• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Potomek byl dneska u mě v práci se svou plyšovou kočičkou. Poté, co jí změřil teplotu, poslechnul srdce a kde co všechno, naznal, že kočička má pochroumanou nožičku a potřebuje obvaz. Tak jsem ustřihla kousek Cobanu a jak ho tak motám na plyšovou nohu, tak se přistihnu, že u toho dávám pozor, aby to neměla moc zaškrcené :o)
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Proč ten odlakovač neodlakuje? A co vlastně je německy Pinselreiniger? Facepalm... čistidlo na štětce.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    AZA_: když děláte kaligrafii, nedávejte si tuš do čajové misky.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    To si takhle jdu dodělat akvarel. Vybalím si barvy štětce, do hrnečku napustím vodu, dám to na stůl.
    Udělám si k tomu čaj, dám ho na stůl.
    Přijde manžel, dá mi na stůl sklenku červeného.

Namočím štětec....
    Ne, počkat!
    Namočím štětec...
    MARI
    MARI --- ---
    A teď jeden čerstvý včerejší...
    Nějaká ta chřipečka, takže pěkně Coldrex do hrnečku... než se uvařila voda, jsem se rozhodlauklidt nádobí. Tam mimo jiné ještě jeden umytý hrnek u kterého jsem se zamyslela nad vzory, že k sobě pěkně ty hrnky ladí. Vzala jsem ho, obrátila dnem vzhůru a dala na polici, pak jsem vzala ten s Coldrexem, obrátila dnem vzhůru a chtěla dát na polici... a co víc, pod policí byly dva chladnoucí pudinky. Takže ten můj byl s léčivým Coldrexovým bonusem.
    No, nebylo to špatný. Jen jsem musela přítelovi vysvětlovat, jak se to stalo, když ten Coldrex byl ještě i na polici a tam si ho všiml až on, protože já ze své výšky na polici nevidím. Občas už ze mě nemůže.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Při balení věcí na Silvestr na horách jsem zjistila, proč se tento error stal. Ve stejné lahvičce mám i tělové mléko a bylo v cestovní taštičce s cestovní drogerií. Takže nejsem blázen! :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: kartáčkem... ehm, samozřejmě že se k hlavě blížila ruka s hřebínkem, ne s kartáčkem... já z těch errorů nevyjdu :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Vzala jsem hřebínek, vymáčkla na něj pastu na zuby a pak jsem se tím málem vyčesala, naštěstí mi to došlo v momentě, kdy jsem spatřila v zrcadle, jak se má ruka blíží k vlasům s tím opatlaným kartáčkem. To je tak, když člověk neví, co dřív, a chce šetřit čas :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Po práci sem jel navštívit máti k ní domu. Pokecáme a já že už pojedu k sobě. Ve dveřích na mě? Máš všechno, máš klíče? Jj, držím je v ruce (od auta). Odjedu si natankovat, nakoupit, zaparkuju u sebe před barákem.. jo, ty klíče... hmm, takže zase zpět :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Včera přijela tchýně a dovezla nám vánoční dárky. Jsme to rozbalili, poveselili jsme a dneska u oběda se tak zamyslela a povídá: "a nechybí mi náhodou od vás nějakej dárek?"...no chyběl. jsem jí ho úplně zapomněla dát.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    23:15 Uvařím si na dobré spaní roiboos s mlíkem.
    23:20 ten čaj je nějakej divnej, dyť jsem ho kupovala nedávno, to nemohl vyčichnout.
    3:00 kurva - jakto že nespím?
    10:30 Cože? No, tohle už asi není úplně ráno, že? Když ty si tak krásně spala...
    10:45 Aha, byl oolong v pytlíku...

I nevhodné dárky pytlíkových čajů obsahují funkční tein...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LUCYA: vam se musi narodit korektor, a budete kompletni ;)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Muz odchazi se seznamem na nakup. Do polozek jsem napsala i olynth a poznamenala za to lekarna, protoze u nej nikdy nevim, tak aby to treba nehledal v krame. Jak mu to pisi na telefon, tak jsem se prepsala a v seznamu stalo: olynth-Kekarna. Hm. Tak v lekarne olynth hledal, ale vyzadoval specialni druh olynthu, kekarnu, ktery mel prece napsany v seznamu, ale ktery v lekarne samozrejme nemeli.

Spolecne jsme tento error zavrsili dalsi polozkou - cistitkami do ucha. Jak jsem byla u toho olynthu, tak mi z toho vznikly cistitka do nosu. Ty narozdil od olynthu prinesl, protoze tetky ve fronte za nim se po delsi debate shodly, ze do nosu se prece pouzivaji stejna cistitka jako do ucha. Jojo, graficka a programator, nesmrtelna kombinace.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Nejvyšší soud oba soudy popravil..."

??? O.o

... aha, poopravil. Škoda.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: debil debil, občas se takovej prošlej pas vyplatí!
    Zpěváka Alexandrovců zachránil prošlý pas. Nepustili ho do letadla – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...629-zpevaka-alexandrovcu-zachranil-prosly-pas-nepustili-ho-do-letadla.html
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Taky mam jeden cizi. Kolegyne dcera mela dnes odletet s manzelem a synem na Mauricius a ten manzel pred par dny zjistil, ze ma od rijna propadlej pas, tak letej bez nej. To je debil. :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska opet cizi, skodolibost je svine:)

Mame v praci takoveho jednoho pricinliveho Inda, jak uz je to dnes vsude zvykem.
    Dneska vsude pise maily se zaverem "Have a nice day and thanks for your support during your vacation period!"

Co cert nechtel, prvni mail ven z firmy (zakaznikovi) a jemu vyklouzne z dekovaci veticky slovo "vacation".
    Nemuzu se rozhodnout, jestli ho na to upozornit, nebo se jen smat:)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    To si takhle dneska jedu do práce... jo, krásná to volná dálnice dneska. Jak sou ty svátky, tak je to taková pohodička... že najednou sem zapomněl odbočit a štráduju si to dál směrem na Brno :D Nojo, tak další sjezd směr praha a pak říčany... :D

A ted po obědě. Mám tu od pátku v lednici Colu a ráno sem si dělal černý čaj. Po obědě si přitáhnu z lednice kolu a doleju si s tím ten čaj v hrnečku v domění, je to černý, to doleju :D Tak asi pětinásobná dávka kofeinu pro dnešní den. :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BILY_HAVRAN: Kdyz se mi to stalo naposledy, bylo to nastesti jen asi 100 km ceskym venkovem a naftu platil ten kamarad, co navigoval pro svou motorku.
    A pak jsou tu Trutnov a Turnov... ;D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    By mne zajímalo, kterého blbce napadlo dát červené víno do bílých krabic a mléko zase do červených.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam