• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    REDTIME: Vždycky, když jdu k popelnici, tak se pekelně soustředím na tu jednu ruku ve které držím odpadky! ne na tu druhou, v níž mám nákup, dítě nebo koloběžku
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Jdu do jídelny, vezmu si tác, příbor, jdu k bufetu si nabrat, něco je špatně, nabírám těstoviny a přemýšlím, jestli tu plnou naběračku vyklopím rovnou na tác. Aha, talíř chybí!
    MARI
    MARI --- ---
    S mou zapomnětlivostí jsem čekala, kdy to přijde. Občas odejdu bez mobilu, jindy bez peněženky. Jednou jsem brala kolo a vracela se pro brýle, jindy pro helmu nebo rukavice... No a dneska jsem v helmě i s rukavicemi zamykala a zjistila, že odcházím bez kola.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: to je pravda. Rozhodně je oceňuji víc než látkové návleky, které měli u dětí ve školce. Jednou jsem v nich došla až na zastávku tramvaje, přičemž bylo předjaří a já celou cestu šla v tající břečce.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Moderní jednorázové návleky na obuv mají tu výhodu, že když zjistíte na ulici, že v nich pořád ještě jdete, není nutné se vracet do budovy, dají se hodit do nejbližšího koše :o)
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Odcházím do práce. V jedné ruce nesu tašku s jídlem na celý den. V druhé ruce dřímám pytel s odpadky. Sjedu k autu výtahem a abych k popelnicím, které jsou umístěny na konci ulice, netáhl i jídlo, tak tašku umisťuji na sedadlo spolujezdce. Odcházím k popelnicím. Do popelnice vhazuji pytel odpadků.... ehm počkat.... to není pytel.... to je taška s jídlem!!! Ano, jak tušíte jídlo na celý den skončilo v popelnici a na předním sedadle místo jídla seděl pytel s odpadky. ¯\_(ツ)_/¯
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SEDELAVLOKALE: Zapomněl na okurku?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    RANDOM_NIGHT: on to Peetik nemyslel zle, jen je zlblej z práce :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Koriguji pdf sestávající vždy ze čtyř stejných stránek jdoucích po sobě, tedy AAAA, BBBB, CCCC, … Koriguji vždy jen tu první. A pak se vždycky divím, že mě šipka dolů neposune na další stránku. Ani napodruhé. Ani napotřetí…
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PEETIK: Ah, ještě se neznáme, ale už přecházíme k vulgárnosti… Chápu, že někteří muži by z obchodu okurku nesli raději v kapse, ale já jsem měla na sobě šaty a nepotřebuji si nic kompenzovat, takže jsem ji nesla v kabelce.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: okurka v kabelce... v tom bude nejaky jiny hacek a jine tlačítko :-D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Odpoledne jsem vyndala z kabelky okurku a ve spěchu ji pohodila na pohovku. Teď jsem ji vzala do ruky a pár vteřin ji zmateně otáčela v ruce ve snaze najít tlačítko Mute.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Hm, co je to tady na mapě za ulici, "Kočanské"? Ok.

Moment, odkdy ta má ulici na Proseku?!? Jo aha, Vysočanská. Tak to asi jo.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Nikdy si nedávejte krupici do stejné či podobné pixly jako je ta, ve které máte kakao.
    To takhle uděláte krupičnou kaši, dáte na ni kousíček másla, trochu skořicového cukru... a jako bonus ji zasypete závějí syrové krupice.
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    ELWARA: Z podobného soudku... Zvykám si v práci na to, že mám teď dva monitory. Většinu času už vím jak to funguje, že když mám na jednom monitoru rozepsaný mail a během toho potřebuji něco vyhledat v rezervačním systému na druhém monitoru, tak na tom druhém musím kliknout myší, abych to okno aktivovala a mohla psát tam. Občas si ale myslím, že k aktivaci programu na druhém monitoru stačí, když na něj jenom přejedu kurzorem myši. Vyšší level tohoto erroru je, když jsem přesvědčená, že ho aktivuju tím, že se na ten druhý monitor podívám.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    ELWARA: dokonce ani Ctrl+F na papiru nefunguje (a ze se o to dost casto snazim :( )
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nastříkala jsem na zrcadlo čistič na odstraňování vodního kamene a divila se, že ačkoliv leštím jak vzteklá, je to čím dál flekatější. Uvědomila jsem si svůj omyl, zaklela, vynadala si, a vzala na to pro změnu osvěžovač textilií.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Dneska jsem se zas predvedla...

Odpol hledam na stole v praci telefon... Ne a ne ho najit, fuck, prusvih...
    Premyslim, kde jsem ho mela naposledy... Dole v jidelne... fuck
    Zadam kolegyni, at me prozvoni, telefon zvoni a nikdo ho nebere... fuck
    Bezim dolu a hledam v jidelne, nikde nic... fuck hledam v kavarne, nikde nic... fuck fuck!

Stojim, zvazuju co dal.. A! Koukam! Vystrih je nakej vyboulenej :)))))

Nojo! Vzdyt ja si dala telefon za podprdu, abych mela volny ruce :))) a zapomela na nej, vypnuty zvoneni i vibrace... Fuck takhle bych mohla hledat celej den... :))))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    tak moc jsem ráno potřebovala svou čaje, až jsem zjistila, že mám projistotu nalité a vzorně u snídaně vyrovnané hned dva hrnky
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Hlásím, že ctrl+C, ctrl+V z papíru na počítač a obráceně ještě furt nefunguje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam