• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARI: Já hledám, kde je pod článkem diskuse.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: A ted znova u fotky.
    MARI
    MARI --- ---
    Pri cteni v papirovem casopise marne hledam tlacitko "Like".
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    SLEEPLESS8: Spíš mám obavu z toho až se začnu snažit odemknout auto klíčem od kanceláře
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    Z47TC: abyses pak nedivil, ze mas auto odemceny..
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    Klíč od kanceláře mám na společném kroužku jako klíč od auta. Poslední dobou se snažím stále odemykat kancelář na dálku a divím se že když dojdu ke dveřím, tak jsou zamčený.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Policista ve Vodňanech zastřelil kuře..." - jo aha, muže.
    KAERI
    KAERI --- ---
    "Přemístili jsme posraný panel nahoru, takže..."

Co-o? Že by takto bez servítků tlumočili názor uživatele?

Ne. Ten panel je postranní...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Sáhodlouze brouzdám eshopem, objednávám trička a mikiny pro manžela a pro sebe, koukám u toho na televizi, piju pivo, posléze kecám s přišedším chotěm... Konečně odesílám a platím objednávku. Když přijde takový ten oznamovací mail, znovu na ni koukám a něco mi tam nesedí - aha, jedno triko jsem hodila do košíku dvakrát.
    Právě to s nápisem "STAY FOCUSED".

(Mimochodem, nechcete ho někdo?)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jsem si říkala, že si po 7 letech zasloužím nové boty na běhání a vezmu si znovu adidasky, když už v nich běhám takovou dobu(teda spíš snažím se občas vyběhnout). Byla jsem v tom jejich profi krámku, konzultovala, zvolila model a teď se odhodlávám k investici. A jak si dneska ty svoje starý boty nazouvám, tak koukám, že ony mají takovou tu fajfku...to tedy asi není Adidas
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    čtu si hodnocení parfému:
    Hlava: nebolí, mandarinka
    what?!
    Hlava: neholí, mandarinka
    WHAT?!
    Hlava: neroli, mandarinka
    OK
    Tělo: tuberkulóza...
    Mělo být tuberóza, končím...
    VEJTEK
    VEJTEK --- ---
    ....chápu, že chcete svému zákazníkovi vyhonit....pardon, vyhovět..... (ranní schůzka s klientem po flašce Tullamorky )
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Když už jsme u těch přeslechů, jedna starší:

Přicházím do obchůdku, kde mé drahé zrovna ten den pomáhá její babička a právě tato babička mne vítá jako první, přičemž drahá je zabraná do práce.
    Jelikož je daná babička vcelku veselá kopa, rád ji zdravím netradičně a tak jsem bodře zahlásil čerstvě vymyšlené:

"Ahoj pratchýně!" - což se neminulo očekávaným účinkem...

... tedy u babičky, ta se zasmála ...

Zato má drahá se ke mne otočila jak na obrtlíku a z očí ji šlehaly blesky.
    Vůbec jsem to nechápal, ale stával jsem se menším a ještě menším a dokonce i babička vedle mne vypadala dosti nechápavě a vyděšeně, načež jsem byl výhružným hromovým hlasem tázán:

Jaká PRASVINĚ?!!!

... no a pak se babička naštěstí rozesmála a zachránila mi život.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Jedním uchem poslouchám TV zprávy:
    "V Česku stoupá spotřeba antihmoty..."
    ??
    Antibiotik!

Asi bych neměl koukat na sci-fi.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Cože Stavební práce kundička...ahá babička.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    psat zprávy opilej se nevyplaci a uz tuplem ne, kdy napise kolega abych tiskovy data neuzavíral, nechal masky a vrstvy otevreny atd,,. pak se člověk co pise jinde jinou zpravy zamota a zpráva, ktera patri jinam pak obsahuje informace ze masky a vrstvy neuzavru atd...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    joa teda ne můj, ale zúčastnila jsem se: Včera jsem šla na večeři tady do místní hospůdky, k pití jsem si objednala Thai ice tea. Jídlo mi donesli, tak jím. Pak koukám, jak týpek už nese i ten čaj, ale minul mě, došel až na ulici, tam se chvilku rozhlížel, pak tam zasedl ke stolečku s popelníkem, vytáhl cigáro a začal si napohodičku pokuřovat a popíjet ten drink. Aha, říkám si, tak on si šel asi udělat pauzu a donese mi to někdo jiný. Noale dlouho se nic nedělo, tak na toho týpka koukám, on si toho všimnul, tak koukal na mě, na čaj, na mě, pak se plácnuj do čela, típnul cigáro, začal se hrozně smát a šel mi ho teda udělat znovu :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    To jste věděli, že na skleněném stole optická myš nefunguje?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    no tak sem v errorech no, škoda nebo tatra.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHEVALIER: tak proč se divíš, že mluvím o Tatře?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MAR_TINA: ja nekde tvrdim ze by se zena nemohla posadit za rizeni nakladaku?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHEVALIER: a i kdyby větší, proč by se žena nemohla posadit do náklaďáku?
    Traktor řídit umím, teda nějaký prazetor, skoro 20 let jsem v tom neseděla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam