• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Tak fajn, před pár dny odemykám mpétrojkou, dneska ráno podobný fail, chtěla u řidiče v buse platit klíčema. Ještěže jsem si to včas uvědomila, už takhle má slizký kecy, když na Čerňáku vystupuju ("Vy tu se mnou nezůstanete?"). Už si živě představuju ty narážky, kdybych mu fakt podala klíče od bytu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nojo, jak se mi nemá všude zobrazovat nula, když mám všechny výsledky menší než 1 a zaokrouhlování nastavený dolu na 0 desetinnejch míst.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    echo * >> "*.t"
    rm *.t

ach jo...
    MARI
    MARI --- ---
    Tři dny se poctivě po sprchování natírám tělovým mlékem z takové té malé lahvičky, co dávají v hotelu. Přivezla jsem si to z USA jako suvenýrek a řekla jsem si, že to raději zužitkuju, než se to zkazí. Až na to, že až po těch třech dnech jsem si přečetla, co je na té lahvičce napsáno, a že se jedná o kondicioner na vlasy. Ale roztírá se dobře a kůže je po něm taková hebká...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ELWARA: ahá!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ELWARA: Klus je jazykový hračička, takových nejednoznačností má plno :)
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    SANTAL: profesoři demagogie myslím učí hlavně na Vysoké škole života :D

Jinak můj nic moc minierůrek z kategorie "domalých synků": oblíbila jsem si v poslední době starší písničku od Kluse Nina, dokonce jsem se to naučila i na piáno. Akorát jsem se divila, proč že to "padnou minarety", ale asi nějaká hlubokomyslná poetika. Aha, padnou-mi-na-rety, jakože RTY, slzy múz. Kjo. :D
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Na zápal plic sem dostal inhalátor.. no, takže rozdejchat se a s nádechem stříknout a zadržet dech na chvilku... tak jo... No už 2x sem to udělal naopak. Takže s hlubokým výdechem sem zadržel dech a stříknul inhalátor a opět zadržel dech a teda nic moc povídám. Blbě se pak zadržuje dech, když v sobě člověk nemá nic.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    "Iráčan roku znásilňoval bojovnici islámského státu"???? aha takže jinak "Iráčanku rok znásilňovali bojovníci islámského státu"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Už týden potkávám billboart bazénový úlet a vždycky si představím ty odlétající bazény.

SANTAL
    SANTAL --- ---
    čtu: profesor demagogie na VŠE... COŽE? aha, profesor demografie...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NIGHTFURY: uz som par krat v pondelok obiehala celu firmu, kto mi vzal moj hrnek, az ho nasiel niekto v mikrovlnke, ked si siel zohriat obed. S cajom, ktory som pred vikendom zohrievala, pretoze som ho po parhodinovom pokuse o uvarenie zvladla este nechat vychladnut.

Na to, ze tam zabudam aj plysoveho slona, si uz tiez zvykli.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chtěla jsem se rozčilovat, kdo z kolegů mi sebral můj hrneček se Snoopym.. no, měla jsem v něm kafe na stole.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ...a kečup do čaje. Taky dobrý...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Máme takovou super krabici na tříděný papír. Je na strategickém místě, dobře přístupná... tak proč do ní nehodit pecen chleba...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    čumim na svý přátelé na fb, oko mi padne na jednu fotku a tak si říkám: Tebe znám - tebe jsem dneska viděl, CO tu děláš?

- fb nemůže za to, že mám v přátelích svojí učitelku z kurzu, opravdu to není vina sociálu ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KENJIRO: tvl máš štestí že to přežil
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Koukám, že notebook jede na baterku. Sakra, vždyť ho mám na nabíječce? Cvaknu lampou zapojenou do stejné prodlužovačky... svítí, takže zásuvka funguje. Dofám, že je to jen nabíječka a ne noťas! Vytáhnu kabel nabíječky z noťasu a zapojím ho zpátky...pořád nic. A sakra.

Koukám na to a přemýšlím. A najednou mi to dochází.

Bodejť že si noťas neví rady s nabíječkou, když mu ji místo do napájení narvete do ethernetu...
    MARI
    MARI --- ---
    Chci si vyhledat na googlu jednu věc k bootstrapu... a zadávám "googstrap".
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Zateplené vagíny v 8 barvach .... legíny Marto, legíííny! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam