• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ale přednost tomu autu v zrcadle na křižovatce, co má stejnou barvu jako vaše, jste ještě nedávali, co? :)

Takto blbě je nastavené zrcadlo v Horkách nad Jizerou.
    HELA
    HELA --- ---
    CASTROL: to se mi stává kolem zrcadel a lesklých ploch pravielně :D
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    "Divadlo Bolka Polívky uvede Bolka a jeho syna Vladimíra popraví na jednom jevišti" - cože? aha, poprvé
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    no a před chvílí jsem se ještě strašně lekla nějaké ženské v chodbě ségřinýho baráku. Byla jsem to já. mají tam nové zrcadlo
    MUZA
    MUZA --- ---
    Je vam zima, tak si napustite vanu horkou vodou... Taky tam vlezete i s teplyma fuseklema???
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Plánovala jsem si včera práci na dnešek a zjistila, že jedu na místo těsně vedle mlékojedské pískovny, na mapě je navíc ještě ten plavající panáček. Říkám si, že si sebou musím vzít plavky a ručník.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    radím kámošovi, že si na nadcházející seminář do Německa má vzít nějaký pohodlný boty dovnitř (Němci se nepřezouvají) v případě, že by jako já nosil v zimě pohorky....a jak mu to píšu, tak mi dochází, že já sama jsem si ty boty zapomněla přibalit...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    seděla jsem sna u posledního volného stolu v kavárně. Přišly tři neslyšící a začali se se mnou rukama domlouva, jestli můžou přisednout. I malá jsem se odpovidati- anglicky...
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Koriandr pro pěší. Oh wait. Koridor :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Takhle jsem si ohřejval vodu na čaj, pod čestvě vytaženým dortem, ještě na dortové formě. Vedu 3:1 proti ženě:
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vysoutruzim ze mokreho dreva misku. V jednom miste ma prasklinu po nejakem zviratku. Nakapu tam radsi ridke vterinove lepidlo, aby se to stabilizovalo. Porad to saje a porad, tak kapu a kapu. Po (vetsi) chvili mi dojde, ze to mozna proteklo skrz (3 cm drevo). No, jasne, proteklo a odteka dal. Slepilo mi to na druhe strane 2 prsty k misce. Nastesti se to dalo jeste otrhnout . Lepidlo mam z prstu obrousene smirglem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dělám si mraženou pizzu. Vybalím z krabice, z igelitu, dám na plech, zapnu na troubě horní a spodní hřev s větrákem, nastavuju časovač na 15 minut. Za 15 minut to začne pípat, přijdu, otevřu - sakra proč to na mě fouká studený? Jo aha, zapomněl jsem po nastavení ohřevu ještě otočit s knoflíkem na teplotu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Peču štrůdl a štrůdl-like koláč se smetanou navrchu.

Kruci, měla jsem první vrazit do trouby ten koláč. No, vytahovat štrůdl v půlce pečení je blbost, tak snad ta smetana nenapáchá nějakou paseku, než to prohodím.

Po půl hodině: Ježíš, pálím štrůdl! Ne, dobrý, žádná spálenina. Tak ještě ho chvíli dopeču a prohodím plechy. Jo, až se ten štrůdl, co tady leží na kuchyňském stole, dopeče, šoupnu tam koláč.

Spokojena odcházím.
    ...
    ...
    ...
    Tak počkat!

RWE mě milují, trouba jela celou dobu naprázdno.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Ty jo, proč mi tak strašně svítí to sluníčko do očí, vždyť mám brejle??

Jo, mám. Dioptrický.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Takhle v praci blazinec, delam na dvou vecech, odpovidam na maily, vyrizuju telefony a odpoledne mozek vypovida sluzbu... Zvoni pevna, zvednu telefon a rikam "eeee, tady... tady... ja ani nevim kdo..."

Kdyz clovek maka na naky fakt echtovni jebacce a ma u toho sluchatka na usich, asi by si pro sebe nemel fakt sproste nadavat... pac v openspace je nak vsechno slyset.... Mnojo, dama ze me holt nikdy nebude...

A jeste jeden... Vubec nejsem sebestredna... Chci muzi sveho zivota sdelit, jak jsem na nej pysna, jak je sikovnej... A pred vsema jeho kamosema ze me vypadne "ja jsem na tebe tak sikovna!"...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    cumim tady do formulare o nezadoucich prihodach a v kolonce mesto je "dummy", v kolonce ulice je taky "dummy", zeme czech republic, rikam si, do prdele, co a hlavne kde to sakra je? no nic, je cas jit domu.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Vážený zákazníku,
    vaše objednávka číslo XXX byla explodována
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Všichni to asi víte: filmy s názvem Sweeney Todd jsou dva a byly natočený rok po sobě. Takže když po 1,5 hodině jdou závěrečný titulky a vy jste pořád ještě nezahlédli nikoho, kdo by alespoň vzdáleně připomínal Jonnyho Deppa a ani tam nikde nikdo nezpívá, dívali jste se na ten druhej film.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Přečíst v konverzaci "dost velkým dílem" jako "dost velkým dildem" vyvolá na pár okamžiků zajímavé konotace.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TRISSIE: je zima, dobrej čas na fondue :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam