• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JOPS: víc L víc adidas. Zkusím si to pamatovat.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    zapisovala sem kamaráda na firemní akci, jelikož s náma nepracuje, napsala jsem poznámku "+1 (offnyx)" ...
    KAERI
    KAERI --- ---
    ETERNITY: To je legitimní námitka - přece si nekoupíš šaty, ve kterých bys nebyla k sežrání ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Chci modre saty, nemaji v moji velikosti.
    Prodavacka mi v moji velikosti nabizi zlutou a ja ji suverenne odpovidam, ze je mi lito, ale ze mi zluta barva nechutna.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Problíknul na mě v rychlosti na FB nějaký videokurz "Uzdravte se jídlem" a já četla "Uživte se jídlem". Ale víte co je nejhorší? Že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby za takový kurz někdo chtěl dneska prachy, očekávám to jako další vývoj.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ARCHIMEDES: To je v podstatě srovnatelné s incidentem v Burgundsku, kdy pršeli sledi...
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    " ...před referendem o skotské nezávislosti byly ulice plné aligátorů..."
    ???
    "agitátorů"!
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Odcházím ráno do práce, samozřejmě na poslední chvíli a pospíchám, aby mi neujel bus, protože další jede až za dvacet minut. Na poslední chvíli shrábnu ze stolu připravené léky, že je do sebe hodím ve výtahu a náušnice, které si chci nasadit tamtéž. K nejhoršímu naštěstí nedošlo, zarazila jsem se na poslední chvíli :-D
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PEETIK: jak tě tak čtu tak ještě, žes mu nerozbil okýnko
    když bylo hokejové MS v Rusku, měl jsem každej den (teda včetně zápasů ČR) aspoň jeden zápas, který jsem chtěl vidět. Dneska koukám do programu fotbalového ME a říkám si: ‚Tak co si dneska pustím ... Belgie - Itálie – Hm, to zní zajímavě ... se mrknu - jo ahá, od 14:00 hrajeme my
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Měl sem auto plně naložené až po střechu kartonama, vracíme se s kamarádkou k autu že ji odvezu domu, nemám dálkáč, jen klíč. Takže jdu k autu, strkám klíč do zámku, ale ejhle, nejde otočit :( Zmatkuju, že sem oddělal už i náhradní klíč a v tom kamarádka zahlásí, vždyť v tom autě nemáš ty kartony. Ups... jiné auto :D Holt, stejná barva auta parkující od sebe jen ob jedno auto, dokáže pěkně zmást :-D Ještě že mě neviděl majitel toho druhýho auta :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čerstvé mléko s příchutí Orlických hor?!
    Aha, z podhůří. Nevyspalost je svině.
    HELA
    HELA --- ---
    Včera jsme s přítelem jeli na návštěvu k mojí mámě a já byla fakt unavená... Cestou tam jsem zjistila, že jsem si zapomněla vzít mobil (takže volat, že už jsme dorazili, musel on). Cestou zpátky jsem si uvědomila, že jsem si u ní zapomněla rovnou celou tašku. Takže teď aspoň nemusím bez mobilu shánět mobil :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: mně stačilo druhé mimino dva a čtvrt roku od prvního, abych na něj byla po porodu načepejřená, že furt jenom řve a neumí si říct, co by chtěl, ale dokonce ani zavrtět / pokývat hlavou :DD
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    Byli jsme se psem ve Hvězdě, koukám na psa, očichává se s jiným nalevo od cesty. Chvíli si psa nevšímám a najednou vidím fakt hezkého psa, který k nám jde zprava. Kouknu na muže a říkám : " Jé, to je nádhernej pes. " No... náš pes :]
    KAERI
    KAERI --- ---
    No a jinak... nedávno mě ve tři ráno vzbudilo mimino (dvouměsíční, čili naprosto ležící houska, která se sama ještě ani nepřekulí). Po obvyklém servisním kolečku jsem ho uložila, znovu si lehla a zkoušela usnout. Najednou ucítím na zádech malé ruce, to jak za mnou přišla její dvouletá sestra, a hlavou mi běží: "Sakra, jak jen to mimino dokázalo tak rychle vylézt z postele? A co sakra ještě chce?"

Že miminu pokládám komplexní otázky a očekávám komplexní odpovědi, už je jen takový milý folklór...
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARI: Klasika, to dělám taky, akorát dávám špinavé nádobí do prádla a ponožky do dřezu.
    MARI
    MARI --- ---
    právě jsem nesla špinavé prádlo do odpadkového koše, místo do pračky...
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    Jdu do obchodu.. do Zabky ,pred vstupem dovnitr hledam klice ,natahuju se k zamku ze odemknu..pak mi to dojde...to by nebylo nejhorsi,kdybych pri odchodu neudelala to samy...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Varování - pinzeta položená na touchpad způsobuje třes kurzoru. I poté, co odpojíte a zapojíte myš.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Brácha říkal, že prý tenisák pro psa nechutná stejně, jako jablko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam