• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SALVATOR: já takhle občas podekuju cizím lidem ve vejtahu :).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak sem neska na přechodu hezky poděkoval a slušně pozdravil.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    člověk si běžně dává budík i na mobil, OK. Ale když ten budík dáte, asi by se nemělo zapomínat vyplnit "label" (proč že to ten budík sakra dáváte) - no takhle, vzhledem ke včerejšku bych řek, že mission accomplished ... ale stejně se asi pudu pro výstrahu pověsit, aby mě to v příštím životě třeba trklo ...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Fuck najednou mi pise klavesnice sama "led zarovky E27" do kazdyho login dialogu. Fuck pouzil jsem vsechny mozny i nemozny techniky a antimalwere soft k diagnoze a odstraneni malware. Bez uspechu. Fuck. Po velke nechuti se odhodlavam k reinstall widli. Doslova milionkrat restartuju kompl dokavad se priblblej displej neusmysli mi zobrazit hlasku k bootovani do BIOS, abcyh moh zvolit bootvani z flashdrive, na kterym mam backup widle. Az ted me napadlo ze power saver se da vypnout v OSD menu. Po reinstalu widli mi klavesnice porad sama pise "led zarovky E27". Jdu se odstrelit.
    Az ted me napadlo ze to vlastne dela programovatelna klavesnice. Vcera vecer jsem si tam musel namatlat omylem nejaky makro. Jdu se odstrelit.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HELA
    HELA --- ---
    FAIRIELLA: klasický rýč s nápisem "Vetřelec", jasná nová dárková móda :D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dřepím u počítače, zevluju a internetu, otevřeno několik oken. Náhle zapípá mobil položený na lednici.
    Zmateně překlikávám okna prohlížeče, kam že to přišla ta sms...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    HELA: četla jsem "zhoubné hrnky s nápisy" a v duchu tě chválila za výstižný popis.
    HELA
    HELA --- ---
    Jdu kolem krámku s dárkovými předměty a zaznamenám nějaké zdobné hrnky s nápisy. Klasický kýč, ty nápisy jsou ale nějaké divné. "Vetřelec?!?" říkám si. "Sakra, co si lidi dneska už nevymyslí, i když dárkový hrnek s vetřelcem, to je celkem vtipný nápad..." Kouknu se ještě jednou, a on to "Střelec". Aha.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "S volaným číslem se nelze spojit, zkuste to prosím později," hlásí operátor a mně běží hlavou: "...nebo dřív. Měla jsem asi zavolat dřív. Proč to nehlásí Později nebo dřív?"
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Tak si tak sedím v autě, na sedačce spolujezdce plná jedeapůllitrová petka minerálky, hic jako blázen...

Tyjo, už by se to chtělo napít, pomyslím si, tak šáhnu rukou nahmatám petku a přijde další skvělá myšlenka: mohl bych si ji nejdřív otevřít, ať ji nemusím držet a otevírat zároveň jednou rukou!

Zastavil jsem se po prvním otočení víčka a dobře tomu tak - je fakt vedro!
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Si tak planuju dovolenou- koukam do papiroveho ceskoslovenskyho kalendare na stole co mam v praci.. a vyslo mi to tak pekne, ze vemu 23.8 a 1.9 statni svatky a zbytek vyzobam ofiko dovo... koukam na letenky. Nasla.. Divam se, zda by to neslo jeste nejak natahnout a zaplatpanbuh za ten moment: OH FUCK!!!!! nez jsem koupila letenky, pac Vyroci Slovenskyho narodniho povstani a Den Ustavy Slovensky republiky by mi v Praze asi uplne neproslo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JOPS: víc L víc adidas. Zkusím si to pamatovat.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    zapisovala sem kamaráda na firemní akci, jelikož s náma nepracuje, napsala jsem poznámku "+1 (offnyx)" ...
    KAERI
    KAERI --- ---
    ETERNITY: To je legitimní námitka - přece si nekoupíš šaty, ve kterých bys nebyla k sežrání ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Chci modre saty, nemaji v moji velikosti.
    Prodavacka mi v moji velikosti nabizi zlutou a ja ji suverenne odpovidam, ze je mi lito, ale ze mi zluta barva nechutna.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Problíknul na mě v rychlosti na FB nějaký videokurz "Uzdravte se jídlem" a já četla "Uživte se jídlem". Ale víte co je nejhorší? Že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby za takový kurz někdo chtěl dneska prachy, očekávám to jako další vývoj.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ARCHIMEDES: To je v podstatě srovnatelné s incidentem v Burgundsku, kdy pršeli sledi...
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    " ...před referendem o skotské nezávislosti byly ulice plné aligátorů..."
    ???
    "agitátorů"!
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Odcházím ráno do práce, samozřejmě na poslední chvíli a pospíchám, aby mi neujel bus, protože další jede až za dvacet minut. Na poslední chvíli shrábnu ze stolu připravené léky, že je do sebe hodím ve výtahu a náušnice, které si chci nasadit tamtéž. K nejhoršímu naštěstí nedošlo, zarazila jsem se na poslední chvíli :-D
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PEETIK: jak tě tak čtu tak ještě, žes mu nerozbil okýnko
    když bylo hokejové MS v Rusku, měl jsem každej den (teda včetně zápasů ČR) aspoň jeden zápas, který jsem chtěl vidět. Dneska koukám do programu fotbalového ME a říkám si: ‚Tak co si dneska pustím ... Belgie - Itálie – Hm, to zní zajímavě ... se mrknu - jo ahá, od 14:00 hrajeme my
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam