• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    FORTY: Aby se člověk počůral, pokud ho má omylem zapnutý.
    FORTY
    FORTY --- ---
    SALAMAN: knoflíky na trenkách, k čemu tak fungují...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pokud nemůžete najít knoflík od trenek, je to tím, že je máte naopak. A to jsem zrovna v práci a nemůžu se převléct :(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    pred chvilkou jsem kolegovi v poste psala, jak jsem byla predevcirem v hospode a takovy ruzny detaily nevhodne ke zverejneni a napsala jsem to omylem do mistniho auditka o game of thrones, protoze jsem vůbec nebyla v poste, jak jsem si myslela. holt patek rano no. :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    V pondělí mi psala šéfová jestli bych "nevzala zítra noční za kolegyni xy, místo středečních kontrol" (krom kanclu chodím dělat kontroly na letiště),
    Mno.
    Mozek si to přeložil jako "vzala ve středu noční".
    Hm.
    Takže od včerejška od tří odpoledne (odpolední) sedím v práci a až mě v sedm vystřídá kolegyně, tak hurá na kontroly :D
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    MALLORYNOX: podotknu jen, že kolem "svýho" auta, jsem mezitím prošla dobře 4x a ne, že bych ho neviděla.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    ad auto error - v prosinci jsem měla celkem obtížný období a v Dejvicích jsem zaparkovala a při odjezdu hledala auto v rádiusu, ve kterým jsem si byla jistá, že prostě musí bejt. Skoro jsem volala na policii, jestli mi ho neodtáhli a ptala jsem se sama sebe, jestli fakt parkuju tak strašně. Po patnácti minutách a a postupným zvětšování zkoumanýho území mi došlo, že hledám úplně jiný auto než to, kterým jsem přijela.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    byli sme ted s partou na horách, oskvotovali sme nekolik pokoju, nahazel si veci k posteli a tak nejak v prubehu vecera sme s pritelkyni zjistili, ze je tam jedna velka postel volna, tak sme tak nejak sqotovali jinde, ale meli sme oblecni a nase veci v,jiných pokojich. to by nebyl problem, ale posledni den sme tak nejak vyspavali dlouho a ostatni se vydali na obed. takze pujdeme teda taky, jenže, spal sem jinde a obleceni na puvodnim pokoji a ono zamceno... hmm, tak co ted? trenky a tričko :-D hmm tak jdu za kamosem a pujci mi jeho kalhoty, bundu a boty mam nastesti na chodbě. dojdeme za nima do burgrarny a provar....že klice nechali pod rohozkou;-)

STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    na idnes se objevila ilustračka:

První, co jsem viděl, byl chodník. Na něm klasická hnědá hromádka. Se srdíčkem... Se svíčkou... S titulkem Speciální valentýnské menu.

No sice čistému vše čisté, ale vocuď-pocuď. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, co vlastně na obrázku opravdu je.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MARKYSHA: voni teda v tom mailu meli v subject line chybu a bylo tam chlolera, to me mirne omlouva.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MONIOUS: hele to jsem takhle taky jednou četla :-D říkala jsem si k čemu by asi byl dobrý mor :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Cholera!
    Doplněk stravy na hubnutí - Doporučujeme! Splňuje všechny požadavky kvality a bezpečnosti!

wait what?
    jo chlorella.
    MARI
    MARI --- ---
    posledni cca 4 roky jsem varila jen na plynovem sporaku, takze kdyz mam ted elektricky, hledam porad zapalovac. ted jsem to upgradeovala, stiskla jsem ruku, ze zapalim imaginarnim...
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Ja se dnes pri odjezdu z domu radoval, ze jsem to dokonale naplanoval a mycka domyla PRESNE v tom okamziku, kdy jsem vypinal jistice...
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARKYSHA: My jsme minulý týden zahlédli takové zvláštní zvíře mezi paneláky. Muž: "Co to je?" Já: "To vypadá jako krysa." Muž: "Mně to přijde spíš jako sysel..." Já: "Nebo krysel..." No, zvědavost zvítězila, tak jsme se k tomu opatrně přikradli a ona to byla obyčejná čivava...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jdu už za tmy a koukám běží nějaký zvíře, říkám si: "Hm, to už i krysy nosí svetřík" ...on to byl samozřejmě krysařík :-)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    To není uplně jako error, ale jako společná blbost mě a bratra.

Jdu si včera takhle pozdě večer domu a že si pujdu zkontrolovat auto. No nic, prošel sem celou ulici.. tady stálo. Oh fuck!! Tak se projdu nazpět a říkám sakra, kam sem ho dal? Dojdu na začátek ulice, odkud sem přišel a auto stálo skoro na začátku :D Ale já ho tam nedal. To si bratřík pujčil auto a nic neřekl. Dost mě to vylekalo :)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    NIGHTFURY: "Kterou planetku svému...:
    KN0FL
    KN0FL --- ---
    Koukám na recept a projíždím seznam ingrediencí, abych věděl, co koupit:

polévková lžíce - mám
    jeden balíček - mám
    jeden hrnek - mám
    4 čajové lžičky - mám
    ...

„Tyjo, tak to vlastně vůbec nemusím jít nakupovat... oh wait....!“ :D