• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ADD
    ADD --- ---
    Při koukání na blízko si musím sundavat brýle. Teď šiju v ruce něco tmavě šedého, pořád na to blbě vidím... tak jsem si zajela nehtem do oka, abych oddělala "další vrstvu" a viděla líp. Au.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    včera luštím po sto letech křížovku
    "sedadla vlekařů" - wtf, to má nějaký speciální název? podívám se znova: "sedadla vladařů"

říkám to muži, ten se mi směje a za chvíli kouká na stream, tam video Jak se vyrábí parenica a povídá "teď jsem četl 'jak se vyrábí placenta'!"

je to nakažlivý!!! :D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    prave jsem pri odchodu z domu poprala manzelovi dobrou noc. trochu ho to prekvapilo a me taky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Plakát na zastávce: "20 rokov onanie!" Eh? Jo aha, "20 rokov NoName"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nojo, jak se nemám divit, kdo že to sakra vystupoval ve Woodstocku 69., když si spletu Santanu a Sinatru. Ale moh by to bejt dobrej bizár.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    od dopoledne postradam zapalovac, kterej jsem ted nasla zastrcenej za podprsenkou, kam jsem ho strcila, protoze jsem potrebovala volny ruce. tak hlavne ze se nasel. :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    tak zubní pasta není nejvhodnější podklad pod makeup. A to jsem se pořád divila, jak se něco takového může někomu vůbec stát :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NIGHTFURY: a když navíc místo "moči" přečtete "očí"...
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Klasika...vyťukávám telefonní číslo na klávesnici a divím se, že sluchátko je hluché.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Cykloservis, sklenářské práce. "Sklo na kole? Ne, to asi spíš dva kamarádi spojili prostory..jeden dělá kola, druhý sklo.....Aha, on je to Skloservis, sklenářské práce!"
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Titulek na idnesu:
    "Dement je pro společnost antivirový program, říká ředitel festivalu"

Si rikam, tak mi budem kua zdrava spolecnost.. Hm, to nedava smysl... Demetu mame dost, ale jak to muze souviset.
    Pravda je, ze: Dokument je pro společnost antivirový program, říká ředitel festivalu
    KN0FL
    KN0FL --- ---
    Včera jsem strčil pizzu do trouby a šel koukat na seriál. Vzpomněl jsem si na ni až za čtyřicet minut...

...ale vůbec nic se s ní nestalo, protože jsem troubu nastavil na stupeň ,,rozsvícená žárovka,, :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PEETIK: Mne dneska z jednoho vyberoveho rizeni volali. Jsa na nemocenske a trochu zblbla jsem babe z HR rekla neco ve smyslu: sorry, I'm on pills now so I would prefer talk to you later.

Tak nevim, jestli jsem se na tu pozici prave neodepsala.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    v pondeli sem mel jit na kontrolu na plicni, ale nepamatuju si kdy. tak si brzo rano volam doktorce jestli muzu vedet v kolik tam mam dneska jit..aha, no az ve ctvrtek. dobre, sem po nemoci a doma.

no a dneska sem jel na pracovni pohovor, vstavam brzo, prijedu tam načas a kdyz me asi po půl hodine přijdou navštívit, tak rekne mamazer...ste tu trochu brzy... ale mame volno, tak si vas vyspovidame... jinak máte prijit az zitra :-D
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Jsem dneska ráno chtěla odemknout dveře empetrojkou. V první chvíli mi vůbec nedošlo, že to opravdu nejsou klíče. Budiž mi omluvou, že jsem nakřáplá, takže funguju ještě víc na autopilota než v obvyklá rána...;)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    ETERNITY: jojo, červená řepa mě dostane vždycky... pokaždý
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: Co teprve ten sok po cervene repe...
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Ráno jedu do práce, celou cestu mám mobil v kapse, ale před výstupem ho dávám do batohu (tuším, že budu možná muset dobíhat autobus, tak aby nevypadl). Ha! Ještě mám čas, tak si zatím koupím něco k svačině. Koupenou Milu hážu do kapsy a jdu zpět na zastávku. Po chvíli čekání vytahuju mojí svačinu a nechápu, proč na ní najednou nevidím čas..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Než se budete snažit googlit, jestli jste mimozemšťan nebo co, zkuste se zamyslet, jestli neberete nějaké léky nebo potravinové doplňky.
    Takový Riboflavin umí změnit barvu moči na svítivě žlutozelenou a pěkně otřese lidským sebeuvědoměním.
    SOOKIE
    SOOKIE --- ---
    Strašně jsem spěchala. Vybíhám ze dveří, v jedný ruce termohrnek s kafem, v druhý odpadky, honem do popelnice, honem do auta. Že je něco blbě mi došlo, když jsem se snažila narvat odpadkovej pytel do držáku na hrnek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam