• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MADIETTA: "PředNĚŽNÁ cenová kalkulace"...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Best retards...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: Já zase nejsem schopná napsat v angličtině správně slova jako count, counting nebo country. Vždycky vynechám O.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PEETIK: Ještě že tak. "A komu bych to tak hodil, když ty papírky a jména vidím prvně? Tak třeba Ano, to je takový pěkný, pozitivní název!"
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Minulou sobotu sem jel navštívit rodiče a s tím, že si zajdu i zavolit nějaký ty voly... no, tak pospíchám do školy, kde se ostatně všechny volby vždycky konají. Přijedu s tím že za 15 min to končí, utíkám po schodech.. a domáhám se vstupu, ale brána je zavřená. No, po příchodu k rodičům sem zjistil že krajské volby se jaksi Prahy netýkaly :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Překlepy jsou tu asi velmi časté, ale zázračná záměna í za é se mi daří pravidelně..."Pacientka, dosud u nás v píči..."
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NIGHTFURY: to je klasika ... kolikrát si ani nevšimnu, že mi třeba něco dohrálo. Ani mi není divný, že slyším kolegy (kvůli kterým si ta sluchátka nasazuji).
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Už hodinu a půl sedím v kanceláři se sluchátky. Bez zapnuté hudby.
    Achjo, pondělí..
    AZA_
    AZA_ --- ---
    TRPASLICE: je mi krapet blbý publikovat error rodinného známého, ale:
    Koupil maso a boty. Přišel domů, nákup uklidil a šel si po svých. Za pár dnů hledal v mrazáku to maso... a našel boty.
    Maso viselo v igelitce na věšáku v kumbálu a už nevonělo.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    ETERNITY: Hm, co udělá hostelový staff, když najde ztracenou igelitku v kuchyni? Dá ji do lednice. A já pak den hledám tašku se zubní pastou a gumičkou :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    To mi pripomina mozkovy error na koleji. Bydlela jsem se ctyrma dalsima holkama (Medickama! Strasne se ucily!). Rano se vzbudim, chci si udelat kafe, rychlovarna konvice pryc, zbyl jen podstavec.
    Tak se rozhlizim, abych ty nebozacky, co si do peti do rana opakovaly svalstvo latinsky, nevzbudila, nakonec to vzdavam a jdu pro energitak do lednicky.
    Co na me vykoukne v lednicce? Rychlovarna konvice!
    Zadna z nich si tehdy nepamatovala, ze by ji tam davala. Tezky je zivot medika.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Šla jsem se vysprchovat, svršky jsem - jako obvykle - odložila na pračku, která ovšem téhož času prala. Vlezu do vany, zatáhnu závěs, atd atd....než jsem se dosprchovala, pračka stihla vyždímat a dokončit program. Když jsem odhrnula závěs, byla na zemi před pračkou hromada oblečení a já si říkám: "tyjo, ono se to samo vyndalo???"
    (samozřejmě že ne, to bylo to moje odložené, co bylo při ždímání setřeseno)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Jsme na procházce. Jdeme do kopce, je mi horko. Vytáhnu si banán a kuřácké potřeby z klokaní kapsy, abych to při svlíkání nevytratil, sundám mikinu, že si ji uvážu kolem pasu, pak se zakecám s kámošem a najednou se dívám - mikču mám zas na sobě, věci zpátky v klokanu a je mi furt horko. Tak znova...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    zrovna sem se rozhodla, ze s google maps musim pockat do rana, protoze ted tam bude tma.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    prej je neska čtvrtek. Jsem byla nasraná, že nestíhám tenhle tejden napsat jeden důležitej mail. Tak stíhám :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Celé září se nemůžu zbavit pocitu, že je listopad...počasí nepočasí, prostě mi zbývá do konce roku měsíc a kousek a vůbec mi to není divný. Až když jsem si teď "na poslední chvíli" pořídila diář na 2017, se mi to konečně v hlavě správě přepnulo a mám úplně na pohodu září.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Vylezu z vany na studenou dlažbu a dlouze se zasním, jaký by to bylo mít v koupelně podlahový topení.
    Ale počkat.... vždyť ho máme, jen ještě není zapnutý.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Bydlím v novém bytě půl roku... Už dlouho uvažuju, že koupím do kuchyně hodiny, protože tam žádný nejsou - trouba a mikrovlnka nemaj hodiny...
    A dneska zjistim, že na odpočítávání mikrovlnky... jdou naštelovat hodiny ...
    půl roku chci koupit hodiny .....
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KAERI: zde jsem nadčlověkem, zde okupuji ;-)

KAERI
    KAERI --- ---
    Jela jsem včera pozdě večer z nádraží tramvají a venku zahlédla ceduli s nápisem "Náckovo divadlo." Že šlo o Janáčkovo divadlo, mi došlo až o tři zastávky později.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ETERNITY: Jestli se takové testy budou používat i za 20 let, polovina lidí bude moct rovnou odejít (protože už se psací písmo neučí). :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam