• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MONIOUS: hele to jsem takhle taky jednou četla :-D říkala jsem si k čemu by asi byl dobrý mor :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Cholera!
    Doplněk stravy na hubnutí - Doporučujeme! Splňuje všechny požadavky kvality a bezpečnosti!

wait what?
    jo chlorella.
    MARI
    MARI --- ---
    posledni cca 4 roky jsem varila jen na plynovem sporaku, takze kdyz mam ted elektricky, hledam porad zapalovac. ted jsem to upgradeovala, stiskla jsem ruku, ze zapalim imaginarnim...
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Ja se dnes pri odjezdu z domu radoval, ze jsem to dokonale naplanoval a mycka domyla PRESNE v tom okamziku, kdy jsem vypinal jistice...
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARKYSHA: My jsme minulý týden zahlédli takové zvláštní zvíře mezi paneláky. Muž: "Co to je?" Já: "To vypadá jako krysa." Muž: "Mně to přijde spíš jako sysel..." Já: "Nebo krysel..." No, zvědavost zvítězila, tak jsme se k tomu opatrně přikradli a ona to byla obyčejná čivava...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jdu už za tmy a koukám běží nějaký zvíře, říkám si: "Hm, to už i krysy nosí svetřík" ...on to byl samozřejmě krysařík :-)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    To není uplně jako error, ale jako společná blbost mě a bratra.

Jdu si včera takhle pozdě večer domu a že si pujdu zkontrolovat auto. No nic, prošel sem celou ulici.. tady stálo. Oh fuck!! Tak se projdu nazpět a říkám sakra, kam sem ho dal? Dojdu na začátek ulice, odkud sem přišel a auto stálo skoro na začátku :D Ale já ho tam nedal. To si bratřík pujčil auto a nic neřekl. Dost mě to vylekalo :)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    NIGHTFURY: "Kterou planetku svému...:
    KN0FL
    KN0FL --- ---
    Koukám na recept a projíždím seznam ingrediencí, abych věděl, co koupit:

polévková lžíce - mám
    jeden balíček - mám
    jeden hrnek - mám
    4 čajové lžičky - mám
    ...

„Tyjo, tak to vlastně vůbec nemusím jít nakupovat... oh wait....!“ :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    "Kterou paletku svému pohlaví vybereš ty?"

...a co tam vidíte vy? :D

ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    B- hemolytický staphylokok, ne Behemotický staphylokok, Alleero, tak neporazitelný démon ta bakterie zase není a už vůbec ne příbuzný Behemotha.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Sem v nový práci... telefonuji do tiskárny... Dobrý den pan XX YY, firma... XXX YYY a krásně zkombinuji název současné firmy s tou předcházející... :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Anketa: "Sprchujete se obyčejně krátce před psem?" Proč by se někdo sprchoval před psem, a proč to vůbec potřebuje specifikovat, že "krátce"?!? Aha, "před sexem."
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Myla jsem koupelnu a ještě jsem si připomínala, že musím nejdřív umýt rohožky na podlaze a až pak vanu... Tak jsem umyla vanu, podívala se na rohožky stále na zemi, umyla rohožku a znovu vanu... pak jsem se podívala na tu druhou podložku na zemi, ale vana už je skutečně čistá :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Prohlížím si obal jedné staré kazety, když si v jednom místě všimnu špatně rozlišitelného detailu. Sakra, ani napodruhé to nejde roztáhnout...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: stane se... já si onehdá chtěla ušetřit práci s ohříváním vody na rozdělání kvásku, že použiju část zrovna dovařené vody z konvice - a pak, místo co bych otestovala teplotu výsledného mixu v hrníčku, vrazila prst přímo do pramínku vody z rychlovarky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Sáhnutím na žehličku, jestli už je vychladlá, bylo zjištěno, že ještě není ani vypojená ze zásuvky.
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    ted jsem vylezla z vany a zjistuju,ze mam oholenou jenom jednu nohu,skvely...
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    A zas nyxácký minierúrek (jo, měla bych jít spát). Čtu si nějaký příspěvek: panebože, co to je za demenci? Mínus!!!!! Počkat, ale v klubu o perlách nyxu je to účel... takže když se mi to nelíbí, dám plus... nebo jak... no, zadrlh se mi na chvíli mozek.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Asi mám k alzáckým reklamám apriori negativní vztah. Jinak si nedovedu vysvětlit, že reklamu na pračku se sušičkou "Vypere a usuší" čtu jako "Vyse*e a umučí".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam