• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Ty jo, proč mi tak strašně svítí to sluníčko do očí, vždyť mám brejle??

Jo, mám. Dioptrický.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Takhle v praci blazinec, delam na dvou vecech, odpovidam na maily, vyrizuju telefony a odpoledne mozek vypovida sluzbu... Zvoni pevna, zvednu telefon a rikam "eeee, tady... tady... ja ani nevim kdo..."

Kdyz clovek maka na naky fakt echtovni jebacce a ma u toho sluchatka na usich, asi by si pro sebe nemel fakt sproste nadavat... pac v openspace je nak vsechno slyset.... Mnojo, dama ze me holt nikdy nebude...

A jeste jeden... Vubec nejsem sebestredna... Chci muzi sveho zivota sdelit, jak jsem na nej pysna, jak je sikovnej... A pred vsema jeho kamosema ze me vypadne "ja jsem na tebe tak sikovna!"...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    cumim tady do formulare o nezadoucich prihodach a v kolonce mesto je "dummy", v kolonce ulice je taky "dummy", zeme czech republic, rikam si, do prdele, co a hlavne kde to sakra je? no nic, je cas jit domu.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Vážený zákazníku,
    vaše objednávka číslo XXX byla explodována
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Všichni to asi víte: filmy s názvem Sweeney Todd jsou dva a byly natočený rok po sobě. Takže když po 1,5 hodině jdou závěrečný titulky a vy jste pořád ještě nezahlédli nikoho, kdo by alespoň vzdáleně připomínal Jonnyho Deppa a ani tam nikde nikdo nezpívá, dívali jste se na ten druhej film.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Přečíst v konverzaci "dost velkým dílem" jako "dost velkým dildem" vyvolá na pár okamžiků zajímavé konotace.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TRISSIE: je zima, dobrej čas na fondue :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: měly to být 4 balení, nás je doma jak psů :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: a chtěla jsi koupit 4 balení nebo jsi okolo regálu prošla až 8x?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    občas se mi stane, že si zapamatuju, že něco méně obvyklého doma došlo, a koupím to třeba při třech nákupech za sebou, protože myšlenka je prostě příliš silná.
    ovšem přinést z obchodu osm balení sýra, protože jsem při průchodu kolem regálu zapomněla, že už jsem ho do toho vozíku jednou dala... tak to chce opravdu soustředění!
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    posloucham uz od pondeli album s nejakym tradicnym skotskym folkem, prijdou mi ty songy tak nejak vsechny stejny. dnes to jdu swithnout na neco jinyho a ejhle, mam nastavenej repeat one ...
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    Dneska jsem měla pocitově celý den středu. Takže jsem si v práci pořád musela připomínat, že je úterý, a dávat si například bacha, co píšu klientům do mailu za termíny. Bojovala jsem s tím docela úspěšně. Tedy do okamžiku, než mi kamarád odpoledne napsal: "Tak jak je při pondělku?"
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Telenovela komunikačního zákona"

???

aha, novela telekomunikačního zákona
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Neberte si pod kabát svetr ve stejné barvě se skoro stejnými knoflíky.
    Mohlo by se vám stát, že tu zatracenou věc nebudete moct sundat a nebudete tušit proč! :))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IRAVEN: ještě trošku soli a můžeš to vydávat za tibetský čaj ;-) sádlo a nebo jačí máslo, to je jedno ;)
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    bylo to v podobny sklenici jako med, tak jsem dceri udelal caj se sadlem
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Tohle se mi stává víc než často: Po směně (22:30) se zavírá restaurant, já jdu s kolegyní do protějšího hostince, a v pěti minutách běžím zpátky, bo si zapomenu telefon i s nabíječkou. jdu zpět, chci koupit mě a jí pivo, prohledám kapsy...a zjistím, že peněženka je tam taky. Za absolutní střízlivosti by se mi to stávat nemělo :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jdu kolem zastávky tramvaje a tam reklama na kafe s Clooneym: Nespresso - Neporovnatelné na 9 písmen. Tak počítám, přepočítávám, vrtím hlavou a nechápu: jak "neporovnatelné na 9 písmen"? "Neporovnatelné" má přece krucinál 14 písmen!
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Pravidelne odchazim na pauzu v praci a dulezite si sebou nesu cedulku "prijdu hned" az na wc :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Sedím v kavárně a abych tu u práce neslyšela tady tu jejich otravnou hudbu, strčím si do uší sluchátka, že si něco pustím. Noale zůstalo jen u toho, že jsem si nandala ta sluchátka, ale nic si nepustila. Klasika, řekli byste ... noale já na to přišla po další hodině a půl??!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam