• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Ráno jedu do práce, celou cestu mám mobil v kapse, ale před výstupem ho dávám do batohu (tuším, že budu možná muset dobíhat autobus, tak aby nevypadl). Ha! Ještě mám čas, tak si zatím koupím něco k svačině. Koupenou Milu hážu do kapsy a jdu zpět na zastávku. Po chvíli čekání vytahuju mojí svačinu a nechápu, proč na ní najednou nevidím čas..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Než se budete snažit googlit, jestli jste mimozemšťan nebo co, zkuste se zamyslet, jestli neberete nějaké léky nebo potravinové doplňky.
    Takový Riboflavin umí změnit barvu moči na svítivě žlutozelenou a pěkně otřese lidským sebeuvědoměním.
    SOOKIE
    SOOKIE --- ---
    Strašně jsem spěchala. Vybíhám ze dveří, v jedný ruce termohrnek s kafem, v druhý odpadky, honem do popelnice, honem do auta. Že je něco blbě mi došlo, když jsem se snažila narvat odpadkovej pytel do držáku na hrnek.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CASTROL: Ne, ale pravidelně mě takhle děsí jedna reklama na auta v rádiu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    CASTROL: Ne, zato se mi teď stalo, že jsem chtěla hodit blinkr doprava. A když doprava, tak to logicky bude ta páčka na pravé straně volantu, že.

Leda že by ne.

Ale zase jsem si ověřila, že stěrače stírají, a to se taky sejde.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CASTROL: ano. už u několikátého auta, cca od roku 2000 -2002 nemám klakson na páčce a stejně mě to vždy překvapí.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    taky se vám stává, že trochu víc zmáčknete při řízení volant, ono to zatroubí a vy se vyděsíte, kdo to na vás troubí, že jo?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: víš, co se ti něco snaží sdělit? Nejvyšší čas si pořídit psa.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska jsem se ráno probudila s tím, že musím honem jít se psem, protože jsem s ním večer asi nebyla. Pak jsem si uvědomila, že jsem s ním nebyla ani včera odpoledne a ani ráno. Chvilku jsem přemýšlela, jak je možný zapomenout dva dny vyvenčit psa a pak jsem si uvědomila, že už čtvrt roku žádnýho nemáme.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vybalovala jsem krabici jídla pro kočky a manžel zrovna říkal, že si asi kávu nedá, že nemá co k ní. Moje pusa byla rychlejší než mozek:"Mohla bych ti otevřít ty nové granule."
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Když bydlíte v bytě, kterej má záchod na chodbě a vyžaduje samostatný klíč, buďte vždycky na pozoru, abyste si ho tam nezabouchli.

Protože to je docela absurdní situace.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že si manžel včera při čištění zubů málem na kartáček dal místo zubní pasty mast na opruzeniny, to by se ještě dalo svést na to, že nešla elektřina a při svíčce na to nebylo vědět.
    ale že já pak vzala tubu zubní pasty a jala se ji vymačkávat na kartáč na vlasy, tak to už fakt nevím, jak vysvětlit!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já se včera před usnutím snažila přelouskat návrh smlouvy od banky. Začátek: banka ta a ta, zastupovaná - nějaká jména, dále jen Blanka... sakra, to je na takový dokument nějaký familiární, oslovovat křestním jménem... podívala jsem se znova a pochopila, že mám jít spát a přečíst si to ráno.
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    Jedno z těch přehlédnutí, která dávají větší smysl než originál:

"Spořicím účtům snižujeme sazbu, peníze jde ale zahodit i jinak"

Počkat ... fakt? ... a jo, tam je "zhodnotit"! I když při tak mizivém úroku by tam opravdu víc sedělo právě "zahodit".
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi tak trochu nihilistický error, ale což?
    Poslední tak 2 týdny mě trápí rýmička. Co si budeme povídat, pro chlapa je to zlé. V práci, když už jsem nevěděl co a o potřeboval na záchod, odskočil jsem si.
    Víte, stát u mušle, zavřít oči (protože hlava fakt bolí), vyklepávat a tvářit se spokojeně, protože hlava aspoň na chvilku přestává bolet, asi není, zcela ono...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    odpoledne hledám deštník
    teď ho najdu v igelitce v lednici
    mokrý od dopoledne
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Zavolám si z druhého čísla na mobil. 48 minut poté koukám na mobil a říkám si že mi někdo volal a že bych si to číslo měl vygooglit zda to nebyl nějaký telemarketing.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem našla červeně svítící čudlík na sběrném kontejneru našeho vestavěného vysavače. Běžím k muži a poctivě mu hlásím, že ten kontejner svítí červeně a musí se tedy asi vysypat. Ukázal mi kouzlo: když to zmáčknul, začalo to svítit zeleně a vysavač se zapnul. No co, máme ten krám jenom asi dva roky, že jo...
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    SALVATOR: Jj.. Já zas občas v diskuzích na idnesu marně klikám na profilovej obrázek v blahé naději, že dotyčnýmu napíšu osobní zprávu..:/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Koukám do tržiště, scrolluju, narazim na zvýrazněnej inzerát a přemejšlim, proč má sakra tolik palců nahoru a od kdy jako de dávat palce v tržišti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam