• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    no tak sem v errorech no, škoda nebo tatra.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHEVALIER: tak proč se divíš, že mluvím o Tatře?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MAR_TINA: ja nekde tvrdim ze by se zena nemohla posadit za rizeni nakladaku?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHEVALIER: a i kdyby větší, proč by se žena nemohla posadit do náklaďáku?
    Traktor řídit umím, teda nějaký prazetor, skoro 20 let jsem v tom neseděla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: tahle byla docela v pohodě, jen musel spolujezdec vzít kombinačky a chytit sytič a prvních 10 km ho držet.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: jo, těch měl táta "flotilu". Každá měla jiné vychytávky, jak ji přimět vůbec fungovat. U tmavohnědé bylo potřeba nejprve nakreslit křídou na zem kruh a obětovat černého kohouta.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BILY_HAVRAN: ano tuhle :) Ale byla světle modrá.
    super vůz, pro řidiče začátečníka bomba, pak už ho NIC nepřekvapí.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    CHEVALIER:
    MAR_TINA:

Jsme v mozkových errorech, tady je to v pořádku ;o)

Předpokládám, že tuhle tatru:

CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MAR_TINA: ehm "tatru 1203"?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PEETIK: ženy nejsou horší v couvání a parkování, ony se toho bojí, protože to o nich každý říká, a pak to nezkouší a nemají šanci se to řádně naučit.

Ale já dostala v práci v lese tatru 1203 a mohla jsem nacvičovat do nekonečna.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MAR_TINA: obdivuji couvaci skill u zeny. ja jednou vezl Minicoopera do obchoďáku na novy smuchov na vystavku, kolega mi ukazoval ze z každé strany mam cca 20 cisel takze to dam... a jel sem popredu, no a kdyz sem malem projel,sklenenou vyplni a rozvibroval sem celou sklenenou vylohu, okamžitě sem upustil od toho abych tam zajel jeste s Trojkovym Bawem, ktrery je o tech 20 cisel,sirsi. takze poklona couvacimu skillu. ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Rozhodla jsem se zacouvat do garáže a procouvat jí na dvůr, protože jsem měla v kufru auta těžký náklad, který jsme potřebovali vyložit.
    Procouvat naší garáží je náročný akt, je lehce do kopce, stavěná na Škodu 1000 mb, já mám Peugeot Partner, v nejužším místě musím sklápět zrcátka, abych se vešla. A couvám vždy na zrcátka, neumím se otáčet dozadu a nejsem zvyklá, aby mi někdo ukazoval. Manžel je neřidič.

Couvám pomalu, přesně, snažím se, hladce projíždím středem až na dvůr a celou dobu vidím za autem poskakovat manžela a dělat blbosti. Dojedu, vysoukám se z auta a ptám se:"Proč si prosím tě celou dobu předváděl pantomimicky slepici?" "Jakou slepici? Já sem ti ukazoval, kam máš jet."

ááááá
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    DOMINIKAWESOME: ... jednoho vážně popálil proud z trofejí....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BOS: To neni error, to je stejny
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Když jsem interně posílal kolegům, jak nám jeden klient logl incident:
    Event Log Notes: 
    Hell Support,
    Jednalo se pouze o typo od klienta. Ovšem to, že jsem potom málem poslal maila Managementu s podpisem "Kind Retards," to už je na pováženou..
    BOS
    BOS --- ---
    čtu rozhovor.

"baví mě jezdit čurat do přírody..."
    čundry.
    DOMINIKAWESOME
    DOMINIKAWESOME --- ---
    Mladíci v Plzni se chtěli vyfotit s vagínou.. Divná zpráva takhle po ránu..

Mladíci v Plzni se chtěli vyfotit na vagónu, jednoho vážně popálil proud z trolejí – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...zni-se-chteli-vyfotit-na-vagonu-jednoho-vazne-popalil-proud-z-troleji.html
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pracuju na pocitaci a stridave uklizim byt.
    Setru linku, oloupu mandarinku, sednu s ni k pocitaci. Odhodim deku, zvednu se, dam prat pracku, oloupu mandarinku, sednu s ni k pocitaci. Odhodim deku, do ktere jsem se mezitim zas nejak bezmyslenkovite zachumlala, setru podlahu, oloupu mandarinku, sednu k pocitaci... Mam mandarinky fakt rada.
    Akorat ze z kazde jsem uloupla tak mesicek a zbytek rozmackala zadnici v dece.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Právě se mi podařilo přečíst jméno časopisu Reflex jako Reflux.
    A asi u toho zůstanu.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    KAERI: Ty jo, to mě uklidňuje. Já jsem se onehdá vyděsila, že mi doma řve dítě, když jsem ho právě odeslala s dědou do bazénu. Až pak jsem si uvědomila, že vlastně mám už dvě děti a to druhý mi doma zůstalo. Fakt to nemělo ze začátku lehký. Jednou jsem přes něj hodila svetr, protože jsem zapomněla, že je položený na gauči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam