• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TRISSIE: Celkem trvalo, než mi to došlo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a já ti chtěla odepsat, proč dáváš do mrazáku plastové přihrádky :))) (btw znova jsem doodmrazovala ;))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: chtěla jsem ti odepsat, že to tak dělám vždy a ještě nikdy nezkřehl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    napadlo mě, že když je venku taková zima, mohla bych odmrazit mrazák - jídlo z něj bych dala na balkon a aspoň by se nerozmrazilo. pak jsem si to ale rozmyslela, protože v mrazáku jsou plastové přihrádky a ten plast by mohl v té zimě venku zkřehnout!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na hotelovem pokoji jsem si schovala nejaky ten zbytek od vecere v krabicce do minibaru, protoze je tam chladno, ze... Aktivni pokojska mi to ale vyhodila, zatim co jsem byla pryc.
    Na druhy den uz jsem chytrejsi a na krabicku napisu fixou instrukci "do not throw away". Vecer prijdu z prace a slava, krabicka je porad na miste.
    Akorat si nedokazu predstavit vyraz te pokojske, protoze jsem na krabicku v nejakem pominuti smyslu napsala "please, do not throw up".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: To by ovsem vysvetlovalo, proc EET panum tak bere cas:) Mimochodem podle historie googlu neni zdaleka sam, kdo se takhle utnul...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Můj drahý pomáhá mému tátovi s přípravou na EET.
    Dnes spolu mluvili o webu Anetca a domluvili se, že táta pošle v e-mailu nějaké odkazy včetně tohoto webu.
    Akorát táta evidentně netušil, že se to píše s C. Zkuste si zadat "anetka.cz" do prohlížeče (NSFW) :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    vysedela jsem frontu na poste, coz obnaselo cca 60 cisel, abych zjistila, ze jsem si zasilku nenechala ulozit u nas ve fenixu (posta 190 03), ale na proseku (posta 190 00).
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    SHEALA: když už druhým rokem nemáš kuchyň, tak jako my, tak patří :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nadobi asi nepatri do umyvadla v koupelne, ze? A ten kurz "Negramotny fundraising", co mi tady porad vyskakuje, je mi taky nejak podezrely.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pro pochopeni souvislosti - mam docela hitech domacnost. Jedna z blbin je hracka pro kocku, ktera po zapojeni do elektriky nahodne pousti po zemi laser a jednou za cas hodi na zem pamlsek.
    V noci jsem toho moc nenaspala, tak se souram bytem, hledam nabijecku na mobil. Najdu, zarazim kolik do mobilu, postavim na kafe. Napadlo me, ze jsem mobil nedala do zasuvky. Otocim se, dam zastrcku do zasuvky, vezmu kafe a jdu "do prace", vedlejsi mistnosti.
    Po ctyrech hodinach si davam prestavku, jdu si udelat caj a vyzvednout nabity mobil.
    Mobil furt vybity, po podlaze lita laser, uprostred lezi na zadech uplne vyrizena zadychana kocka v oblezeni pamlsku a z poslednich sil si je prihrabuje tlapkama. Pohled pro bohy:) No co, stejne je tlusta:)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    malem eroro ale nastesti ne. to sem,odchazel do práce a ze si vezmu ten deodorant co mam na stole a striknu na sebe vuni. no nastesti se. se zastavil kdyz sem po tom sahal. on to toriz,bezbarvy lak ve spreji.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NEI: Dokonalé! :D :D :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Potomek byl dneska u mě v práci se svou plyšovou kočičkou. Poté, co jí změřil teplotu, poslechnul srdce a kde co všechno, naznal, že kočička má pochroumanou nožičku a potřebuje obvaz. Tak jsem ustřihla kousek Cobanu a jak ho tak motám na plyšovou nohu, tak se přistihnu, že u toho dávám pozor, aby to neměla moc zaškrcené :o)
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Proč ten odlakovač neodlakuje? A co vlastně je německy Pinselreiniger? Facepalm... čistidlo na štětce.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    AZA_: když děláte kaligrafii, nedávejte si tuš do čajové misky.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    To si takhle jdu dodělat akvarel. Vybalím si barvy štětce, do hrnečku napustím vodu, dám to na stůl.
    Udělám si k tomu čaj, dám ho na stůl.
    Přijde manžel, dá mi na stůl sklenku červeného.

Namočím štětec....
    Ne, počkat!
    Namočím štětec...
    MARI
    MARI --- ---
    A teď jeden čerstvý včerejší...
    Nějaká ta chřipečka, takže pěkně Coldrex do hrnečku... než se uvařila voda, jsem se rozhodlauklidt nádobí. Tam mimo jiné ještě jeden umytý hrnek u kterého jsem se zamyslela nad vzory, že k sobě pěkně ty hrnky ladí. Vzala jsem ho, obrátila dnem vzhůru a dala na polici, pak jsem vzala ten s Coldrexem, obrátila dnem vzhůru a chtěla dát na polici... a co víc, pod policí byly dva chladnoucí pudinky. Takže ten můj byl s léčivým Coldrexovým bonusem.
    No, nebylo to špatný. Jen jsem musela přítelovi vysvětlovat, jak se to stalo, když ten Coldrex byl ještě i na polici a tam si ho všiml až on, protože já ze své výšky na polici nevidím. Občas už ze mě nemůže.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Při balení věcí na Silvestr na horách jsem zjistila, proč se tento error stal. Ve stejné lahvičce mám i tělové mléko a bylo v cestovní taštičce s cestovní drogerií. Takže nejsem blázen! :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: kartáčkem... ehm, samozřejmě že se k hlavě blížila ruka s hřebínkem, ne s kartáčkem... já z těch errorů nevyjdu :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Vzala jsem hřebínek, vymáčkla na něj pastu na zuby a pak jsem se tím málem vyčesala, naštěstí mi to došlo v momentě, kdy jsem spatřila v zrcadle, jak se má ruka blíží k vlasům s tím opatlaným kartáčkem. To je tak, když člověk neví, co dřív, a chce šetřit čas :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Po práci sem jel navštívit máti k ní domu. Pokecáme a já že už pojedu k sobě. Ve dveřích na mě? Máš všechno, máš klíče? Jj, držím je v ruce (od auta). Odjedu si natankovat, nakoupit, zaparkuju u sebe před barákem.. jo, ty klíče... hmm, takže zase zpět :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Včera přijela tchýně a dovezla nám vánoční dárky. Jsme to rozbalili, poveselili jsme a dneska u oběda se tak zamyslela a povídá: "a nechybí mi náhodou od vás nějakej dárek?"...no chyběl. jsem jí ho úplně zapomněla dát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam