• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    level pro
    celej den myslim na to, jak se mi strasne chce spat, a jak se tesim, az si pudu lehnout, a prave sem se pri vareni kafe pristihla, ze nesu mliko do postele, aby si zdrimlo.
    MARI
    MARI --- ---
    ONDRA_99: já to rozpíchla a byla tam normální mletá káva
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SILVEIG: Tak zrovna u dolce kdyz kelimek propuchnes a zalejes vodou, tak mas to same. Tam je totiz jen "rozpustna kavova smes".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když jsem vysvětlovala klientovi, jaké jsou možnosti nakládání se zvířecími ostatky a nenápadně nadhazovala výhody zvířecího krematoria oproti obyčejné kafilerii, povedlo se mi vytvořit vzletné slovo "kafilerium".
    MUZA
    MUZA --- ---
    taky chcete otevirat dvere, na kterych ctete ceduli jako krava "vchod vedle"??
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Při obouvání jsem si vzpomněla, že musím s sebou vzít dárek pro sestru, ale protože jsem schopná si vzpomenout a během vteřiny zapomenout, začala jsem si zpívat: "Majdin dárek, Majdin dárek..." na melodii Hare Krishna.
    Scházím po schodech a zpívám si. Odemykám dveře od domu, zpívám si. Hmm, to je dobrá písnička. Co si to zpívám? Aha.
    MARI
    MARI --- ---
    Pět dní jsem hledala plastovou misku s víkem, ve které občas nosím oběd do práce. Podezřívala jsem přítele, že ji vzal do práce, zapomněl ji tam a zaukolovala ho ji najít a přinést, pak padlo podezření na kolegy v práci... pár jsem jich i oběhla, jestli mi ji nepřibrali. No a včera jsem ji našla doma v mikrovlnce ještě se zbytkem oběda, který jsem ten den, co zmizela, nedojedla a odnesla domů k večeři...
    Ten týden byl vážně náročný.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    kozni@novinky.bux.cz.. wait, what?!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jdu kolem bazaru, vidim ledkovou lampicku. Vzpomenu si na muze, jak kazde rano brble, kdyz vstavam a rozsvitim, abych se namalovala. Ani nad tim moc nepremyslim, beru ji a jdu s pocitem dobre investovanych penez dom.
    Kdyz se muz rano vzbudil za divokeho blikani diskotekoveho svetla a prvni, co videl, byl muj uzasly nenamalovany oblicej v modrych, zelenych a cervenych barvach, pripadala jsem si trochu jak debil...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NELLAS: Podobně včera v sauně... hrála tam nějaká klidná hudba a jednou za čas do ní začali zpívat ptáci... a muž má na mobilu zvonění, který začíná zpíváním ptáků... poprvé jsem mu málem vynadala, co je to za debila, že si bere do sauny mobil :)...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Víte, co se stane, když vám začne do sluchátka z youtube hrát písnička, kterou máte nastavenou jako zvonění na telefonu?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Když za ranního kuropění vylezete na dvorek a v dáli zaklokotá slavík... Krása...
    Ne, to mi jen hvízdlo v nose, ještě to tu není, ale demoverze jara pěkná.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LOVE_DALI: Sýtko hladovátku nevěří ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Celý den si chci udělat svůj oblíbený oolong (čaj). Ráno jsem dostal chuť - řešil jsem milion věcí a nejednou jsem fuč - jedeme na výlet. Po dobu výletu jsem několikrát dostal chuť na čaj a těšil jsem se domů. Busy day.
    Takže konečně doma, připravim čaj, zaleju.
    Odejdu. Přidju. Vyndám sýtko - spokojen..

Jenom kdybych tam ten čaj doopravdy nasypal?! Chjo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Občas mívám problémy s vnímáním času při 24hodinovém formátu. tzn. že mám být někde v sedm, ale jsem tam v pět, protože jakože 17 ... no to je jedno. Každopádně teď sháním letenku a jsem zpruzená, že není žádná kolem deseti tisíc. Dnes jsem našla jednu za 13 a říkám si: "třináct, to je vlastně jedna...hmm, jedenáct už není tak blbý"
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "Tyjo, mě to dneska docela sluší, co se stalo, skoro žádné akné...

Aha, já jsem se ráno vlastně nalíčila."
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Tak jsem dnes už potřetí vyšla ven, abych se podívala, jestli jsou prázdný kontejnery na tříďák... hem... tak jsem vyšla ven, pokaždý si zapálila, dokouřila a šla zase domů... jééééj....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já se taky dneska na docela dlouho zasekla na novinovém titulku:
    "14 měsíců pekla a cela s islamisty. Petr vězněný v Súdánu se vrátil do Česka."
    Cože to ta ženská kromě pečení s islamisty dělala a co s tím má společného nějaký Petr?
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ARCHIMEDES: Obzvláště když je "biotický".
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A já zas myslela, že jsem v audítku o novinářských chybách a přehmatech, a myslela si, že je trochu hnidopišské se opírat i do regulérních homonym :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam