• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    čtu: profesor demagogie na VŠE... COŽE? aha, profesor demografie...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NIGHTFURY: uz som par krat v pondelok obiehala celu firmu, kto mi vzal moj hrnek, az ho nasiel niekto v mikrovlnke, ked si siel zohriat obed. S cajom, ktory som pred vikendom zohrievala, pretoze som ho po parhodinovom pokuse o uvarenie zvladla este nechat vychladnut.

Na to, ze tam zabudam aj plysoveho slona, si uz tiez zvykli.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chtěla jsem se rozčilovat, kdo z kolegů mi sebral můj hrneček se Snoopym.. no, měla jsem v něm kafe na stole.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ...a kečup do čaje. Taky dobrý...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Máme takovou super krabici na tříděný papír. Je na strategickém místě, dobře přístupná... tak proč do ní nehodit pecen chleba...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    čumim na svý přátelé na fb, oko mi padne na jednu fotku a tak si říkám: Tebe znám - tebe jsem dneska viděl, CO tu děláš?

- fb nemůže za to, že mám v přátelích svojí učitelku z kurzu, opravdu to není vina sociálu ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KENJIRO: tvl máš štestí že to přežil
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Koukám, že notebook jede na baterku. Sakra, vždyť ho mám na nabíječce? Cvaknu lampou zapojenou do stejné prodlužovačky... svítí, takže zásuvka funguje. Dofám, že je to jen nabíječka a ne noťas! Vytáhnu kabel nabíječky z noťasu a zapojím ho zpátky...pořád nic. A sakra.

Koukám na to a přemýšlím. A najednou mi to dochází.

Bodejť že si noťas neví rady s nabíječkou, když mu ji místo do napájení narvete do ethernetu...
    MARI
    MARI --- ---
    Chci si vyhledat na googlu jednu věc k bootstrapu... a zadávám "googstrap".
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Zateplené vagíny v 8 barvach .... legíny Marto, legíííny! :D
    ADD
    ADD --- ---
    Při koukání na blízko si musím sundavat brýle. Teď šiju v ruce něco tmavě šedého, pořád na to blbě vidím... tak jsem si zajela nehtem do oka, abych oddělala "další vrstvu" a viděla líp. Au.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    včera luštím po sto letech křížovku
    "sedadla vlekařů" - wtf, to má nějaký speciální název? podívám se znova: "sedadla vladařů"

říkám to muži, ten se mi směje a za chvíli kouká na stream, tam video Jak se vyrábí parenica a povídá "teď jsem četl 'jak se vyrábí placenta'!"

je to nakažlivý!!! :D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    prave jsem pri odchodu z domu poprala manzelovi dobrou noc. trochu ho to prekvapilo a me taky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Plakát na zastávce: "20 rokov onanie!" Eh? Jo aha, "20 rokov NoName"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nojo, jak se nemám divit, kdo že to sakra vystupoval ve Woodstocku 69., když si spletu Santanu a Sinatru. Ale moh by to bejt dobrej bizár.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    od dopoledne postradam zapalovac, kterej jsem ted nasla zastrcenej za podprsenkou, kam jsem ho strcila, protoze jsem potrebovala volny ruce. tak hlavne ze se nasel. :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    tak zubní pasta není nejvhodnější podklad pod makeup. A to jsem se pořád divila, jak se něco takového může někomu vůbec stát :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NIGHTFURY: a když navíc místo "moči" přečtete "očí"...
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Klasika...vyťukávám telefonní číslo na klávesnici a divím se, že sluchátko je hluché.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Cykloservis, sklenářské práce. "Sklo na kole? Ne, to asi spíš dva kamarádi spojili prostory..jeden dělá kola, druhý sklo.....Aha, on je to Skloservis, sklenářské práce!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam