• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi podvědomí...
    Na cestě do práce, reklama ve výtahu:
    LG OJEB TV..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TYRKYS2: njn, je to takový neutrální nosič na sladko-kysely mírně pikantní nálev - a naše děti to zbožňují. A furt lepší, když si dají po večeři tohle než zmrzlinu.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Cukety miluju, ale KOMPOT?!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Takze ja blbka se divim, proc jsem TAK MOC zrava a unavena... no jeste abych nebyla, kdyz s novym "rezimem" pravidelne nekolikrat tejdne zapomenu na leky :-/

A jak jsem na to prisla? Koukam v koupelne na policce na tejden dobrany plato s myslenkou "to je super, ze uz mam dobrano, uz bych to fakt mohla vyhodit"

A pak mi teprve sepne, ze to nejsou zadny antibiotika ani nic podobnyho, ale kazdodenni pravidelna davka :-/
    MARI
    MARI --- ---
    Pekla jsem koláč a místo abych položila ruku na vál, kde jsem měla mouku a omoučila si ruku, jsem ji zabořila do mísy s ušlehaným tvarohem. Navíc jsem se u toho hrozně lekla, protože jsem tuhle měkkou konzistenci v mouce nečekala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dnes jsem ve 14 hodin dopsala závěrečnou zprávu k měření, které se konalo od 15 hodin. A vůbec mi to nepřišlo divný, měla jsem radost, že mám hotovo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: připomnělas mi moje štítky: dýňová polévka, extra hnusná
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že pozdě večer obvykle nejsem už intelektuálně na výši, to o sobě vím.
    ale že jsem celou letošní várku cuketového kompotu opatřila krasopisně napsanými cedulkami "DÝNĚ 2015"... tak to už je trochu moc!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jela jsem na svatbu a musela jsem se nastrojit ve vlaku...chtela jsem si telefonem prekontrolovat vysledek, tak zapnu fotak, ruzne natacim telefon a ne a ne se najit...az pak mi doslo, ze jsem to neprepla na tu predni kameru.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    "Čas doplnit cukřenku" říkám si v rámci výroby ranního čaje při pohledu do krabice na cukr, která je téměř prázdná...
    Vlezu do skříně, vezmu nový pytel cukru, rozdělám, a pak se mi v hlavě ozve slaboučký hlásek, který říká:

"Jsi si jistý, že chceš tu kilovku cukru přesypat do toho půllitrového hrnku čaje?"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    v srpnu jsem udělala známým ke svatbě děsně originální dárek - krabičku první pomoci. dala jsem tam různý věci, který užijou v na záchranu manželství. např bublifuk nebo čokoládu. dost jsem to vymýšlela, vám řeknu. No a včera jsem náhodou našla svůj dokument z roku 2013 s nadpisem svatební dar. To byste neuhádli, co tam bylo: krabička první pomoci - byl tam popsaný bublifuk, čokoláda....
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zas ten telefon...
    Tlačím buřtguláš, přikusuju chleba, přitom si něco čtu, v ruce se střídá krajíc s přístrojem. Na talíři zbývá poslední sousto, proč si jej nepřihrnout na lžíci mobilem..?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jeden cizi, cizi taky pobavi:)

Jedu si tak po cyklostezce, predjedu kolobezkare (nebot jsem na kole rychlejsi), zaujme me informacni tabule, sjedu k ni, prectu ji, jedu, predjedu kolobezkare (co projeli kolem, kdyz jsem cetla), zaujme me informacni tabule, sjedu k ni, prectuji, predjedu kolobezkare, tabule... potreti predjizdim a slecna na kolobezce vola na sveho partnera: Kajo, uhni, uz jede treti! A vsechny na stejnym kole!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přečíst norwegian salmon jako nonvegan salmon vyžaduje asi značnou dávku připravenosti na cokoli.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Včera v LIDLu zamyšlena cosi vybírám a přitom, abych vypadala ještě úžasněji než obvykle, vycpu jazykem pravou tvář. Najednou mám dojem, že kousek přede mnou někdo stojí. Sakra, co na mě ta ženská tak divně čumí?? A ještě se tak inteligentně tváří?? No, dobře, s trochou sebekritiky, já se taky s tou vyboulenou tváří ksichtím jako tele... počkat...

Ta "ženská", co na mě tak divně čuměla, bylo velké zrcadlo.

Fakt už s epotřebuju vyspat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---

Něco podobně geniálního na zapínání dlouhého zipu na zádech jsem si vyrobila z velké spisové svorky a provázku. Škoda jenom, že jsem si to před odchodem z domu z toho zipu nesundala.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    myslím že už nikdy nebudu číst Zikmund jako Zikmund.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    BILY_HAVRAN: "proč by se člověk jako neměl otevřeně hlásit k háčkování, co je na tom špatného? ... ehm... jo aha..." :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Pod příspěvkem o Konvičkovi mžourám na odkaz. Zaostřím. Podívám se znovu.
    exotopedia.parlamentnilisty.cz/...
    Dobrá inspirace! Je to diverze zaměstnance nebo nová strategie majitele? Každopádně náhle začíná svět dávat větší smysl.
    Ne. Je to eportal.parlamentnilisty...
    MARI
    MARI --- ---
    já zase pořád píšu do firemního počítače heslo z domácího počítače a doma z firemního
    (možná by to taky chtělo nějakou delší dovolenou a bez počítačů)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam