• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: tak já si jednou půl hodiny snažila vyloupnout oko ve snaze vynadat čočku, která tam nikdy nebyla.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TAPINA: no tak mne se nejednou stalo, ze jsem zirala na sloupecek s minutama a kroutila hlavou, proc zase zmenili trasy a jezdej tu jina cisla :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jdu večer odlíčit a zjistím, že vůbec nejsem nalíčená - ok.
    Minulý týden to bylo horší, jdu se večer odlíčit a zjistím, že mám celý den řasenku na jednom oku, protože mě ráno něco v půlce úkolu vyrušilo.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Když člověk řve na celej kancl do telefonu "can you hear me?", je dobré si zkontrolovat zda nemá zmáčknuté tlačítko mute.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Doprava MHD je děsná věda. Stála jsem na zastávce, kde jezdí asi čtyři spoje a čekala na devítku. Koukám na světelnou tabuli, že má přijet 1,2,4 a pak 9. První dvě odjely, jednička zastavila na začátku zastávky a v dálce vidím blížit se svou devítku. Pak jsem se na chvíli zamyslela a koukám, k zastávce se blíží dvojka, na světelné tabuli svítí 2,1,4,1... COTOJE? Na chvíli jsem uvěřila, že jsem v té chvíli zamyšlení nechala svou tramvaj přijet na zastávku, zastavit a zase odjet, aniž bych zaregistrovala, že už tam je. Pak mi došlo, že tam vznikla nějaká skrumáž a devítka ještě pořád čeká, až bude moct najet k zastávce. Oddechnu si, nastoupím, dojedu na přestup... tam jsem nějakou dobu čekala, tak jsem se začetla do plakátů, a na poslední chvíli jsem si uvědomila, že na zastáce stojí můj autobus a už pípá že bude zavírat :o)
    MARI
    MARI --- ---
    už byl málem zase jeden. šumivý mulťák do kafe. taktak jsem zastavila rozevírající se prsty se šumivým kolečkem...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    To si tak člověk myslí, že píše emaily sadě cizích lidí, po kterých něco chce z pracovního emailu, s fancy automatickým podpisem... No a pošle to z osobního a nepodepíše se.

Oboje nám jede na gmailu a nějak jsem se neobtěžovala nastavit si desktop poštu...
    MARI
    MARI --- ---
    pozdě večer, šero v kuchyni, únava... ideální podmínky dát si na talíř k párku jablečnou marmeládu místo hořčice.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Billboard s obrázkem auta: "Nečekejte, polykejte!"
    Oukej, trochu možná ofenzivní, ale vlastně docela dobrá reklama na nějaký doplněk stravy... Ale proč je tam auto a ne někdo vysmátej, komu to zlepšilo život?
    ...aha.
    "Nečekejte, podnikejte."
    No... Nevadí.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Kousnu do jabka a ono chutná jak černej rybìz??
    AZA_
    AZA_ --- ---
    V Corelu gumuju hmyz lezoucí po monitoru.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    Pred chvili se mi zdalo, ze si balim cigarko, pak mi vypadlo z ruky a v tom jsem se probudil.. Tak jsem ho zacal hledat v posteli a mel jsem na nej strasnou chut..
    FRDK
    FRDK --- ---
    No, error - spíš stařecká demence.
    Kámoš: "...vždyť tohles' mi říkal už včera, ty máš tu paměť fakt totálně v prdeli."
    Já: "No dyť vím, proto žeru to gingko... tyvole já sem si ráno zas zapomněl vzít..."
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jednou jsem z legrace napsaloa místo SWOT analýza (jakési bussiness kecy) SWAT (sexy muži v uniformách). Problém je, že jsem si to nějak v hlavě přehodila natvrdo, a pak se divím, že nic kloudného negooglím.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Chápu, že teď jako nemocný člověk mám trochu divnou motoriku a koordinace pohybů není taková jako normálně, nicméně jak se mi povedlo při odchodu ze záchoda praštit sám sebe zavírajícíma se dveřma do nosu, to asi nepochopím.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Krouham si takhle pepr do cocky, ale z mlynku nic nepada...no krouham jak silena, mumlam si: "cive co tomu je?" ... no krytku jsem nesundala a asi vite, kde pak vsechen ten namlety pepr po sundani krytky zkoncil ... :/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Přejíždím z Prahy do Sudet. Vezu sebou zavařovačku kimči a novou láhev rybí omáčky. Poučena neblahými zkušenostmi z minula zabalím kimči do soustavy krabiček a sáčků, aby nesmrdělo. Vono teda je vcelku jemné a nesmrdí tak jako tak.

Ale - pokud tu debilní rybí omáčku nezalepíte dostatkem izolepy, tak se vám do toho batohu vyleje a oproti tomu je náznak rybí omáčky z kimči ještě dost decentní záležitost.
    OVEC
    OVEC --- ---
    Může mi, prosím, někdo vysvětlit proč, dneska už asi potřetí, uklízím jídlo vyndané z lednice do šuplíku s příbory?
    MARI
    MARI --- ---
    jeden aktuální unavený a hladový...
    dostala jsem ještě hlad, tak jsem vytáhla z mrazáku plněnou houstičku (sýr, šunka, salát, klasika...), dala na talíř, rozmrazila, a že si ji ještě zapeču jako panini. no tak teda strčím do rozehřátého sendvičovače... po chvíli koukám, že se mi tu válí jeden neumytý talíř. šup s ním do dřezu a umeju.
    ...
    vytáhnu hotové panini a divím se, kam mi zmizel ten talíř, co tu teď ležel, safra...???
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Kámoška sdílí vylepšení starého vtipu o Kryštofovi Harantovi z Polžic a Bezdružic, kromě anglické verze je tam i spousta dalších jazyků, maďarština, filipínština apod... Já na to koukám a říkám si: Kde je čeština? .... Ehm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam