• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi tak trochu nihilistický error, ale což?
    Poslední tak 2 týdny mě trápí rýmička. Co si budeme povídat, pro chlapa je to zlé. V práci, když už jsem nevěděl co a o potřeboval na záchod, odskočil jsem si.
    Víte, stát u mušle, zavřít oči (protože hlava fakt bolí), vyklepávat a tvářit se spokojeně, protože hlava aspoň na chvilku přestává bolet, asi není, zcela ono...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    odpoledne hledám deštník
    teď ho najdu v igelitce v lednici
    mokrý od dopoledne
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Zavolám si z druhého čísla na mobil. 48 minut poté koukám na mobil a říkám si že mi někdo volal a že bych si to číslo měl vygooglit zda to nebyl nějaký telemarketing.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem našla červeně svítící čudlík na sběrném kontejneru našeho vestavěného vysavače. Běžím k muži a poctivě mu hlásím, že ten kontejner svítí červeně a musí se tedy asi vysypat. Ukázal mi kouzlo: když to zmáčknul, začalo to svítit zeleně a vysavač se zapnul. No co, máme ten krám jenom asi dva roky, že jo...
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    SALVATOR: Jj.. Já zas občas v diskuzích na idnesu marně klikám na profilovej obrázek v blahé naději, že dotyčnýmu napíšu osobní zprávu..:/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Koukám do tržiště, scrolluju, narazim na zvýrazněnej inzerát a přemejšlim, proč má sakra tolik palců nahoru a od kdy jako de dávat palce v tržišti.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    tak si kamarad vcera vecer objednaval sluchatka, rekapitulace objednavky mu do mejlu prisla s cenou neco malo pres ctyricet miliard, do kolonky mnozstvi se mu totiz povedlo napsat svy telefoni cislo
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    Kdyz uz jsme u toho, tak me casto vypadne takove nestastne pismenko z pozdravu.
    Napr: "Hell Malte, as i've informed you yesterday, i'll be out of office in the morning..."
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Odesílám platbu z účtu a má mi přijít sms s autorizačním kódem, takže zírám na telefon ... zírám ... zírám ... zírám ... ... ... joaha, tady ještě musím kliknout na "potvrdit".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    stejně jako tahání sešívačky nezpůsobá pohyb kurzoru...
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    čtu si papírový dokument a roluju si ho nahoru kolečkem u myši...nefunguje to
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já zase příliš často děkuji za ojebávku. Objednávka mi prostě nejde z klávesnice.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MADIETTA: "PředNĚŽNÁ cenová kalkulace"...
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    NELLAS: !!!!! make my day !!!

Mno ale abych neOTil, tak se taky přidám se svou troškou:

Zakazník se vymýšlí - tím spíše že známe, můžeme, umíme... jistěéé, takže další rozšíření/změna objednávky, beru jeho mail, připisuji k němu info poznámku v češtině a přeposílám kolegovi, který mi k tomu má dodat posudek.

O pár hodin později přijde od stejného zákazníka další email... ufff .... co zase ještě? ... a ono:

"Havran, write in English please, I don't speack polish.

Thanks."

Takže komupak jsem to poslal ... ?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Best retards...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: Já zase nejsem schopná napsat v angličtině správně slova jako count, counting nebo country. Vždycky vynechám O.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PEETIK: Ještě že tak. "A komu bych to tak hodil, když ty papírky a jména vidím prvně? Tak třeba Ano, to je takový pěkný, pozitivní název!"
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Minulou sobotu sem jel navštívit rodiče a s tím, že si zajdu i zavolit nějaký ty voly... no, tak pospíchám do školy, kde se ostatně všechny volby vždycky konají. Přijedu s tím že za 15 min to končí, utíkám po schodech.. a domáhám se vstupu, ale brána je zavřená. No, po příchodu k rodičům sem zjistil že krajské volby se jaksi Prahy netýkaly :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam