řízený rádiem a říkám si, zase se asi restartoval a nesynchronizoval, když je tam datum 1/1...... jo aha...
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    tak dlouho jsme pili rum s kolou az se z toho stal rom s kolem
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Muž dělá pro firmu, která poskytuje služby nejrůznějším světovým společnostem, jako jsou banky, pojišťovny, velké firmy. Čas od času zmínil, že bude mít o víkendu na starost Bacardi, a já si celou dobu říkám, co je to za tajnou věc, že se pro to používá krycí jméno, a proč se tomu říká zrovna podle toho chlastu. Ehm, vyšlo najevo, že obchodním partnerem je prostě likérka Bacardi, výrobce chlastu známého jména :D Nějak mi to vedle těch bank a pojišťoven neseplo.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Právě jsem poslala mailovou rozesílkou na nějakých 800 adres PF 2012.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    ZOLTAN: já mám v koupelně věčně problém, když tam je odpaďák a koš na špinavé prádlo... jako většinou tu záměnu v poslední chvíli zastavím, ale z koše s to dá naštěstí zachránit :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zkoušela jsem jet novou trasou a zapnula si navigaci. Zapomněla jsem ale, že jsem si v ní při poslední cestě kvůli nějaké objížďce nastavila, že nechci, aby mě vedla po dálnici, a pak jsem to nevypnula. Usilovně jsem se snažila dostat na dálnici a navigace se stejně usilovně snažila mě od tohoto cíle odradit. Bojovaly jsme spolu docela dlouho a já projela dost zapadlých uliček okrajových částí Prahy, než mi konečně došlo, co ta krabička blbne.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Čtu titulky a místo "Otužileckého závodu se v Praze účastnilo rekordních 339 plavců" vidím "Opileckého závodu..."
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    Už jsem z těch SW dobře zdefrmovaná, říkám si, to je divný provedení princezny Leiy a proč to vlastně má? Tak čtu komentáře a on je to utíkací budík.

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Dneska dvojitej. Četla jsem "tělo bez duše," tak jsem se zamyslela a došla k tomu, že je to pitomost, přečetla to znovu... A pak se už jen okřikla, že když mám pravdu, nemám to nazývat pitomostí

_IOB_
    _IOB_ --- ---
    odjizdim dnes vlakmo z prahy a ocima prejedu nad mestem a uvizne mi v hlave poutac "bydlení na hanbě"
    what?
    aha, na harfě
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jdu do koupelny. Nesu trengle do spiny a rucnik na vesak. Vejdu do koupelny, hodim rucnik do zachoda a premyslim s trenkama v ruce, co jsem udelal spatne.
    Starnu...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dám si v celém textu zaměnit graf za chart, abych si usnadnila práci, a pak vyjeveně přemýšlím nad tím, co asi tak může znamenat výraz "demochartická projekce".
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "apple aluminiǔm weird keyboard"

aha, "wired"
    KAERI
    KAERI --- ---
    ARCHIMEDES: Tradiční pleš v Brně? Co-o? Co je na pleši tradičního???

Na pleši nic, zato takový ples...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nová dětská knížka "Star wars - Návrat Yettiho"?
    Tak ne, žádný cross-over se nekoná, to jen blbě vidím...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Rozjel jsem výborný kombo.

První čištění zubů bylo holicí pěhou, druhé kartáčkem, který mám na akrylky. Aktuálně černou.

No, aspoň nebudu mít chlupatý zuby
    Emotikona smile
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Taková ta klasika: Cpu si do uší jack, když koukám na pecku..
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Koukám na komisaře Clousseau. Za chvíli v TV reklamě "...notebook s myší a s vraždou jako dárek."
    ???
    S brašnou!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam